Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Han må ha den pga EL-bilen. Da har han lademulighet (det har han forsåvidt på jobben også) og så blir ikke batteriet tappet pga kulda. Og garasjen er så trang at jeg uansett ikke kommer til å komme meg inn og ut av bilen om noen uker :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skjønner hva du mener med å senke den sidetingen - jeg kjøpte Ikeaseng(den sorte greia) og der kan man ta av siden, men ikke senke.

Den er heller ikke helt samme høyde som vår seng, så litt usikker på hva jeg skal gjøre der.......når de er så små kan de vel ikke akkurat dytte senga ut så det blir en glipe - må vel være greit å bare sette den inntil? Sånn helt i starten?

Eller? Nei? *har ikke peiling*

Vurderer å bare bygge en selv jeg, så får jeg den akkurat som jeg vil :fnise: Bedside crib er sikkert også kjekt, men koster nesten to tusen kroner da. Men vi har skuvsenga som vi kan bruke fra ungen begynner å reise seg og sånn. Hadde aldri trodd at senga var det som skulle være vanskeligst :ler:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fru_Hestehov

Her er standard sprinkelseng uten senkemuligheter på plass, hmm, kanskje jeg kommer til å angre...? Så for meg er det stellebordet som skaper hodebry, hva skal jeg velge?

Is på bilen ja, her er min fjernstyrte webasto gull verdt da vi ikke har garasje: Varm, is og duggfri bil! De dagene jeg tror den har startet, men så har den ikke det er skikkelig nedtur. Men idag i -8 var den heldigvis igang, fra varmt hus til varm bil, luksus.

Og den kyllingformen med nudler så nam nam ut, den må nok testes ut. Siden er iallefall lagt til blant favorittene. Og hørte jeg ostehorn? :fnise: Kommer til å ende opp med at jeg baker flere selv, mmm, smeltet oss og litt salt skinke. :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ostehorn! Haha, skal se om jeg husker å dra innom butikken og kjøpe gjær i dag. Har tørrgjær hjemme men foretrekker fersk. Passer fint å bake i dag eller i morgen :)

Stellebord ja. Vi har en kommode (den Roseduft nevne i dagboka si tror jeg) som vi tenke å bruke. Men jeg vil helst kunne legge ungen med hodet mot veggen, ser for meg at det er lettere å skifte sånn enn å måtte stå på siden av ungen. Vi har absolutt ikke plass på badet (egentlig ikke på noen av de to badene) så den blir stående på barnerommet hvertfall.

Mannen har webasto, så derfor er det jeg som har garasjen nå. Men sånn matte til å legge på frontruta er gull verdt altså. Null is og dugg :) Så får jeg bare ha på meg jakke, lue, skjerf og votter de dagene det er ekstra kaldt. Så lenge jeg får varma opp stussen syns jeg det stort sett går greit :jepp:

I dag og i morgen skal jeg på kurs :hoppendeglad: Deilig å komme seg ut av kontoret litt. Drar på jobb først siden det er gangavstand til stedet det skal være på. Rekker vel akkurat å lese nyhetsvarselet og skravle litt (og spise masse papperkaker) før jeg må gå tenker jeg :fnise: God start på dagen det da. Håper alle har en flotters dag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nesevisa

Herlig med noen annerledes arbeidsdager innimellom. Er du så heldig at det serveres lunsj på kurset også, kanskje? ;-) Ha en super dag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, er med lunsj. Synd det ikke er på det stedet det pleier å være, for der er det visst veldig god lunsj. Det var det første sjefen sa da jeg sa jeg hadde funnet kurs :ler: Men er sikkert god mat her også. Håper bare det ikke er sånn ferdig lunsjtallerken med spekemat og røkelaks, men så uflaks kan jeg ikke ha :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi satser på buffet! :tommelopp:

Med masse godsaker og mange valgmuligheter!

Deilig å komme seg litt ut av kontoret av og til. Kurs er bra saker! :)

Da mine eldste var små, hadde vi ganske dårlig plass, så vi endte opp med å stelle på et håndkle på badegulvet. Der lå de og sprellet og koste seg på varmekablene :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble lunsjtallerken. Med spekeskinke, røkt laks eller noe og roastbiff :ler: Takk Gud for en liten flik gulost og mini-omelett :) Har boller i veska heldigvis

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har absolutt ikke sultet heldigvis. Fikk smoothie og energibar (hjemmelaget) i pausen etter, så føler meg faktisk fortsatt mett. Synes metthetsfølelsen varer lenger nå, kanskje det er blitt mindre plass til mat :vetikke: Gode foredragsholdere da, spesielt hun som har snakket om kommunikasjon. Skal anbefale henne til alle jeg kjenner :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Metthetsfølelsen sitter godt i her også om dager, fremfor i starten når det aldri gikk ann å føle seg mett :ler:

Er jo bare positivt det da, kroppen vet liksom selv hva den trenger :)

Har du mulighet til å stå på kortsida av kommoden slik du er i fotenden av babyen?

Vet ei venninne gjør det på deres bad :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jo, kan jo stå på kortsiden. Eller så har jeg egentlig tenkt at det er like greit å ha matta stående mellom vasken og badekaret og bare legge den på gulvet når ungen trengs å skiftes på. Vi får teste det ut når den kommer og så får vi se om det funker :)

Nå har vi kjøpt tripp trapp stol (grønn) på BabyShop. Med newborn set og et ekstra rekk til den. Sparte 850kr så da måtte vi bare slå til. Det er jo en ting man garantert trenger :) Nå blir det noen episoder av Broen sesong 2 :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble lunsjtallerken. Med spekeskinke, røkt laks eller noe og roastbiff :ler: Takk Gud for en liten flik gulost og mini-omelett :) Har boller i veska heldigvis

Det er ikke mulig! :daane:

Hadde du fått et hint om det, eller var det helt tilfeldig at du skrev i innlegget over at "typisk om vi får det"?:ler:

Dere får sikkert ikke lik formiddagsmat to dager på rad! Så i morgen så blir de sikkert noe du også kan spise, tror du ikke?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Ja, er nokk bare til å prøve seg frem, så finner du fort ut av hva som er best for deg.

Har hørt mange for og imot bleieskift på gulvet. Man har sa mer kontroll og uten at det er fare for at barnet ramler på gulvet.

Men så er det lettere å stå og du har mer ting i ta høyde etc..

Du finner nokk fort ut av det :)

Jeg kjøpte også ett newborn tripp trapp sett som kosta 699,- på babyshop :)

Blir en del av julepresangen til mannen i år :lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Kjenner ei som fikk lunsjtallerken en gang hun var på kurs der, så med min flaks tenkte jeg at det får vi (hun har vært der flere ganger og fått andre ting til lunsj også). Bestevenninna mi lar meg ikke si sånne "typisk at det eller det skjer"-ting for da skjer det alltid. Er nesten litt skummelt at jeg treffer hver gang :ler:

Kanskje det blir to stellematter, en til å ha på rommet og en til badet til de tilfellene der ungen trenger å bli vaska. Tenkte å kjøpe sånn sammenleggbar vaskebalje også. Flexibath tror jeg den heter. Koster litt, men veldig greit for oss med liten oppbevaringsplass i soveromsetasjen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest roseduft

Ja, det går jo også ann :jepp:

Flexibath har jeg også tenkt på, greit å kunne slå sammen og stue bort når den ikke er i bruk :)

Ganske greit at det finnes slike praktiske løsninger :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har sagt det før, og sier det igjen: Flexibath er topp! :jepp: Vi brukte vårt i to år før lille frøken fant ut at hun likte bedre å dusje, men det er jo like fint og klart for en unge til! :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...