Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Nei, leker venter vi med til han begynner å trenge litt underholdning. I begynnelsen går det jo mest i soving og spising uansett :) Og om vi får noen barselgaver blir jo det mest sannsynlig klær og leker, så ikke noen vits i å ha for mye. Og, som noen skrev over her, det er jo gøy å handle litt sammen med babyen også. Vi fikk hvertfall kjøpt vippestol, sengekant, et par amme-bher, strømpebukser og sokker i dag. Og et par sengetøy til. Tror vi har det vi trenger til begynnelsen nå, må bare finne tisselaken til senga (fant bare til vogna av en eller annen grunn). Og så har jeg kjøpt hvetekimsolje for å massere og tøye der nede. Vi får se om jeg rekker ned, i stad fikk mannen meg til å innse at jeg ikke ser føttene mine lenger :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest roseduft

Tissalaken til seng finner du på IKEA, hvis ikke kom jeg over ett hos Kid eller Princess tror jeg.. :)

Hvor kjøpte du hvetekimsolje? Skal du massere og tøye selv, eller får du hjelp av mannen...?

Det skal vel gjøre nå 6-7 uker før fødsel ja......lurer på om det føles ubehagelig, eller faktisk hjelper på under fødsel til å ikke revne..

Utrolig at man snart er høygravid da.. Har du tenkt på hvordan du ønsker å føde? Og evnt. hjelpemidler du vil benytte deg av?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal gjøre det selv. Om det blir heeeelt umulig får jeg se om mannen melder seg frivillig. Men helst ikke :fnise: Kjøpte forresten på apoteket. Skulle ha mandelolje, men hun i kassa anbefalte hvetekimolje

Har egentlig tenkt å ta ting som det kommer under fødselen. Tenkte å bruke varm vann og kanskje akupunktur, men er åpen for epidural om jeg skulle føle at jeg trenger det. Jordmødrene som holdt kurset forrige uke var veldig for epidural hvertfall :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er også veldig for epidural! :hjerte::fnise:

..men i hovedsak for å gå inn i det med et åpent sinn, ta ting som det kommer, og så gjøre det man blir rådet til der og da. :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lykke til! Si ifra om det funker :fnise:

Akupunktur :rodmer:

Håper på å få prøve badekar neste gang. Jordmødrene var uenige om jeg kunne prøve siden vannet hadde gått, så jeg endte med å ikke gjøre det. Har uansett stor tro på tyngdekraften så lenge man orker :opplyser::fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Hehe, her har mannen meldt seg allerede, men jeg skal nokk få det til på egenhånd :ler:

Varmt vann tror jeg vil være lindrene.. Har ikke tro på akupunktur, så da vil det uansett ikke fynke på meg :P

Lystgass og badekar står på min liste, så se epidural som nr 3 dersom jeg føler at jeg ikke greier det uten.... Skal virkelig bli spennende å se hvordan det går :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var på fødselsforberedende kurs igjen i går. Var bassengtrening som stod på timeplanen. Det var egentlig ganske ålreit, spesielt avslapninga på slutten. Bare fløt rundt i bassenget, helt vektløs og avslappa. Og det var vel de fem minuttene i løpet av gårsdagen junior slappa av også :fnise: At han ikke blir sliten.... Fant ikke noen bikini da, så måtte ut og handle etter jobb i går. Var salg på bikinier på Lindex, så betalte bare 100kr. Så ut som en skikkelig pornostjerne følte jeg, for puppene var litt for store for overdelen. Mannen ble skuffa for at han ikke fikk se :ler:

Ellers er jeg 34 uker i dag (siden jeg har begynt å telle som jordmora mi (til 40+3)). Synes tida går fryktelig fort om dagen, og begynner å lure på om det kanskje er på tide å vaske litt babyklær og sengetøy. Bare sånn for sikkerhets skyld :) Mannen fikk vite om en mulig jobbreise i går da, til Tyskland helt i slutten av februar. Jeg kom vel frem til at jeg ikke er helt komfortabel med det, om ting skulle skje kommer han seg jo ikke hjem. Det hadde vært fryktelig traumatisk tror jeg. Så selv om sjansen er liten for at jeg føder 16 dager før tiden dropper han turen. Følte meg litt hysterisk da, men tanken på å føde alene ga meg littegranne panikk. Bra jeg har en mann som tar hensyn til sånt da, selv om jeg vet han veldig gjerne skulle vært med på turen :)

Håper alle får en finfin dag i snøværet. Her måtte jeg omtrent grave fram bilen, og rakk såvidt banen. *savner å ha garasjen*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

"Kjære? Vil du være med og tøye underlivet mitt?" :lur:

:ler:

Hahahaaaa :skratte:

Tidens deiligste skjekketriks da!

Men.... hvordan tøyer man egentlig underlivet?

Beklager for å være litt direkte her, men.. stikker man inn noen fingre og drar dem utover

til hver sin side? :klo:

Følte meg litt hysterisk da, men tanken på å føde alene ga meg littegranne panikk. Bra jeg har en mann som tar hensyn til sånt da, selv om jeg vet han veldig gjerne skulle vært med på turen :)

Vet du hva Doh? Det kan du bare glemme å føle...

HerrDoh hadde garantert aldri klart å tilgi seg selv/angrep resten av livet sitt om barnet

kom til verden mens han ikke hadde anledning til å være der.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hahahaaaa :skratte:

Tidens deiligste skjekketriks da!

Men.... hvordan tøyer man egentlig underlivet?

Beklager for å være litt direkte her, men.. stikker man inn noen fingre og drar dem utover

til hver sin side? :klo:

Vet du hva Doh? Det kan du bare glemme å føle...

HerrDoh hadde garantert aldri klart å tilgi seg selv/angrep resten av livet sitt om barnet

kom til verden mens han ikke hadde anledning til å være der.....

Nei, tror nok du har rett. Han hadde syntes det var utrolig leit om han ikke hadde fått vært med. Både for sin egen og min skyld :)

Ja, tror man skal gjøre ca som du skriver. Dytte/massere litt bakover liksom. Blir spennende å se om jeg får det til... Kommer hvertfall til å se fryktelig elegant ut :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om det har effekt kan man jo aldri vite ;) Jeg hadde en grei fødsel sist uten tøying, oljer, bringebærkapsler, akupunktur osv, men vet jo aldri hvordan det kunne ha blitt :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg ville også hatt min kjære i nærheten i ukene før. Tyskland er jo kjempelangt unna! Kjenner jeg får litt panikk når kjære er litt utilgjengelig på jobb om dagen t.o.m. Vi har blitt enig om at jeg må få nummeret til "sentralbordet" så de evt kan rope han opp over høytalerne :ler:

:strix: for 34 uker! Dette nærmer seg jo skikkelig nå! :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nesevisa

Jeg sender min kjære av gårde på todagers utenlandstur nå snart, med under tre uker til termin. Ikke det aller kuleste jeg har gjort, men for det første er innholdet på turen ufattelig relevant for det han driver med (altså blir utbyttet enormt), og for det andre er alle billetter bestilt med avbestillingsforsikring slik at vi i praksis ikke trenger å ta den endelige avgjørelsen før akkurat når han må dra til flybussen.

Men det er klart at selv om jeg ikke kjenner noe som helst tegn til begynnende fødsel når han reiser, er det jo en liten mulighet for at mini velger å sette i gang i løpet av det halvannet døgnet mannen er borte. Og i så fall kan det hende pappaen går glipp av fødselen. Og det er i så fall vanvittig kjipt, ikke minst for ham.

Da vi veide alle argumenter og sannsynligheter opp mot hverandre, valgte vi altså likevel å ta sjansen på at det går bra at han reiser bort. Så får vi se om det blir en avgjørelse vi kommer til å angre på... Men det skal sies at jeg ikke kjenner det spor av panikk ved tanken på å eventuelt ende opp med å føde alene. Hadde jeg gjort det, ville sakene stilt seg helt annerledes - da ville jeg jo hatt panikk for å begynne å føde hele tiden maens han var vekk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uansett - på slutten av graviditeten, så tror jeg de fleste kan skrive under på at det er godt å ha god hjelp til alt mulig rart. Eksen min fikk streng beskjed om å ta ei uke fri, for jeg klarte nesten ikke å gå lenger.

Nå skal det sies at jeg fødte 12 dager på overtid, var like stor som en hval og gikk med museskritt de siste 6 ukene.. GOSH! Hadde jeg hatt bil den gangen, så hadde jeg faktisk ikke hatt plass, for jeg var hugegantic! :ler:

Så uansett, det er deilig at du har ham hjemme, Doh!

Og ja, ta fødselen som det kommer. Jeg fikk akupunktur to uker før fødsel for å sove, og det var helt forferdelig vondt, meeen jeg fikk sove ei god natt iallfall.. Hadde heller ikke trua på dette, men det hjalp jammen!

Min fødsel ble satt igang; ergo null badekar på meg. :( De tok vannet, og riene begynte å røyne på. Men det var ikke nok, så jeg ble satt på drypp. Aktiv fødsel fra 17.30 - 21.55, null bedøvelse. Gikk knallfint.

Jeg knaska bringebærkapsler fra uke 36. Jeg mistet alikevel mye blod, og blødde veldig mye i ettertid. Har ikke trua på det der.. Det eneste som funket for meg etter fødsel var ut å gå! Gå, gå, gå - og la kroppen renses på den måten :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Inggolf

Det er det som er så irriterende Mazilla, at vi aldri får vite om effekten eller om det var er tullball (det er jo mulig at kjæresten kan merke det da)

Jeg må si at jeg har mine tvil på om det har noe å si for fødselen, men samtidig så har man jo dem som har blitt en god del utvidet etter sex med gigantiske peniser og snodige gjenstander. Men man skulle jo tro at det ikke hjelper noe særlig å utvide seg selv såsant man ikke utvider seg med veldig mange cm..m

Utvidet eller ei, fødselen går helt sikkert strålende uansett Doh!

Takk Gud for alle andre hjelpemidler vi har tilgang på på sykehuset :5:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenker det er verdt et forsøk, men kjenner jeg meg selv rett blir innsatsen heller laber. Prøver meg vel en gang eller to før jeg finner at at det er kjedelig, og så gir jeg opp :fnise: Men i så fall kan jeg bruke olja til noe annet da.

I går kjøpte jeg (nok en) kokebok. Familiekokeboka kosta bare 149kr på Ark, vanligvis koster den 399. Så denne uka skal jeg teste tre oppskrifter. I dag blir det tandoorilaks med tzatziki og ris, og i morgen pizza med et fyll jeg ikke har prøvd før :) Gleder meg :)

Du er tøffere enn meg, Nesevisa :) Og som du sier så er ikke sjansene store for at det skjer noe akkurat når han er borte. Her skulle mannen bare vært borte litt over et døgn også. Men han var ikke førsteprioritet til å reise, så det er heldigvis ikke noe problem å ikke dra. Da er det verre at han egentlig skulle på noe superviktig (for han, ikke like mye for jobben tror jeg) fem dager etter termin. Sannsynligheten for å få vært med på den turen er heller liten, og det syns både han og jeg er litt kjedelig. Vet jo at han hadde gledet seg masse til akkurat den turen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et kupp! Familiekokeboka er vår favorittkokebok, og vi har ganske mange :jepp: (For du snakker om den av Alfsen&Gausdal?)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nesevisa

Hurra for Familiekokeboka! Tandoorilaksen er veldig god :) I går lagde jeg viltgryta derfra, og den kan også anbefales. Enkel å lage, og innmari god! Jeg ønsker meg Fiskekokeboka av de samme gutta, synes det er vanskelig å gjøre nye ting med fisk. Blir fort det samme hver gang.

Tøff og tøff... Det er jo mulig det viser seg å være en intenst dårlig avgjørelse. Men det var liksom det at akkurat denne turen er veldig, veldig interessant for ham (kanskje litt som den turen til din mann som var fem dager etter termin?). Gleder meg veldig til turen er over og han er tilbake - da kan liksom ungen bare komme!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...