Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Gjest Nesevisa

Jeg har heller ikke snakket noe særlig med magen, har liksom tenkt at mini blir kjent med stemmen min uansett siden skravla mi stort sett går i ett kjør ;) Men nå de siste ukene, når jeg har vært en del alene på dagtid, har jeg faktisk snakket litt med magen for at ungen skal høre stemmen min. Føler meg litt som gærne-Tutta når jeg går rundt og sier "nå skal vi først spise litt, og så skal vi ta på oss jakke og sko og gå oss en tur...eller, never mind, du skal vel bare gjøre det du pleier, du mini..." :fnise:

Men mannen er flink til å småprate, synge og tøyse med magen, og jeg synes det er så koselig når han gjør det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tekola: Da er du booket inn som kakesmaker :jepp:

Nesevisa: Ja, sikkert lurt å snakke litt til magen når man blir så mye alene. Jeg får begynne å lese alt høyt når jeg går ut i permisjon (nyheter, bøker, undertekst på TV :fnise: ).

I dag var jeg hos jordmor igjen, og alt så som vanlig bra ut. Er rett over den røde linja på sf-målet, og hodet er så å si festet. Har kjent noen ganger at det plutselig hogger litt til der nede (et par ganger har det kjentes ut som om det er i rompa) så da har jeg fått bekrefta grunnen hvertfall :) Bare rett over en måned igjen nå, så får se om jeg kjenner noe til modning etter hvert. Skal høre med mamma hvordan broren min kom i forhold til termin siden han er den eldste av oss. Det sies jo at man arver fødetidspunkt sånn ca :) Og så jobber jeg bare ut denne uka og nesten ut neste, så må jeg finne annen underholdning på dagtid enn jobb. Kommer til å bli en skikkelig latsabb som fortsatt sitter i pysjen når mannen kommer hjem fra jobb :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må innrømme at jeg syns hikke er skikkelig irriterende... :sjenert: Men så hjelper det å tenke på at hun øver seg på å puste. Det må hun jo få lov til så hun blir klar til å komme ut :Nikke: Så da smiler mor allikevel ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har aldri kjent hikke jeg, i løpet av mine drøyt 75 uker som gravid.. ;)

Ikke lenge igjen til permisjonsstart nå! :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har aldri kjent hikke jeg, i løpet av mine drøyt 75 uker som gravid.. ;)

Ikke lenge igjen til permisjonsstart nå! :hoppe:

Jasså! :overrasket: Digg for deg ;)

Jeg slenger meg med i hoppingen :hoppe::duskedame:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Inni magen var det bare kos med hikke, han hikka flere ganger daglig. Men utenfor så syns jeg synd i han, han hikker ennå en del :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Min niese hikka som noen få dager gammel husker jeg, og det var kjempeekkelt å se på :redd:

Ekkelt å se på brystet hennes mener jeg. Det er litt vanskelig å forklare riktig hva jeg mener, men hele brystkassa hennes gikk på en måte laaangt innover på hvert hikk! Akkuratt på samme viset som brystkassa gjør på dukker man øver hjertekompresjoner på!

Aner ikke hvorfor jeg kom på det akkuratt nå..meenneh... Det er ikke så lenge siden jeg lærte at barna ofte blir såre i stumpen når de begynner å få tenner....Det synes jeg er litt fascinerende da :ler:

Hvordan er ståa hos og med deg da Doh?

Hva sier psyken din om snart fødsel?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da lærte jeg noe nytt også, Noz :jepp:

Joda, jeg gruer meg faktisk ikke til fødsel. Har bare tenkt å se an hvordan det går og ta det derfra. Håper jeg klarer meg uten epidural, men om jeg føler at jeg trenger det kommer det absolutt ikke til å være noe nederlag å be om det. Er ganske spent på hvordan mannen kommer til å reagere da, han blir jo så fort bekymra for meg. Håper på noen gledestårer fra han når junior er ute :fnise:

I dag ga jeg opp jakka mi, så går rundt i en av mannens jakker. Har brukt en som ikke er gravidjakke da, så overraskende at den har passa så lenge. Gidder ikke kjøpe en jakke jeg skal bruke i fire uker, skal tross alt bare til og fra jobb :) Var ute en liten tur i går kveld, og da lå junior og borra seg nedover kjentes det ut som. Ikke særlig behagelig, og jeg skvetter like mye til hver gang. Tror jeg har kjent noen murringer innimellom også, men er usikker på om det er modning eller mageknip. Jeg tipper egentlig det siste :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ga også opp jakka mi til fordel for mannens her om dagen, noe min lille S passer på å fortelle alle i barnehagen, på butikken osv... :ler:

Synes det høres ut som du har en fornuftig tilnærming til fødselen! :tommelopp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også stjålet mannens jakker ved behov... (ja, ikke NÅ da, det får være måte på! :ler: Men for eksempel på slutten av vinteren med Smule). I det hele tatt tror jeg det er en stor klubb der ute av svære og ikke så innmari fancy gravide som går rundt i mannejakker, hehe. Men som du sier: å kjøpe noe for å bruke i bare noen uker blir for dumt, da er det bedre å unne seg noe nytt når man har fått bebisen ut og kroppen tilnærmet tilbake i normalfasong! :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest åffårno

Her hadde jeg kjøpt en vanlig kåpejakkesak i ens ærend graviditet, i sånn A-snitt på Vila, og den holdt ganske nøyaktig til 11 dager over termin, knappene begynte akkurat å bøye seg i stoffet.

GUD så lei jeg var av synet av "vaggende flodhest i kåpe".

Egentlig er den fin, men jeg spyr nesten av synet nå :P

Graviditetstraumer deluxe her tydeligvis.

Her gjentok vi et par tre ord gjennom omtrent hele gtsviditeten, og mannen snakket og til magen. Inni magen pleide han å liksom trykke seg mot der mannfolket snakket, noe så skikkelig- og på barsel reagerte han tydelig når mannen sa akkurat de ordene ;)

Stoppet helt opp og gav tydelig respons liksom!

Var ganske stilig :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bare kjapt innom på vei til hytta for å juble for at navn nå er bestemt, og det er én måned til termin i dag :hoppendeglad:

Ha en tipp topp helg alle sammen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ble det det du sa var 90% sikkert? :nigo:

Det ble det ja. Og med den stavemåten (jeg måtte bare gi meg for at vi skulle bli helt enige) :)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg har sikkert skrevet det før, men det beste med å være på hytta er den dusjen man tar når man kommer hjem. Og så har vi lagd vafler og kakao med krem i kveld, så har det veldig godt akkurat nå :)

Var rundt to meter med snø på hytta da, så måtte lage snøtrapp ned til døra. Lenge siden jeg har vært der med så mye snø. Var forresten jeg som måtte lage snøtrapp, mannen hadde null tro på at det kom til å gå siden det var så mye løssnø. Men jeg fikk lagd trapp, og den fungerte som den skulle :) Ble ferdig rett før mamma, mannen hennes og nevøen min kom opp, brukte vel en time på det mens mannen fyrte opp og la på sengetøy og sånt. I går kom det ennå mer snø, sikkert 20 cm. Så litt annerledes enn her hjemme, her er det jo nesten ikke snø i det hele tatt.

Var og gikk en tur på beina i går da. Klarte å tråkke utafor veien (så ut som om det var vei der, men var bare snø i grøfta) og falt. Traff magen litt, så ble en tur på føden for å sjekke at alt stod bra til. Kan jo få morkakeløsning skjønte jeg, så ringte ned til lokalsykehuset og de ville ha meg inn for en sjekk. Så fikk sett junior på ultralyd og tatt CTG-test. Alt stod bra til, og det var jo det jeg regna med også siden alt kjentes normalt ut :) Hadde veldig mye kynnere, men det har jeg hatt før fallet også så det gjorde ikke noe. Det jeg har trodd at var junior som dytta seg utover viste seg å være kynnere, så da har jeg en del flere kynnere enn jeg har trodd. Pulsen varierte fra 109 til nesten 170 under en kynner der han sparka og styra no voldsomt, men den holdt seg stort sett rundt 130 da. Men jeg skal huske å spørre jordmor om det neste gang, synes liksom det var så innmari stort spenn. Skal på sjekk med ultralyd og CTG på føden her om to uker også, så da blir jeg hvertfall godt fulgt opp :) Og de var superhyggelige på lokalsykehuset jeg var på da. Sa at om det skulle være fullt på mitt sykehus når jeg skal føde så var det baaaare å komme opp til de :fnise: (ligger bare en halvtime unna)

Nå er det bare fire arbeidsdager igjen til permisjon. Det første jeg skal i permisjonen er å dra til tannlegen. Hurra :ironi:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...