Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Gjest Inggolf

Jeg har funnet ting billigere andre plasser. Husker ikke i farten hva men det kommer sikkert an på hva man skal ha :) Jeg endte opp med å kjøpe kun en ting på Jollyroom og det var en brystpumpe på salg.

Joda, men Jollyroom har en så fin prisgaranti :)

Hatt en fin helg Doh?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Helgen har stort sett vært finfin :) Kjenner at jeg kanskje er litt sliten og hormonell om dagen, så det trekker jo ned litt. Men skal ikke klage altså, har jo ikke vondt, jeg sover godt og jeg har stort sett godt humør :)

I dag har vi vært i 5årsdag til nevøen vår :) Junior blir jo helt stille når det er flere enn tre personer til stede, så nå er det full fest inni magen. Må jo få ut all energien en gang :fnise: Fikk en pose med klær fra søstra til mannen, så nå har junior masse klær i str 68 og litt i et par andre størrelser. Minste dems er jo ikke et år ennå, så arver nok mer litt etter hvert. Greit å ha litt å arve, men vil jo kjøpe en del selv også. Var mest bukser egentlig, og det er bodyer som er morsomt å handle så det passa finfint :)

Nå er vi klare for Peppes-middag. Skulle egentlig lage vårruller, men ble litt seint hjem så da gjorde vi det enkelt i dag. Er over et år siden vi bestile fra Peppes, så da er det liksom greit. Da har jeg altså spist en toast, pølser, kake og pizza i dag. Kan ikke være sunn hele tiden :fnise:

I morgen kommer vikaren min på lunsj på jobben. Blir hyggelig å hilse på, men det minner meg jo om at jeg skal ut i permisjon snart. Er liksom redd for at alle skal like vikaren skikkelig godt og ikke savne meg i det hele tatt :snurt: Men vet jo at det ikke skjer da. De vil nok ha meg tilbake neste år :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Sliten og hormonell her også :sjenert:

Hva gjør du for at det "skal gå over", eller påvirker det mannen på noe vis?

Er selv så redd for at mannen her i huset skal gå lei og unngå meg, dersom dette humøret fortsetter :P

Koslig at du har fått arvet noen klær da :) enig med deg i at det er kjekkest å handle bodyer :jepp:

Du skal nokk ikke bekymre deg for om dine kollegaer vil like vikaren din bedre enn deg!

Du skal se at det blir helt motsatt, at de nesten ikke kan vente til du kommer tilbake på jobb igen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg prøver bare å skjule det så godt som mulig. Vet jo at det går over, og det har ikke vært så altfor ille :)

Junior har fått seg yndlingshobby; presse seg selv oppover. Det er konstant en rumpe (tror jeg) som driver og presser seg utover på toppen av magen :fnise: Ikke noen tvil om at han ligger på høyre side hvertfall, det både ser og kjenner man. Stadig vekk er magen helt skeiv når jeg ligger på sofaen. Han driver og presser rundt nederst i magen også. I dag har jeg hatt en bukse som har belte under magen, og da har jeg kjent skikkelig godt at han har drevet og presset hodet eller hva det nå enn er mot det. Kommer aldri til å bli lei av å sitte og se på magen tror jeg. Det er skikkelig god underholdning :rodmer: Han driver og holder på nå også, begynner å lure på om han sover i det hele tatt om dagen :vetikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi fikk bilstolen i dag :hoppendeglad: Mannen måtte teste den i bilen, og det er gooood plass i forsetet :) Plutselig har vi nesten alt klart jo.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Inggolf

Så koselig å lese om magen din :rodmer:

Det virker som du har et utrolig sterkt bånd til/følelser for/forhold til den..

Nesten så jeg kunne forestille meg hvordan det må være selv jo :fnise:

Forsete? Skal dere ha bilsetet i forsetet altså?

(Gratulerer med enda en ting på plass foresten! :hoppe: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neida, skal ha det bak :) Var bare litt spent på hvor god plass det ble i setet foran. (Har en tendens til å skrive litt klønete når jeg skal kjappe meg)

Vi har BeSafe Izi Go. Tror vi kommer til å bli veldig fornøyde med det. Er jo utrolig enkelt å sette inn og ut av bilen, og så er det ikke så tungt. At det kostet 2000kr inkludert base er heller ikke negativt :) Akkurat sete var det mannen som fikk bestemme siden han kan endel mer om det enn jeg (jobbet hos bilforhandler som solgte seter før).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hver morgen klokka ni spiller rådhusklokkene God morgen alle sammen :) Synes det er skikkelig koselig jeg, er jo liksom blitt et morgenrituale for meg å høre den.

Nå er jeg 31 uker på vei, og om seks uker og to dager går jeg ut i permisjon. Driver og styrer med permisjonssøknaden nå, og det må da være enklere måter å gjøre det på enn sånn som det er nå. Sitter og teller uker til den store gullmedaljen og skjønner ikke helt om mødrekvoten skal tas ut fra tre uker før termin eller om alt må tas etter termin. I det siste tilfellet er jo plutselig mødrekvoten på 17 uker siden det kun er mor som kan ta de tre ukene før :klo: Og når jeg har termin på en fredag, da begynner jeg permisjonen på en fredag? Eller? :vetikke: Og jeg som trodde dette var kjempelett før jeg satt med skjemaet selv. Nå skjønner jeg hvorfor folk gjør feil med det greiene der altså... Jaja, jeg får det nok til etter hvert. Skal sende det inn denne uka, så må bare gå gjennom det med mannen tror jeg. Jeg stirrer meg blind på dette..

Håper alle får en finfin dag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tekola

Koselig med morgenritualer!

Nav foreldrepenger på FB er veldig greie å sende melding til hvis man lurer på ting! Husk å regne med ferier også :fnise:

Og, du får brev om du har regnet feil, så det er ikke krise :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De tre ukene før termin er tatt av fellespotten men mor er jo tvunget til å ta de. Så kunne like godt vært en del av mødrekvoten. Men du vet nav, de gjør alt for å forvirre folk ;) Permisjonen begynner samme ukedag ja. Føder du i løpet av de tre ukene så mister du resten av de tre ukene. Jeg fødte 8 dager før termin så mistet 8 dager, hvis man later som at helga regnes med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, jeg fikk den endelige utregninga for min permisjon i forrige uke :ler:

Tell uker etter beste evne og send inn. Er det noen småfeil retter NAV det opp og dere får brev om det, og hvis du har glemt ferie eller av andre grunner må endre noe kan du gjøre det etter hvert.

Det eneste som er MEGASUPERVIKTIG er egentlig dette:

1) Husk fristen, både du og far (nesten alt kan endres, men første søknad må rekke fristen)

2) Du må motta vedtaksbrev, hvis ikke må du ringe og høre. Mine papirer var mystisk forsvunnet, og hadde jeg ikke ringt og sjekket hadde permisjonen min vart til februar og ikke april.

Hvis de to tingene er på plass skal det mye til for å bomme fullstendig.

Men enig med deg (og veldig mange andre), dette er unødvendig vanskelig. Burde vært en elektronisk løsning med MinID der man bare kan plotte inn opplysninger og få det maskinelt behandlet, så kunne saksbehandlerne tatt seg av gråsone- og unntakstilfellene. 70-80% av permisjonssøknadene må da være ren plankekjøring... :vetikke:

Lykke til i alle fall! Du får deilig lett samvittighet når papirene er sendt inn ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fru_Hestehov

Etter å ha lest her så måtte jo jeg også ta en ordentlig titt på disse NAV skjemaene... Så nå er jeg litt klokere og litt mer forvirret, men men. Fikk faktisk kontakt med en av damene på NAV chatten og hun kunne iallefall hjelpe med det jeg lurte på idag. Nå må jeg bare finne ut hvordan det fungerer med arbeidsgiver og inntektsopplysninger. Heldigvis får jeg pengene fra arbeidsgiver og ikke NAV, tror det kan være greit (dvs at jeg får lønning inn på kontoen som normalt).

Håper ellers at onsdagen er bra og at knøttet er i farta, her har den lille noen superaktive dager for så å sove (tror jeg) hele dagen derpå, dvs litt bevegelser er det jo. Igår var en slik aktiv dag, sparket bla til doppleren til jordmor så hun ble litt "Oi...". Og så er han mest våken på kveld og natt, håper den døgnrytmen snur...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du kommer til å prise deg lykkelig over et bilsete som er lett å ta inn og ut :jepp::tommelsmil:

Bra du minte meg på alle NAV-papirene. Vi får bruke hverandre i prosessen ;), er jo et rent helvete å komme gjennom :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ravgull

Åh, nå skremte du meg rett inn på nav.no .....Litt tidlig å få hetta kanskje? Jeg hater papirutfylling og foretrekker at det sitter kyndige mennesker ved siden av og sier hvor jeg skal krysse. (det er trygt for ei som jobber i en bank..?!)

31 uker på vei! :rodmer: Mye morsomme spark og ablegøyer i magen nå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min har også noen dager han styrer fælt for så å ha sovedag, Fru_Hestehov. I går var sovedag, så får se om det blir full fart igjen i dag eller om han trenger en dag til på å lade opp :fnise:

Ja, sete som er lett å ta inn og ut tror jeg er fryktelig viktig. Hvilket sete skal dere ha? Veldig glad for isofix også, det gjør alt så mye enklere og tryggere :jepp:

Er mye spark og romsteringer om dagen ja, Ravgull. Litt rart å tenke tilbake på for noen måneder siden når jeg såvidt kjente litt bevegelser, og nå flytter hele magen seg innimellom :ler: Men jeg skjønner ikke hva som er fot og hva som er andre ting. Vet ikke hvordan han ligger ennå, men satser på at hodet er ned (er jo mest spark øverst på magen så regner med at det er sånn han ligger). Du klarer helt sikkert å fylle ut papirene vettu. Og innen da får jo jeg vite om jeg har gjort det riktig og kan være psykisk støtte :)

Jeg tror at papirene er fylt ut riktig nå, så tenkte å få fylt ut inntektsopplysningene i dag og få sendt det inn. Om det er noe feil får jeg vel vite det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Men enig med deg (og veldig mange andre), dette er unødvendig vanskelig. Burde vært en elektronisk løsning med MinID der man bare kan plotte inn opplysninger og få det maskinelt behandlet, så kunne saksbehandlerne tatt seg av gråsone- og unntakstilfellene. 70-80% av permisjonssøknadene må da være ren plankekjøring... :vetikke:

Lykke til i alle fall! Du får deilig lett samvittighet når papirene er sendt inn ;)

Ja, det burde jo ikke være vanskeligere enn det. Alt annet blir behandlet elektronisk, så hvorfor skal man ikke kunne gjøre det samme med foreldrepenger. Kontantstøtte skal man visst søke om elektronisk så de klarer det jo på noe. Vi får sende inn forslag om dette tror jeg, kanskje de bare ikke har tenkt på det ennå? :vetikke:

Gleder meg veldig til å få sendt inn papirene ja. Blir dagens høydepunkt :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da jeg var innom på nav med sykemeldinga mi tidligere i uka, sa hun i skranken at man kunne søke elektronisk eller på papir.. :klo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...