Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Gjest Fru_Hestehov

Sånn kjøkken hvor jeg kan sitte og drikke vin ønsker jeg også meg. Og mannen har tilsvarende planer, han skal kokkelere og så skal alle gjestene sitte og drikke vin og holde han med selskap. Herlig, drømmer om å bygge hus en dag og har masse drømmer og ideer.

Du kunne jo parkert inn den fyren? :) Men sånn er ganske irriterende, hadde en slik frustrerende episode på jobb. En av mine kollegaer hadde tydeligvis hatt det travelt under parkering, dermed parkert hele 10 cm fra min bil. Selv i ikke gravid tilstand er det en umulighet å komme inn den døren for meg. Så det ble klatring inn fra passasjersiden da jeg hadde en avtale jeg måtte rekke. Nesten håpløst og rygge ut også da han sto skjevt, hadde mest lyst til å gi litt f... i hvordan det gikk med bilen hans, men ville jo ikke skrape opp egen bil. Jaja, det gikk nå på en måte.

Og håper alt står bra til med deg og lillegutt og at dere koser dere hjemme alene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Var fristende, men da hadde jeg stått i veien for noen andre igjen. Garasjen er i en garasjerekke med en annen rekke rett imot. Kom på en annen parkeringsepisode: Da vi skulle på kino forrige uke parkerte vi i et parkeringshus der det kanskje var tre andre biler. Så kommer det ei dame og parkerer rett ved siden av bilen vår. Det var over 50 andre plasser hun kunne parkert på. Ble jo plutselig vanskelig for meg å komme ut av bilen. Mannen ble like oppgitt som meg og satte seg tilbake i bilen og rygget de to meterne bakover som gjorde at vi slapp å stå klin inntil hverandre. Lurer på hva enkelte tenker på altså :vetikke:

Kose deg alene hjemme med knøttet du også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Det finnes absolutt ingen tvil; Det er aaaaltfor mange idioter som har lappen!

Det er jo du som bruker å reise bort Doh? :ler: Kanskje det er litt rart å være den

som er igjen i huset alene, sove i sengen deres alene og slike ting?

Uansett så er det godt å utnytte tiden mens han er borte :) Men en ting vil jeg understreke;

Det mest verdifulle du kan gi en annen person er tiden din.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, i år er det vel bare jeg som har vært ute og reist. Mannen var litt mer i fjor. Sovner ikke like fort når han ikke er hjemme har jeg funnet ut, så skal bli godt å få han hjem igjen. Heldigvis har vi ingen planer i helgen så da kan vi bare kose oss. Lurer på om jeg skal foreslå å ta en tur på Mathallen, og så har vi funnet ut at jeg trenger en skalljakke så kanskje vi tar oss en tur på outleten i Vestby. Er meldt ganske greit vær i helgen også så kanskje vi går oss en skikkelig skogtur også. Kjenner jeg gleder meg allerede :) Så får vi håpe jeg slipper å jobbe lenge på fredag da...

I dag kjøpte jeg Gyldendals store bok om barnet og Pappa for første gang (Finn Bjelke). Har lest en del i den fra Gyldendal allerede, og den virker veldig årleit. Mye mer faktaorientert enn en del andre bøker kan jeg tenke meg. Syns det er greit å vite en del før ungen plutselig er her. Da hadde det blitt full panikk :fnise: Fikk vasket ene badet i dag også (jeg hater å vaske bad, men må man så må man). Og støvsugd og vasket stua og kjøkkenet. I morgen tenkte jeg å ta soverommene og kjellerstua. Og så må jeg ta det andre badet da. Dumme meg som lovte å ordne hele huset mens mannen er borte :sukk::fnise:

Haha, katten ville ikke stå opp i dag. Han gadd så vidt å gå ut av badet da jeg satte på dusjen (han pleier å sprinte ut) og da jeg var ferdig i dusjen kom han inn og la seg igjen. Så han var inne i hele dag mens jeg var på jobb. Da jeg kom hjem klarte han ikke bestemme seg for om han ville være inne eller ute, skulle inn og ut hele tiden. Det er jo så typisk katter også da, de skal helst ha døra oppe hele tiden. Men nå ligger han på plassen sin oppå sofaryggen så tror han syns det var litt kaldt ute. Dette er jo første vinteren han er utekatt, før har han bare kunnet gå ut på balkongen. Heldigvis for han at han er søt, ellera hadde det vært fort gjort å bli sint på han :pasha:

(22 uker i dag :hoppe: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Hurraaaa for 22 uker! :bolledeig: Nå er du jo faktisk over halvveis! Hvordan ser magen din ut nå? (er den en nesten-liten kul eller kan man speide fra 3 kilometers avstand at du er gravid?)

Hater å vaske bad ja, heheee, "teit" at dere har to stykker da! :fnise: Neida, men jeg kjenner flere som hater akkuratt bad-vasken, men jeg har egentlig aldri skjønt helt den greia? Bokhyller og hyller generelt synes jeg er mye verre.. og ikke minst gangen! Alle de skoene som må flyttes på, frem og tilbake :daane:

( i min gang så ser det riktignok ut som at det bor ihvertfall 4 personer her, med tanke på de ca 20-25 skoparrene som står fremme og en gigantiske stumtjener som er mer enn stappfull av jakker)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den synes ganske godt nå, men kommer an på hva slags genser jeg har på meg da. Syns egentlig magen ble mye mer fremtredende da jeg begynte med mamma-bukser, og i går hadde jeg på en mamma-topp og da syntes det hvertfall :) Har vel en helt gjennomsnittlig kul tenker jeg.

Gangen gidder jeg ikke ta jeg, da skal den være veeeeldig møkkete :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk Yesterday :) God helg til deg også! Og til alle andre som måtte forviller seg inn her :)

I dag blir middagen kylling fylt med mozarella og soltørkede tomater og med serranoskinke surret rundt (hurra for at man kan spise varmebehandlet spekekinke) og balsamico over. Stekes i ovn etter å ha brunet det i panna først. Asparges og ovnsstekte poteter ved siden av. Nam! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest åffårno

Nå var ikke min hjemmelagde fiskegrateng så fristende lenger allikevel. Naaaaaam!

Hjemmelaget fiskegrateng er jo supergodt, så; jo :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg skal lage hjemmelaget fiskegrateng for første gang på søndag. Gleder meg skikkelig jeg, er sikkert supergodt :) Det var forsåvidt dagens middag også :)

Endret av Doh
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne står nå i kjøleskapet http://www.nrk.no/mat/1.11345480 :) Smakte på ostekremen, og NAM!!! Gleder meg til å smake i morgen. Ble ikke så mye pasjonsfruktjuice som det skulle, brukte sju stk og fikk litt over 0,5 dl. Tok de ikke i mikseren da, den var for høy så kniven kom ikke nedi frktkjøttet. Men kjentes ut som om den smakte ganske mye pasjonsfrukt likevel da :)

I dag var jeg på outleten i Vestby og kjøpte meg skalljakke. De er mye dyrere enn jeg hadde trodd. Men fant en til 2500kr som hadde kostet 5000kr i vanlig butikk, så får bare se på det som en investering :) Og han fyren som solgte jakka gratulerte med baby på forhånd og ønska oss lykke til. Første ukjente som har kommentert magen :rodmer: Jakka kommer nok ikke til å passe så lenge denne vinteren da, men en str større hadde blitt for stort når kula blir borte. Så får bruke den så lenge den passer og så stjele mannens jakker etterpå :)

Ellers har vi en sløv dag. Mannen er ikke helt i form, så har bare slappa av siden vi kom hjem i ettermiddag. I morgen kommer svigerfar på besøk, det blir jo koselig. Må få besøkt mommo og bestefar en dag også, har ikke sett de på sikkert to mnd. Kanskje neste helg. Får se hva vi rekker :)

Ha en flotters lørdagskveld :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, den så himmelsk ut! :rodmer:

Det er så stas første gang noen kommenterer på magen! Siden jeg er litt kraftig, måtte jeg virkelig gravid for at folk skulle tørre å si noe :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg stjal også mannens jakker på slutten :fnise:

Liker at jakker er litt tettsittende eller innsvingede, så skulle jeg kjøpt noe som var stort nok hadde det aldri blitt brukt etterpå...

Den kaken hørtes nydelig ut! Her i huset blir det bare barnas "rustikke" farsdagsbrownieklementingreie. Hadde ikke vært meg imot å bytte :sikle:

Ha en god søndag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Fru_Hestehov

Mmm, har dukket opp noen firstende matretter her siden sist, den kyllingmiddagen høres nam nam ut.

Og angående jakker ja, kjøpte meg jo ny på salg i vår, har ikke prøvd den engang i høst for vet magen ikke passer i den. Så får satse på at mine passer litt til, og så blir det tykke gensere og åpen jakke til pent. Til jobb har jeg en jakke jeg fikk fra jobben med logo, den er jo unisex og ganske bomsete, så det får bli jobbjakke. :)

Og kjenner forresten til dette med katter som verken skal inn eller ut, vår har vært utekatt flere vintre, men skal helst sitte i døråpningen nå på vinteren. Og så er det å ligge rett ut foran peisen når han har vært ute en stund.

Uansett, fortsatt god søndag!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...