Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Tidlig hjemme i dag. Vært hos jordmor. Alt stod bra til, som vanlig :) Målte hb, som var bra. Blodtrykket var bra. Urinprøven var negativ. Hjertelyden var fin. SF-mål var fint. Så nei, ikke mye spennende time (og det skal jeg jo virkelig ikke klage på). Men fikk en bok om amming da, den skal både jeg og mannen lese (han kommer sikkert til å synes den er kjempespennende :fnise: ). Fikk terminbekreftelse da, så da er vel alt klart til å sende inn papirene om tre uker. Neste time ble 20. januar, da er jeg nesten 33 uker på vei. Herregud, tida går så fort.

Ellers, tja, ikke så mye spennende å berette om. Hadde et hyggelig julebord med jobben på fredag, og på lørdag feiret vi 60-årsdagen til pappa. Var hyggelig da, men snakka ikke noe med pappa. Prøvde ikke å unngå han, men for meg var det like greit da :) Lagde smuldrepai med epler med krem ved siden av. Den var utrolig god! Og ikke minst enkel å få til uten melk.

I går gikk vi en tur bare, og så var vi innom Barnas Hus og kjøpte et par ullplagg på salg. I dag er det 30% på alt fra LilleLam, men er usikker på om vi skal ha noe. Jeg har litt lyst på de tøflene som matcher dressen vi har kjøpt da. Men får se, har liksom vært så mye innom Barnas Hus i det siste. Begynner nesten å bli flaut å dra innom :fnise: Kjøpte et par bodyer og pysjer også i går. Men jeg tror kanskje ikke de pysjene hadde knepping mellom beina, så de var jo egentlig et bomkjøp. Får se om vi bytter de til noe mer praktisk.

Vel, det var dagens utrolig lite spennende oppdatering fra meg. Skal prøve å få til dette magebildet snart da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hyggelig å høre at alt er bra, da, selv om det ikke er så "spennende" :)

No news is good news, i alle fall når det gjelder babyen- så lenge den vokser og har det greit er det ikke så mye annet å gjøre enn å kjøpe babystæsj vente :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, helt riktig Pingting :) Så at jeg har null å snakke med jordmor om (jeg har stilt null spørsmål foreløpig) er jo bare fint.

Er ganske stiv i bekken-området igjen i dag da. Funker å sitte med beina i sofaen med puter under knærne :) Og så klarte jeg å slå bildøra i leggen min i dag (jeg har jo sagt en gang at brukernavnet mitt egentlig burde være Au, faen) :fnise:

Skulle kjøpe juletre i stad, men vi fant ikke juletreselgeren. Vi og et annet par måtte bare gi opp etter å ha vært der i type fem minutter. Men vi prøver igjen i morgen. Passer på å kjøpe nå som vi har stasjonsvogn noen dager mens bilen min er på verksted. Ble jo påkjørt for en stund siden så nå skal den bli så god som ny igjen :) Og så må katten til dyrlegen og få vaksine en dag. Det blir nok populært. Forrige gang fikk han skryt for at han var så rolig, men egentlig var han bare stiv av skrekk :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Godt at alt står fint til med mor og barn :jepp:

Ja nå går tiden fort du.. Ikke lenge til permisjonen starter :)

Hvordan går det med jobbing for tiden?

Du har jo ett drømmesvangerskap, så alt går vel helt fint der også? :)

Gleder meg til å se magebilde :lur:

Føler ikke jeg har endret særlig str på magen siden sisste bilde som var uke 22..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fru_Hestehov

Så bra at ting sto bra til på kontroll. Av og til føler jeg at ting blir veldig rutine, men samtidig er jeg veldig glad for at ting står bra til med denne lille i magen.

Og snart jul, får håpe dere fant et tre idag, selv har vi vårt på loftet så det burde vi jo klare å finne igjen. Skulle helst hatt ekte, men da vi er bortreist mye av jula + at mannen er allergisk så er kunstig det enkleste. Blir jo ganske fint med pynt på det også.

:tree:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

du skrev over her at du fikk terminbekreftelse, men du skrev ingen dato? :lete:

kanskje du har skrevet det før her, men jeg har bare fått med meg måneden og ikke datoen.

Ingen juletreselger? I alle dager? :klo: Så merkelig!

Hvor var dette her hen a? :ler:

Endret av NozMonster
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jobbingen går bare bra :) Har et par stoler jeg kan bytte mellom i tillegg til at vi har hev-/senkbord så kan tilrettelegge en del om jeg skulle få vondt. Ellers får jeg bare legge meg på sofaen min :fnise:

Fikk ikke kjøpt juletre i går. Jeg tok en kaffe med ei venninne så var ikke hjemme før halv sju. Og så skulle vi spise middag og jeg var sliten så ble ikke noe av. Vi får prøve igjen i dag :) Merka at det ble litt tungt å puste etter å ha spist i går. Kanskje det begynner å bli dårligere plass til saker og ting nå. Måtte liksom trekke pusten skikkelig dypt innimellom og følte meg skikkelig anpusten. Hehe, kanskje jeg endelig begynner å kjenne noe til graviditeten jeg også :ler:

Terminen er 14. mars, Noz. Så det er under tre måneder igjen (uvææææ) :) Var på Blommenholm stasjon vi var. Kjøpte juletre der i fjor som vi var så fornøyde med, og så var det ganske billig. Vi får vel prøve igjen i kveld og se om det er noen der da. Ellers får vi bare forsyne oss og legge igjen pengene oppi holderen trærne står i :ler:

28 uker og 3. trimester i dag. Shiiiiiit!!!!! :ler: Tida går så innmari saktefort. Føler ikke vi har noen ting på plass, men vi har jo god tid på oss da. Begynte å stresse litt med navn da vi ikke fikk den navneboka (kontrollfriken i meg fikk panikk), men nå har vi hvertfall ett, kanskje to, navn til på lista. Jeg har egentlig gått bort fra det første navnet vi hadde tenkt på, synes liksom det ble litt ødelagt da mannen begynte å fortelle det til folk. Dett var jo bare et foreløpig forslag og vi hadde ikke snakket om å fortelle det til noen. Jeg er sikkert rar, men skylder på hormonene :fnise: Synes uansett at de navnene vi har på lista nå passer bedre med etternavnet vårt, og det er vel hovedgrunnen til at jeg liker de bedre :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Det virker som du har den perfekte arbeidsplassen! :Nikke:

Hurra for 28 uker da :bolledeig:

Tiden snegler seg fortere avgårde for tiden :jepp:

Hva gjenstår av utstyr hos dere?

Skjønner godt hormonene reagerte når mannen din begynte å fortelle om det første navnet deres ja :Nikke:

Blir spennende å høre hva valget faller på, dersom du ønsker å dele det :)

Ha en fin dag Doh :goodbye:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har vogn og tripptrappstol. Mangler vel så å si alt annet :fnise: Eller, vi har dyner, et par sengesett og reiseseng i tillegg. Men har nesten ikke klær, ikke seng og madrass, ikke noe stellegreier, ikke bilsete (men vet hvilken vi skal ha) og ikke noen andre praktiske ting. Tar det i januar tenker jeg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Fru_Hestehov

Så lenge dere har en plan for handlingen (og pengene) så går jo innkjøpene raskt. Blir nok mye handling på meg også i januar, så gjør mitt beste for å legge av litt av lønna til det. Skal iallefall prøve og leve litt sparsommelig resten av desember, trenger jo ikke flere klær til meg selv nå. Har feks nok til at det går resten av graviditeten og det er nok mer fornuftig å handle inn klær uten plass til magen når våren kommer.

Og anpusten ja, jeg tar innimellom høylytte drag av luft, mannen lurer på hva i alle dager som skjer, men jeg må jo bare ha luft... Og i forrige uke tok jeg nesten til tårene fordi mannen gikk så fort til bilen etter kjøpesenterhandlingen vi var på, hormoner..., neida!

Og gratulerer med 28 uker, tiden flyr!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen alle :) Har ikke hatt så mye tid til å skrive her inne i det siste, så har stort sett bare lest andres dagbøker på vei til og fra jobb. Men nå har jeg juleferie ( :bolledeig: ) så har masse, masse tid.

Først av alt; vi har fortsatt ikke juletre :fnise: Prøvde igjen på onsdag, men det var ikke noen der da heller. De får en siste sjanse i dag før vi kjøper på Plantasjen i stedet. De har visst fine juletrær der også. Nå får vi hvertfall sett trærne i dagslys da, ikke så enkelt å finne fine trær i mørket med lommelykten på telefonen liksom. Så planen i dag er å skaffe juletre :tre: Og feire 80-årsdagen til mommo. Det får holde for en dag :)

På torsdag var vi og gjorde unna julehandlen, så nå trenger vi ikke dra på matbutikken før 3. juledag (bortsett fra at vi (jeg) kjøpte en sitrustimian, så må kjøpe en vanlig timian i stedet). Vi var i butikken i nærmere en time, men det var nok mest fordi det var en ukjent butikk. Hadde vi handlet på butikken nærmest oss tipper jeg vi hadde brukt halve tida. Men fikk kjøpt en kalkun på 4,5 kg (til tre stk :skratte: ), ribbe som skal stekes og ha kald til frokost og lunsj (blir ikke jul uten kald ribbe til brødskiva), godteri (igjen, blir ikke jul uten nonstop og seigmenn) og masse annet. Skal bort i dag, julaften og 1. juledag da, så ble jo ikke så mange middager. Men ble en ganske full handlevogn :)

Og så fikk katten vaksine på onsdag da. Han var ikke en happy camper da jeg kom inn på badet med buret. Prøvde å snike seg unna og jeg måtte bruke fem forsøk på å få han inn i buret. Heldigvis blir han ikke sint og klorer eller noe, får bare fryyyyyktelig stive bein :fnise: Han pleier å roe seg med en gang vi kommer ut i bilen, men denne gangen var det en del sutring. Hos dyrlegen også forsåvidt. Men han nekta å komme ut av buret inne på undersøkelsesrommet da. Da var det buret plutselig veldig fint å gjemme seg i. Men han fikk nå sprøyte og ble undersøkt. Etter at dyrlegen sa for tredje gang at han var i litt godt hold slutta jeg å tro på at hun mente litt. Men han er ikke veldig tykk altså, kjenner jo ribbeina på han. Men han er en stor katt som veier 6,5 kg, og kastrerte katter har jo det med å bli litt tykke. Og nå på vinteren er han ikke så mye ute, så blir ikke så mye aktivisering på han.

Ellers så har jeg funnet ut at junior har begynt å presse seg mot handa mi når jeg legger den på magen. Kjennes sånn ut hvertfall. Det er litt gøy :) Her om dagen da vi la oss kjentes det ut som om han prøvde å presse seg ut av magen omtrent. Var kjempehardt rett ved siden av navlen og kjentes ut som en skikkelig kul. Det rare er jo at jeg ikke merka det før jeg la handa der. Merkelig at de kan gjøre så mye uten at man kjenner det :klo:

Nei, nå er det på tide med frokost. Håper alle har en finfin førjulshelg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Juhuu, vi har fått oss juletre :hoppendeglad: Og så har vi shina hele huset :) Jeg tok gulvet, trappene og tørka støv, mens mannen fiska badene og et par andre småting. Nå driver junior og sparker til iPaden :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk han no fisk da? :laugh:

(dere har vel torsk og laks og makrell i badekaret og i do-vannet som alle andre regner jeg med? :fnise: )

Så flinke dere har vært idag- med juletrehandel og vasking og greier!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise: nei, ble dårlig med fangst gitt :ler:

Nå er ribba stekt (så den er klar til frokost i morgen), risboller og såpe lagd, treet tatt inn (det drysser :( ), julepynten satt opp og julemusikken er på. Snart skal jeg lage klar disse: http://trinesmatblogg.no/2011/05/13/sjokolademousse-med-sjokoladecrumble-og-bringebaer/ som vi skal ha til dessert i kveld, og så er det bare juletrepynting og middagslaging igjen. Mannen har strøket, bretta og vaska litt klær og fikset julepynt sammen med meg. Nå er han oppe og pakker inn gaven til meg (høres ut som om han pakker inn to, jeg håper den ene er en hoppeku :fnise: ). Katten ble helt fortvila fordi han ikke kom seg innunder duken i stad, men nå sitter han inni bordet og koser seg :ler: Han bryr seg ikke så innmari mye om juletrær heldigvis, bare gnir seg litt mot det :)

Elsker jula :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...