Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Æsj, så kjedelig at han må reise så nærme termin! :(

Men hurra for 2 års bryllupsdag! :hjerte: Kos dere med sushi (yum!!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Inggolf

Ser ut som om jeg må knipe hardt igjen selv. Mannen måtte reise på den jobbturen :( Da er jeg 38+1 når han reiser, og så blir han borte litt over et døgn. Jeg er ikke spesielt happy for det akkurat, men når direktøren presser på for at han skal dra får jeg ikke gjort noe. Skal høre med mamma om hun kan være backup, men vet ikke helt om hun kan la være å dra på jobb pga akkurat det. Nei, æsj det er ikke no gøy :( :( :(

Har to års bryllupsdag i dag da. Skal ut og spise sushi for å feire litt. Har bare spist sushi tre-fire ganger før, men de siste gangene har jeg syntes at det har vært veldig godt. Og det ene sushistedet hadde fått veldig gode anmeldelser av folk som har vært der. Så blir gøy å teste :)

Jeg skjønner godt at det føles utrygt Doh, men jeg tørr alikevell påstå at det kommer til å gå så bra! Som jeg alltid sier; Det går alltid så mye bedre enn man frykter, og det er bare snakk om at han er borte ett døgn. Jeg er ikke noe flink med denne tall+tall beregningen, men 38+1, betyr det ca 2 uker til termin?

Gratulerer så mye med bomullsdagen!! :strix::bolledeig::strix:

Så stas med bryllupsdag og greier...Høygravid og bryllupsdag- det er godt at det er

noen som har det :laugh: Denne sushirestauranten dere skal spise på/har spist på i dag, begynner den på B og befinner seg i en lang og smal gate? Hva ble dommen på sushi idag da, for fjerde, femte gangen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er 16 dager før termin. Vet at sjansen en utrooooolig liten for at det skjer akkurat da, så får bare håpe jeg klarer å tenke sånn helt til mannen er tilbake igjen. Bryllupdagsfeiringa ble litt ødelagt i går da, jeg var bare lei meg og orka ikke gå ut. Hadde egentlig bare lyst til å bli ferdig med dagen (ja, det ble en del grining og jeg orka ikke strikke på banen engang. Følte at hele babyprosjektet gikk i vasken. Trist + gravodhormoner = heleverdenrasersammen :grine: ) Men vi bestilte sushi fra det andre sushistedet, og den var veldig god. Skal ut og spise med et vennepar på lørdag, og da skal vi forhåpentligvis prøve sushistedet på B. Så ganske bra ut :) Er mest glad i makiruller da, så i går bestilte vi bare det

Lenke til kommentar
Del på andre sider

. Trist + gravodhormoner = heleverdenrasersammen :grine: )

Huff, nå måtte jeg nesten fnise litt- men det er fordi jeg kjenner det så veldig godt igjen! :klem:

Det er liksom ikke måte på hvor mye det raser når det først raser... alt blir bare dumt og æsj og bæsj, og sikkert noen flere lite modne uttrykk. Og ofte er det jo gode grunner til å være lei seg, slik som du hadde, det er ikke det, men reaksjonen blir liksom så voldsomt voldsom! :fnise:

Trist med ødelagt brullupsdag, da, men håper makiruller hjalp littegrann. Og flere feiringer kommer jo!

Og så får du prøve å tenke hardt på statistikken- den statistikken som alle førstegangsgravide egentlig hater, nemlig at 7 av 10 går over termindatoen. Selvsagt har man aldri noen garanti for noe som helst, men det er i alle fall ganske sannsynlig at det går helt bra, selv om han ble presset ut på tur av dum sjef (ja, jeg tillater meg å kalle sjefen dum, selv om jeg ikke aner hvem vedkommende er :ler:).

Håper dagen i dag blir litt bedre! :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Nesevisa

Æsj! Fatter ikke at det går an å TVINGE noen på jobbtur når de er så tett på å skulle bli pappa. Enig med Mafalda: dustesjef!

Men du får prøve å trøste deg med at sannsynligheten er ganske liten for fødsel akkurat da. Og så er det jo også noe med det at det høyst sannsynlig tar en god del timer fra første tegn på fødsel, og til ungen er ute. Så enten merker du noe før han i det hele tatt reiser, eller så rekker han nok hjem før fødselen er helt over!

Lurt med en backup hvis det føles trygt. Moren din trenger vel ikke ta fri fra jobb i utgangspunktet...? Hvis jeg husker rett om hvor hun bor, er det jo ikke lange veien til sykehuset "ditt" derfra. Så hun kan kanskje være bakvakt og klar til å hive seg rundt om nødvendig, uten å måtte ha fri fra jobb?

Ellers: knip igjen! (Også litt fordi jeg kommer til å bli gretten om du føder før meg ;) )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lurt med en backup hvis det føles trygt. Moren din trenger vel ikke ta fri fra jobb i utgangspunktet...? Hvis jeg husker rett om hvor hun bor, er det jo ikke lange veien til sykehuset "ditt" derfra. Så hun kan kanskje være bakvakt og klar til å hive seg rundt om nødvendig, uten å måtte ha fri fra jobb?

Ellers: knip igjen! (Også litt fordi jeg kommer til å bli gretten om du føder før meg ;) )

Ja, jeg tenkte om hun måtte ta fri om jeg skulle finne på å føde da. Men nå som den rasjonelle delen av Doh har kommet tilbake tror jeg ikke at jeg trenger back-up egentlig. Kommer til å nevne at mannen blir borte en dag, men ikke noe særlig mer. Og jeg skal prøve så hardt jeg kan å ikke føde før deg. Skal knipe igjen så hardt jeg bare kan :nigo:

Er det virkelig sant at 7 av 10 går over tiden altså, Mafalda? Lover du? :fnise:

Nå går det myyyyyye bedre hvertfall, og strikkeprosjektet har kommet godt igang igjen. Rekker tre rader på hver t-banetur, og med litt strikking på kveldene kommer jo dette til å gå unna i rekordfart. Har ikke peiling på hvordan man avslutter da :vetikke: Det finner jeg vel alltids ut når den tid kommer. Kanskje jeg rekker å strikke en bukse eller noe før junior kommer også, må bare lære meg litt mer avansert strikking først (foreløpig kan jeg jo bare strikke annen hver rett og vrang i en firkant).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Er det virkelig sant at 7 av 10 går over tiden altså, Mafalda? Lover du? :fnise:

Ikke at jeg heter Mafalda, men jeg lover også :Nikke:

Det var nettopp derfor jeg skrev det som jeg skrev i forige innlegg, at jeg forstår at

du er trist, men at jeg vedder på at du absolutt ikke kommer til å føde mens han er borte.

Uansett så skjønner jeg ikke at sjefen hans faktisk har samvittighet til å tvinge han med på denne måten...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ah, fredag og helg :danse: Kjenner at helgene blir stadig mer velkomne, hvertfall denne siden forrige helg ble brukt til kirketur. Koselig det altså, men en helg uten særlig planer er myyyyyye bedre :) Skal bare ut og spise med et vennepar på lørdag og så kommer pappa og samboeren + farmor på søndag en tur. Utenom det har vi ikke noe vi skulle ha gjort. Kanskje jeg ikke blir like irritabel neste uke som jeg har merket at jeg var denne uka. Skulle lite til før jeg kjente at jeg ble lei og irritert….

Ellers er alt som det pleier. Junior har vært særdeles aktiv i det siste, så nå må han vel snart bli sliten igjen (passer bra nå som mannen er hjemme igjen). Jeg har ganske lav mage da, og han sparker ikke i ribbeina så er egentlig bare koselig. Har fått strikka masse på teppet hans også, bare i går brukte jeg opp et helt garnnøste. Så blir nok ferdig neste uke tenker jeg. Får spare litt sånn at jeg kan strikke på hytta :)

Men en ting jeg har tenkt på; jeg syns det er så unaturlig å snakke til magen, så det har jeg aldri gjort. Føler også at jeg ikke har et like sterkt bånd til junior som jeg ser at andre har til mageboeren sin. Er det jeg som er rar, eller er dette ganske vanlig? Altså, det blir jo gøy når han kommer ut og alt det der, men jeg tror jeg fortsatt har litt vanskelig for å tro på at det kommer en liten baby. Jeg er jo heller ikke et utpreget følelsesmenneske. Har følelser altså, men jeg kjenner sjeldent på veldig sterke følelser liksom. Men noen kjenner vel ikke morsfølelsen før ungen faktisk er ute, i så fall er jeg en av de. (er fryktelig dårlig på å sortere tanker, så om noen klarte å holde følge der; gratulerer :fnise: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg snakker litt denne gangen, og føler mye kjærlighet for lillegutten. Stryker på ham og sånn. Men det er fordi jeg vet hva som venter meg og faktsik klarer å fatte at det er en baby der.

Sist var jeg ikke sånn i det hele tatt, da var det så fjernt og absurd at snakking og synging bare føltes kleint.

Ganske vanlig begge variantene, og ikke noe å stresse med. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bra å lese at det ikke bare er meg som har følt det sånn. Kan tenke meg at det blir annerledes neste gang når jeg vet hva som venter. Jeg har kjefta litt på han noen ganger når han aaaaaldri ligger stille da :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest roseduft

Du er ikke den eneste som ikke prater til magen nei.. Jeg finner det heller ikke naturlig..

Verken prate eller synge til henne :ler:

Håper jo virkelig det endrer seg når hun kommer på utsida :ler:

Mannen har bedre forhold til henne tror jeg, for han prater og koser med henne hver dag :P

Jeg stryker jo over og tenker mange fine ting, men føler meg bare rar dersom jeg skal si noe ut høyt ja..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mannen snakker også til junior, men det er stort sett av typen legge munnen inntil magen og si hallooooooo :fnise: Stakkars, denne ungen kommer til å bli rar….

Hatt en rolig helg. I går var vi jo ute og spiste og i dag hadde vi besøk av familie. Så i går bakte jeg sjokoladeknuter (som ble aaaaltfor store og det ble sjokolade overalt så neste gang blir det vanlige kringler) og i dag bakte jeg en kjempegod sjokoladekake. Må bruke Det søte liv mer, der er det massevis av oppskrifter som ser altfor gode ut til å ikke prøves ut. Bare ostekaker er det 71 oppskrifter på liksom, man må jo bare finne noen man liker der :) Skal forresten få farmors oppskrift på rullekake med sjokolade, den er også utrolig god! Noen som melder seg frivillig til å komme på kakesmaking sånn at jeg kan bake masse? :nigo:

Til uka blir forresten middagene ovnsstekt laks med agurksalat og sandefjordssmør (skal endelig lære meg å lage litt sauser fra bunnen av), flesk og duppe (sånn ca), kylling piripiri, biff ala Rydberg og lakseburgere. Tre av oppskriftene er fra Familiekokeboka og en er fra Alene hjemme av Bent Stiansen. I dag hadde vi forresten kjøttkaker med denne sausen. Man må bruke litt ekstra soyasaus og sennep (vi bruker bare bodsennep), og da blir sausen innmari god :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg snakker heller ikke til magen, men barna våre gjør det. Og så spiller vi musikk fra en myk spilledåse hver kveld. Legger den inntil magen og kjører den i et par runder. Jeg glemmer det ofte, så eldstemann er flink til å passe på at vi gjør det, ofte i forbindelse med leggingen deres. :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...