Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Vi skifter bleie i senga på natta og så langt har det ikke blitt noe gris, men jeg bestilte 3 sånna i går http://www.sparkjop.no/Sparkjop/Products/SparBase/PID-210468.aspx?Catalog=SparBase&ProductID=210468&VariantID=&ColorOnly=1&params=fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_view_size%3d16%26fh_secondid%3dp210468%26fh_lister_pos%3d10%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252fnb_NO%252fcategories%253c%257bcatalog01_c3007%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_c3007_c3014%257d%26fh_refview%3dlister Når han har bæsjet (skifter tissebleier på natta når bleia er full, det sies jo at man kun skal skifte bæsjebleier på natta for å forstyrre ungen minst mulig) så lar jeg bleia ligge under rumpa mens jeg vasker, null gris i senga. Bruker våtserveter på soverommet, og det er jo kun ved bæsj man bør vaske, og bæsjing skjer sjeldent på natta her. Har en pose på soverommet med våtserveter, bleier og sånne bæsjeposer, kjekt å ha klart. Griset som kommer i senga er gulp! Så det bør dere være forberedt på :) På badet har vi stellematta oppå vaskemaskinen, har matta den veien som du vil ha den, det er lettest ja. På den har det blitt litt tiss, bæsj og gulp så vi har sånna enganstisselaken fra Libero på, før brukte bi sånna svære stygge fra apoteket. Har et sånt sammenleggbar bad fra Stokke, her jeg bor er det noen kr billigere enn Flexibath merkelig nok.

God helg! :skya:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Oppdatering på hva som har skjedd i det siste: ingen ting :ler:

Altså, det skjer så utroooooolig lite om dagen. Var på hytta fra lørdag til søndag og gikk et par turer. Og spilte Bezzerwizzer for første gang. Det var veldig gøy! (mulig jeg syns det var ekstra gøy fordi jeg vant :fnise: ) Junior tok helt av da jeg la meg på lørdag da. Måtte legge meg på siden for å i det hele tatt være i nærheten av å sove. Tydelig at han begynner å bli sterkere. Og magen begynner å bli skikkelig synlig, tror jeg må kjøpe meg præggis-jakke snart. Får snart ikke igjen jakka mi.. Mannen kalte meg Keiko i dag. Stakkars, han vet ikke hva han har i vente :ler:

I morgen kommer mamma en tur før hun skal besøke ei venninne som bor noen km unna oss. Sånn sett har vi bosatt oss ganske strategisk, hun kommer innom hver gang hun skal dit (det er ikke så ofte da, men koselig når det skjer).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fru_Hestehov

Keiko ja, hmm, man skal høre litt av hvert. Selv fikk jeg høre "Oi, bred last" fra en kollega da vi gikk forbi hverandre i gangen. Han er noe for seg selv så kan jo ikke bli fornærmet heller.

Ellers høres det kjekt ut å gjøre ingenting, av og til er jo også det godt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er en tråd her inne i disse dager som heter noe som "Slemme ting folk har sagt til deg som gravid" eller noe i nærheten der- kanskje du skal sladre på mannen din i den tråden!? :ler:

Neida...Det er jo så hyggelig at magen synes da! At man ser at du ikke bare har spist en god del ekstra sjokolade i det siste, men at det fakisk er en bebis inni der :rodmer:

Så koselig med mammabesøk i morgen da!

Jeg var på besøk hos min idag.

Mamma er alltid best! :hoppendeglad:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, da får jeg vel bare høre at gravide er så jævelskap nærtagende og at jeg skal være glad han tør å si noe til meg i det hele tatt :fnise: Er jo tydeligvis ikke lov å bli fornærma for noen ting når man er gravid. (Nå er det heldigvis ingen som har sagt noe slemt til meg ennå heller)

Mammaer er best ja! Er så glad for at mammaen min er akkurat som hun er og at hun har funnet seg verdens beste mann :) Sammen med de kan jeg alltid slappe av og bare ha det hyggelig :)

Fikk henta de siste julegavene på posten i går da. Eskene veide ingen ting, men de var jo gigantiske (bl.a to akebrett). Heldigvis hjalp hun snille dama som jobba der meg med å få det ut i bilen :) Og så måtte mannen hjelpe meg med å bære inn da.

Og; i dag får vi ny bil :hoppendeglad: Bye bye stasjonsvogn, hello liten bybil :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mammaer er bestest :rodmer:

Oi, så flink! Jeg er vel ca. halvveis med julegaver tror jeg. Som alltid er det bestissen som er vanskeligst, med HerrTekola på andreplass :ler:

Hurra for mindre bil! Vi har begynt å kikke så vidt på stasjonsvogner, en liten sedan blir litt i minste laget i lengden :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den nye Golf stasjonsvognen er veeeeldig fin :) Passat og selvfølgelig, men den koster litt mer da (eh, er ikke miljøskadd av å ha en mann som jobber med dette. Neida.... :fnise: )

Crap, har to venninner jeg må kjøpe julegaver til. Hadde glemt det jeg :fnise: Og mannen da, men han har kommet med to konkrete ønsker så det skal jeg få fiksa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke verst å bare ha de tre julegavene igjen da! Kan du jo bare nyte adventstiden :nigo::nisse:

Jeg kjenner meg som regel ikke igjen i de artiklene og trådene om hvor fæle og nærtagende folk blir når man går gravid. Syns det er hyggelig med kommentarer og at man ser gravid ut jeg :Nikke: Og jeg har blitt kalt både det ene og det andre, særlig av kjære :fnise: Men skillet går mellom tjukka og feita :opplyser: For innholdet er absolutt ikke fett! :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Julegaver ja... .takk for påminnelsen!

Har ikke startet å tenke på det en gang jeg..

Vel, mamma fikk sin for noen uker siden for hun måtte få den før juleaften.

men jeg må innrømme at jeg ikke pleier å starte på gavene før rundt 15.-20. desember..

Det er liksom meg og alle mannfolka som stresser rundt de siste få dagene :laugh:

Grattis med ny bil i dag :hoppendeglad:

er den helt ny-ny eller bare ny for dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den er helt ny. Mannen har firmabil, så bytter bil hvert år ca. Bortskjemte ja :jepp:

Pleier ikke handle julegaver før uti desember jeg heller, men akkurat i år fant jeg ut at jeg ikke gidder det lenger. Skal lage noen julegaver da, men har jo tre hele dager før julaften til det. Gleder meg som en liten unge til jula jeg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fru_Hestehov

Jobber mannen din for Volkswagen (evt Møller), ettersom du virker litt frelst? ;) Her er mannen også veldig Volkswagen, vi kan visstnok ikke ha noen annet merke (og han jobber ikke med bil). Så her har vi Touran, og jeg elsker den bilen. Genialt at den er litt høy, særlig nå da jeg er gravid. Uansett artig med ny bil selv om den er mindre enn den forrige.

Her plukket mannen ut sin egen gave i helga, ikke så veldig spennende, men veldig kjekt når han har et så konkret ønske. Selv sliter jeg mest med tantebarna mi, de har kommet i den alderen at man ikke lenger kan gå på en lekebutikk, plutselig er det klær og litt "kulere" ting som gjelder. Samtidig har jeg jo bare to så synes det er koselig å gi de gave.

Uansett kos deg med mammabesøk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ja, han jobber med VW :) Men han liker (noen få) andre merker også da. Touran er en veldig kjekk bil. Kjenner flere som har den, og den har jo som du sier veldig behagelig høyde. Ja, er mye lettere å kjøpe gaver til småbarn. Er det noe de kan leke med er de stort sett fornøyde. Hvor gamle sånn ca er tantebarna dine?

Vi har også hatt Passat og Golf fram til nå, Mazilla :fnise: Men nå får vi en Up! (og så beholder vi Golfen min). Gleder meg til å teste den :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nesevisa

Jeg har tantebarn som begynner å bli 10-12-15 år, og de ønsker seg "kule klær" til jul. Og jeg føler meg sjelden så gammel som når jeg skal prøve å orientere meg i hva som er "kult" og som de kan bli glade for. Har visst blitt en av de tantene som kjøper en praktisk og pen ullcardigan (og jeg husker selv at jeg ikke nødvendigvis syntes det var det kuleste å få). Jaja, heldigvis har jeg to fine nevøer på 4 og 6 også, og det betyr LEGO!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Glad tantebarna våre ikke er så store ennå. Da hadde jeg lett følt meg gammel også :fnise: Takke seg til lego så lenge som mulig!

Har fått testa ut nye bilen nå da. Uvant at den er så liiiiiiiten. Og helt stille siden det er en el-bil. Kjørte til og med litt i kollektivfeltet i dag :nigo: Ble litt skuffa da det bare varte i rundt 50 meter da, men jeg kom meg hvertfall forbi et par-tre biler. Kjørte den hjem fra jobben til mannen i dag, for han er på julebord. Skal dra og hente han i tolvtiden, så i kveld har jeg alenekveld. Til og med katten har forlatt meg. Skjønner han godt da, han har vært inne i hele dag så trenger å komme seg litt ut :) (nå kom han akkurat inn og sitter ved siden av meg i sofaen og maler :rodmer: )

Nå har junior begynt å sparke nedover. Skikkelig rar følelse første gangene. Noen ganger tror jeg han bruker blæra mi som trampoline også :glare: Plutselig må jeg kjempemasse på do i fem sekunder :ler: Er koselig å kjenne han turne inni der da. Har jo ikke kommet til sparke-mor-i-ribbeina-fasen ennå :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...