Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Fiskekokeboka koster også bare 149 nå :) (og ja, blir stort sett samme fiskemiddagebe her i gården også) Bra å se at flere er fornøyd med den. Har sikla på den i sikkert et halvt år, så måtte jo bare slå til nå. Viltgryta skal definitivt testes ut. Har dere flere oppskrifter jeg bare må prøve?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan også holde den av på nettet. Du får melding når de har funnet den fram og så holder de den av i to dager. Da trenger man bare betale det den koster på nettet også de gangene det er ulik pris på nett og i butikk. Og så slipper man å dra dit bare for p finne ut at de ikke har boka inne. Bare et tips :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes slett ikke du er hysterisk, Doh, med tanke på at det faktisk er innenfor termin. Og når det da ikke er noe superduperviktig (jeg kan skjønne Nesevisas tankegang også, og at det kan finnes noen sånne helt spesielle Once In Ten Years-type jobb/studiesjanser det kan være verdt å ta risikoen for) så er det jo greit å kutte det. Så blir det ett stressmoment mindre, i alle fall!

Lykke til med tøying! Det er nødt til å bli en... interessant opplevelse :ler: Og kanskje det har effekt også?

Synes ellers du har en veldig smart innstilling, med å ta ting som det kommer. Det er så godt som umulig å planlegge stort allikevel, man aner jo ikke hvordan det blir eller hvordan man kommer til å reagere. Men for min del må jeg si at det høres bra ut at jordmødrene ikke er fullstendig anti-epidural, i alle fall. Det er vel de færreste som går rett på det uten å forsøke andre ting først, og hvis det så blir nødvendig med skikkelige drugs for å komme seg igjennom er det kjekt å slippe en totimers krangel med jordmor :)

Ellers blir jeg som alltid slått i bakken av dine mat-eksperimenter og leting etter nye og gode oppskrifter. Skulle virkelig ønske jeg var av den litt mer eksperimentelle typen, men etter 15 år med tvungen hverdags-middagslaging av den fornuftige typen må jeg innrømme at mat er mer en dyd av nødvendighet enn noe jeg gjør for moro skyld. Dessverre, for jeg tror egentlig det er moro hvis man legger litt mer i det! Nå er det mer sånn at hvis ungene er bortreist en helg, så vil Gubben gjerne lage noe godt til oss to, bare for å kose oss, mens jeg er mer "Nei, søren, nå er det jo ingen som må ha middag her, jeg skal ikke røre en kasserolle hele helgen, og i dag tar vi potetgull til middag og i morgen tar vi iskrem og øl, hahahaha!"

:flau:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei!

Titter innom for å bli kjent med dere andre gravide her inne :)

Skal bli spennende å følge deg fram mot fødsel!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:velkommen: La Traviata. Koselig med nye fjes her inne :)

Nåja, vi har våre dager med pølser, kjøpepizza (både Grandis og fra Peppes) og andre enkle middager vi også. Og er jeg alene blir det gjerne en toast, gidder ikke lage noe til bare meg. Men prøver å finne retter som ikke tar så lang tid å lage da. I dag f.eks er det bare å koke ris, ovnssteke laksen med tandoorikrydder og lage tzatziki. Kunne kjøpt ferdig tzatziki også forsåvidt. Men ja, det er jo dette som er hobbyen min på en måte. Du skal nok se at det ikke blir like mye eksprimentering når junior kommer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bare kort innom for å feire at jeg nå offisielt er høygravid :strix: 40 dager til termin bare :sjokkert:

Vært på tur hele helga, derfor vært fraværende noen dager. Men kommer sterkere tilbake :) Har lært å strikke da, så nå er jeg godt igang med ullteppe til junior. Ganske gøy faktisk, er litt hekta :)

Endret av Doh
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når er det egentlig du har termin? 15.?

Uuansett, hurra for høygravid! Nå nærmer det seg for oss her!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Det har gått så fort at jeg ikke kan tro det!

Høygravid allerede... Det er jo helt utrolig!!

Gratulerer så mye til deg og ditt gubbeskinn :strix:

Jeg må faktisk innrømme at jeg gleder meg skikkelig til

den lille dukker opp! Dette er den første gravidboka hvor

jeg har fulgt med fra før unnfangelse til (...snart) at bebisen

ankommer verden. Jeg blir jo nesten litt glad i`n sjæl :laugh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Nesevisa

Hipp hurra for høygravid! Rimelig fantastisk... :)

Ikke lenge igjen til permisjon heller, da? Regner jeg feil hvis jeg kommer fram til at du bare har igjen et par-tre uker?

I dag skal jeg forresten prøve meg på fiskekakene fra Familiekokeboka. Spent på resultatet! Hva ble dommen over tandoorilaksen her om dagen?

Edit: Mannen er forresten tilbake fra turen sin nå, og det gikk helt fint. Men jeg skal innrømme at jeg var veeeldig forsiktig med hva jeg utsatte kroppen min for de to dagene - det er nesten så jeg lå på sofaen og kneip igjen ;) Så jeg skjønner veldig godt at du ikke har så lyst til at din skal reise vekk, altså!

Endret av Nesevisa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare to uker og tre dager igjen før permisjon ja. Det føles bare så utrolig rart. Hva finner du på i permisjonen, Nesevisa? Bortsett fra å ligge og knipe igjen :fnise:

Tandoorilaksen ble utrolig god! Den tzatzikien var jo bare himmelsk. Til og med mannen, som er sausemenneske deluxe, klarte seg med bare tzatziki ved siden av. I dag skal vi prøve pasta med kyllingbryst og dijon- og balsamicosaus. Ser også farlig godt ut. Du må si fra hvordan fiskekakene ble da :)

Så koselig at du også gleder deg, Noz :) Det er rart det der, at man kan bli så kjent med noen over nettet. Jeg deler jo mye mer her enn jeg gjør med venner og familie (bortsett fra mannen selvfølgelig), så de som leser her vet mye mer om hvordan svangerskapet har gått enn så å si alle andre.

Jeg har funnet ut at jeg nok har en del kynnere, men jeg kjenner de jo så å si ikke så jeg har ikke vært sikker før :fnise: Men nå kjenner jeg litt mer at det strammer, ikke bare at jeg kjenner utenpå at magen er hard. Jeg begynte å bli redd for at kroppen aldri kom til å finne ut at babyen faktisk ikke skal bli der inne for alltid, så godt å kjenne at den har begynt å forberede seg bittelitt på det som skal skje om sånn ca 1,5 mnd. Ellers så klarte jeg å spjære buksa mi på jobb i dag :flau: Satt på huk og skulle løfte en eske med papir, og så hørte jeg spjærelyd :sur: Heldigvis jobber jeg i sentrum, så gikk på H&M og kjøpte en ny bukse. En med litt tykkere stoff denne gangen, den andre holdt jo bare å tre måneder liksom. Men ja, jeg døde litt inni meg akkurat da det skjedde (heldigvis syntes det ikke da, så slapp å :flekke: ) :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nesevisa

Hehe, kniper heldigvis ikke så hardt igjen lenger nå som mannen er tilbake ;)

Dagene har egentlig gått veldig fort fram til nå. Jeg har lagd en god del mat og fryst ned i middagsporsjoner (siden det visstnok skal være så lurt med tanke på de første ukene etter fødsel). Så har jeg passet på å komme meg ut en tur hver eneste dag: gjort en del ærend, gått turer, møtt venninner til lunsj (kjenner noen som fortsatt er studenter, og en del som er hjemme i permisjon)...

Og så prøver jeg å hvile en del. Nå føler jeg meg ikke spesielt sliten, så det er litt corny å legge seg på sofaen med en bok bare fordi "man skal det", men det er jo litt godt også, da. Kommer sikkert til å være glad for at jeg gjorde det når ungen først er ute ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ser ut som om jeg må knipe hardt igjen selv. Mannen måtte reise på den jobbturen :( Da er jeg 38+1 når han reiser, og så blir han borte litt over et døgn. Jeg er ikke spesielt happy for det akkurat, men når direktøren presser på for at han skal dra får jeg ikke gjort noe. Skal høre med mamma om hun kan være backup, men vet ikke helt om hun kan la være å dra på jobb pga akkurat det. Nei, æsj det er ikke no gøy :( :( :(

Har to års bryllupsdag i dag da. Skal ut og spise sushi for å feire litt. Har bare spist sushi tre-fire ganger før, men de siste gangene har jeg syntes at det har vært veldig godt. Og det ene sushistedet hadde fått veldig gode anmeldelser av folk som har vært der. Så blir gøy å teste :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres ikke særlig moro ut at mannen blir tvunget med på den turen. Kjenner jeg reagerer litt på at direktøren presser ham akkurat på det der, du er faktisk så nærme termin på det tidspunktet at det slettes ikke er hysterisk at dere ønsker at han befinner seg i nærheten. Han bør vel hvertfall få en bekreftelse fra jobben om at de dekker alle kostnader ved en evt tidligere hjemreise for mannen, og at det da er snakk om å komme seg raskest mulig til Bærum Sykehus uansett hvor mye det koster...

Gratulerer med to års bryllupsdag da, det var jo mye koseligere å tenke på! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De dekker alle reisekostnader, og han har mulighet til å reise til en annen flyplass for å komme fortere hjem. Om det går fly når han trenger det da. Men han MÅ ha med telefonen med lyd over alt, og jeg kommer til å ringe ved den minste antydning til at noe skjer. Æsj, har lyst å fortrenge hele greia til han er tilbake. Kjenner at det kommer til å være så utrolig ugreit om ting setter i gang da at jeg kommer til å slite med å godta det noen sinne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...