Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Vi var kjempefornøyde med emmaljunga city cross sist! :jepp: Nå synes jeg den er aaaaltfor stor og tung, etter å ha trillet rundt på en babyjogger city mini i snart halvannet år... :fnise: I følge hun vi snakket med på Barnas hus for litt siden var vi absolutt ikke de første som hadde helt andre krav til vogna til andremann, til tross for at man egentlig var fornøyd med vogna til førstemann.. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest åffårno

Er det bare meg, eller blir det fødebonanza av guttebabyer her i disse dagbøkene? :)

Jeg synes vi skal forplikte oss i KGånd og oppkalle de etter mannlige brukere her. Fus valg!

Jeg vurderte og TFK helt inntil jeg trilla den i butikken og skulle ta den opp på den plattinggreia med forhjulet først - da velta jeg den nesten, og tenkte at det der ble litt for mye for mine nerver og tålmodighet når man skal ha vinterbaby og sku vogn i snø og slaps.

Så det endte med 4hjul, gitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er utrolig mange som skal ha gutt her inne. 2014 ender opp med å bli året der 80% av kullet er gutter :fnise:

I natt fikk jeg ikke lagt meg før nærmere halv to. Sånn går det når man skal passe på rundt 25 fjortiser inne på en hytte. De ble ikke stille før jeg trua med å sette meg inne på rommet deres, da gikk det fem minuttet før det var tyst :ler: Men det er gøy å være på leir altså, bare litt slitsomt.

Kjenner stadig lillemann i magen. I går da jeg hadde lagt meg (første gangen) dyttet han hele seg ut på høyre side. Skikkelig rart å kjenne på :) Gleder meg til det blir lettere å kjenne utenpå og det blir liv litt oftere, er alltid helt stille når mannen skal kjenne. Kan komme av at han ikke har verdens største tålmodighet og gir opp etter et halvt minutt, det tar gjerne litt tid mellom hver gang. Men han er veldig opptatt av magen da, skal ta og kysse på den stadig vekk. Han er jo litt søt da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Roseduft: Så nå at jeg ikke hadde svart på hvilken farge vi vil ha. Er Espresso Letherette vi så på. Vanilla er også veldig fin, men tenker det er mest praktisk med mørk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sliiiiiiiiiten. 14/15-åringer kan være utrolig slitsomme. På fredag la jeg meg rundt halv to, og på lørdag la jeg meg to. Og så opp igjen klokka åtte. Man kan jo liksom ikke bare gå og legge seg når man finner ungdommene gående rundt ute midt på natta, noe som absolutt ikke er greit. Dessverre så vi ikke hvem det var, da hadde vi antakelig ringt foreldrene som hadde måtte komme og hente ungen sin midt på natta. Og i går var det noen (ikke konfirmanter) som stakk av så jeg måtte kjøre inn til byen og dra de med tilbake. De har nok aldri vært borti en så stille biltur før. Fy fader så skuffa jeg var. Men det ble i det minste ikke en kjedelig helg :ler:

Har ikke fått gjort annet enn å såvidt titte innom andre dagbøker i det siste, men skal få prøvd å skrive i de snart. Nå skal jeg ikke så mye bort framover heller, skal bare to helger på hytta men det er sammen med mannen da. Vi har ikke tilbragt en helg alene sammen siden september en gang. Og da ble det en relativt kort helg siden jeg kom hjem fra tur natt til lørdag. Nei, skal bli deilig å få slappet av litt fremover.

Nå er jeg nesten halvveis og kjenner spark hver dag. Syns det er så merkelig at man kan gå fra å ikke kjenne noen ting til å kjenne tydelige dult flere ganger om dagen. Har fortsatt ikke kjøpt noen nye klær, men det er nok på tide snart. Gått opp nesten en hel kilo i helgen da. Å få servert tre måltider om dagen, spise en skive med nugatti til hvert brødmåltid (er tradisjon på tur), dytte i seg litt godteri og potetgull hver kveld og sitte stille store deler av helgen er tydeligvis oppskrift på vektoppgang. Merkelig :fnise: Skal bli flint til å spise sunt denne uka igjen da. Ikke det at jeg er redd for å gå opp, men grunnen bør helst være babyrelatert og ikke godterirelatert :)

Håper alle får en fin uke! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Nesevisa

Du er en helt som går på med konfirmantleir når du er nesten 20 uker gravid! Jeg syntes det var slitsomt nok å være konfirmantleder den gangen jeg var 18-19 og i toppform... Men de er sikkert overlykkelige for å ha en så erfaren og voksen leder som deg.

Ha en toppers uke, Doh!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvert år spør jeg meg selv om jeg egentlig orker å være leder et år til. Men det er jo så gøy :) Selv om man glemmer det litt når man sitter oppe klokka halv to og prøver å få fjortisene til å være stille (å true med å sette seg inn på rommet dems er ganske så effektivt :ler: )

Åssen går det med deg og mini da, Nesevisa?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nesevisa

Her går det fint! Begynner å innse at det kanskje ikke er så sykt lenge til mini kommer som jeg innbiller meg. 17 uker til termin føles jo som et hav av tid å skulle gå og vente, men det kan nok gå fortere enn jeg tror. For om litt over åtte uker er det juleferie, og etter den skal jeg bare jobbe tre uker før permisjonsstart...! Så vi bør vel kanskje ta oss sammen snart og begynne å planlegge litt av de største innnkjøpene. Hjelpes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, plutselig sitter man med mini i armene. Går fort dit nå. Forhåpentligvis :) Jeg syns de siste 15 ukene siden jeg fant det ut har gått utrolig fort, og håper at de neste 20 blir like enkle og går like raskt. Men kommer sikkert til å bli litt utålmodig på slutten. Heldigvis er det mye som skjer frem til jul, og sikkert en del etter jul også. Har noen hytteturer, feiringer og andre selskapsgreier planlagt, tror vi har to eller tre helger før jul der vi ikke har noen planer. Greit å holde seg litt opptatt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har kjøpt vogn :hakeslepp: Jeg fikk som vanlig beslutningsvering, så til slutt gikk mannen bort til kassa og bestilte vogn mens jeg stod ved siden av og var forvirra :fnise: Ble Emmaljunga Mondial duo med Espresso Letherette og klassisk krom understell. Ble ikke svingbare forhjul. Så om noen uker har vi vogn, får håpe vi blir fornøyde :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

svingbare forhjul som er sååååå praktisk!? Men uansett, gratulerer så mye med kjøp :hoppendeglad:

Man har jo hver sine ønsker og behov, men jeg husker hvor overrasket jeg ble første gang jeg trillet en vogn med svingbare forhjul- jeg visste faktisk ikke at det kunne være så enkelt og lett ( enkelt og lett, i omvendt av tungt) å trille rundt omkring!

Jeg synes du er kjempetøff som var konf.leder i år (også)! Jeg hadde ikke fiksa det om jeg så hadde fått 5000 kr for det! (....eller, jo kanskje :tunge1: ) Jeg ble så nyskjerrig på hvem som stakk av til byen siden det ikke var konfirmanten- det var vel ikke andre konf.ledere? :klo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurte også fælt på hvem som stakk av hvis det ikke var konfirmanter? :klo:

Fin vogn! Får håpe A ikke ser at jeg har googlet barnevogner, han vet vel at jeg snart tipper over av verpesyke, så han hadde sikkert fått panikk. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Haha, du får Google masse andre ting sånn at barnevognen havner langt ned på lista, juliane :fnise:

Og ja, det var ledere som stakk av. Helt ferske, så er på alder med konfirmantene. Har vært borti mye rart, men akkurat det tok kaka.

Prøvde understellet med svingbare forhjul, men ble ikke helt komfortabelt med det. Prøve å ta den opp og ned det lille podiet, men den holdt på å velte hver gang. Klarte liksom ikke å holde styr på den. Syns den andre var ganske grei å svinge med, og det understellet er bedre på skogsveier og sånt. Er ikke like stivt. Men kan jo hende jeg er drittlei hele vogna etter noen måneder, det vet man dessverre ikke :) Men egentlig skulle vi jo ha trehjuling, så ble ikke som vi hadde tenkt i det hele tatt :ler: Håper bagen er bedre å bære med ungen i da, hodeenden tippa veldig nedover da jeg bar den. Men den er nok lagd for å bære ungen i, så ska like bekymre meg for det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så vittig at dere bestilte vogn i dag, det gjorde vi og! :jepp:

Gratulerer med valget, håper dere blir fornøyde :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt godt å høre, jeg syns vi var helt gale som bestilte så tidlig. Hadde håpa på litt lenger leveringstid enn fire uker egentlig. Den får stå i uteboden noen måneder :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Vi kunne sikkert ha drøyd det litt til, men nå fant jeg den på tilbud, så da var det bare å slå til... :fnise:

Uansett veldig koselig å ha vogna stående, det blir litt mer virkelig da, på en måte! :jepp: Husker sist, han godeste hadde lyst til å gå på trilletur med en bamse bare for å trene.... :hoho:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sliiiiiiiiiten. 14/15-åringer kan være utrolig slitsomme.

Haha, jeg kan ikke annet enn å si meg enig :fnise:

Synes du er tøff som er leder altså, all respekt til deg! Selv sender jeg en vennlig tanke til lærerne som frivillig drar med seg 10. klasse på skoletur hvert år... til en stor by... i utlandet :sjokk: De påstår det alltid går greit og at det er innmari gøy, men jeg mistenker at de ligger utslått på sofaen noen dager etter at de kommer hjem, hehe.

Gratulerer med vogn! Vi har en god gammel Simo uten svingbare forhjul, og lever veldig bra med det altså. Men sånn er det jo alltid i vogndiskusjoner, de fleste er veldig fornøyd med det de valgte selv (og heldigvis for det, egentlig :ler: ).

Ha en god dag med karate-kula!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, håper ikke mannen begynner å gå rundt med bamse i vognen her. Da tror jeg naboene begynner å lure (bor i rekkehus, så de hadde garantert fått det med seg) :fnise:

Jeg hadde jo egentlig tenkt til å bli lærer på ungdomsskole, og kjenner jeg er glad jeg ikke ble det. Jeg hadde blitt gal! Holder med en helg i året altså

Blæh, ble rygga på da jeg skulle kjøre fra parkeringsplassen ved banen i stad. Kjedelig ass! Ble noen riper på bakskjermen, men det var jo ikke min skyld så for meg blir det bare litt styr. Skal jo ikke betale noe selv. Han var hyggelig han som kjørte på meg da, så det gikk veldig greit.

Nå er det straks middag. Skal ha laks med blomkålpuré, asparges og rømmesaus (rømme, dill, sitronsaft og litt salt). Namnam :) Mini har hatt noen perioder meg skikkelig romstering i dag. Er jo litt moro da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...