Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

hadde du ikke vært gravid så hadde du sikkert ikke hatt såååå lyst på biff og spekemat :ler:

man vi jo alltid ha det man IKKE kan få..

hvordan gikk det hos pappan din i dag Doh?

Haha, sant. Jeg har aldri hatt så lyst på salami som nå :fnise:

Jo, det gikk egentlig ganske bra. Lurer på om han kanskje ikke røyker inne lenger, for vi stinker ikke røyk. Og mannen så noen medisiner mot depresjon på kjøkkenbenken, så kanskje ting blir litt bedre fremover. Virka ikke full heller. Så er helt overraska jeg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så bra, Doh! Er det besteforelderinnstinktet som slår inn, tro?

Ingenting er bedre enn at pappaen din får orden på sakene ♥

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg håper hvertfall at han skjønner at han må skjerpe seg for å ha kontakt med barnebarnet sitt :)

Skulle møte fire venninner i dag. Hadde planer om å fortelle om graviditeten. Hun ene kunne ikke likevel, for hun måtte hjelpe til med å rydde etter 70-årslag i går. Det visste jeg at kanskje kom til å skje, og hun sendte melding på forhånd så det var jo greit. Sendte en sms om at jeg er gravid så hun også skulle få vite det. Så kom jeg dit vi skulle møtes, og hun ene ventet på meg der. Så kom det bare ikke flere. Sendte sms til de to andre om de kom. Hun ene svarte etter litt over to timer (da hadde vi akkurat dratt) og hun andre har jeg ikke fått svar fra. Kjenner jeg blir litt irritert når jeg kjører en halvtime for å møte de, og så gidder de ikke si fra at de ikke kommer engang. Tenk om hun siste heller ikke hadde kommet, da hadde jeg dratt dit helt forgjeves. Ikke rart det er vanskelig å holde kontakt med folk :( Hun ene av de som ikke kom hadde sagt at hun ikke kom om hun skulle på hyttetur, men siden hun ikke har sagt fra at hun ikke kom regnet jeg med at hun kom. Kjenner jeg er litt hormonell og lei meg nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alltid vært glad i salami men savner det ekstra nå ja. Og vin!! :vin:

Huff, det er vel folkeskikk å si i fra? Virker som at folk trur at siden man er så tilgjengelig med mobil er det greit å ikke si i fra :kari:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I denne situasjonen så trenger du ikke å "skylde" på hormonene Doh..... hadde blitt lei meg jeg også, selv uten disse hormonene.. pluss at det at du skulle fortelle dem noe som er verdens største nyhet for deg gjør det jo hele enda mer sårt.Hadde de ikke sagt ifra til hun som satt der heller, hun som faktisk møtte opp?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig, her hadde jeg blitt lei meg både med og uten hormoner.

Eller, kanskje mest snurt og sur. Irriterer meg -sånn- over folk som ikke har respekt for andre sin tid. Frekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nei, men vi var vel ikke helt overraska... De kan være noen surrehoder begge to. Skal prøve å be alle i løpet av høsten da, vanskeligere å ikke dukke opp når du er bedt hjem til noen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utrolig irriterende med folk som ikke kan si i fra hva de bestemmer seg for :angry:

Jeg har også et par venninner som er sånn. Kan de ikke bare si ja eller nei?!? Mer irriterende at de ikke sier i fra enn at de sier at de ikke kan møtes i forkant :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb-tur sol har vart siden tirsdag. Skulle hatt nett på turen men det så jeg ikke no til. Fungerte av en eller annen grunn ikke på rommet. Skal skrive mer i morgen, nå skal jeg sooooooove :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, neida. Stod opp klokka 11 :) Får nyte det så lenge jeg kan, om et halvt år kan jeg bare glemme å sove så lenge selv om jeg er dødssliten. Har begynt å rydde i uteboden i dag, vært en bomtur på Bauhaus, impulskjøpt et teppe på IKEA, og nå sitter jeg i bilen og venter på at mannen skal bli ferdig med å handle. Jeg orka bare ikke bli med inn :fnise: Neste uke skal jeg på tur fra torsdag til søndag, og jeg kjenner at jeg er nødt til å ta fri mandagen etter for å i det hele tatt overleve. Om det er fordi vi har gjort masse eller jeg er gravid, eller begge deler, vet jeg ikke men jeg er skikkelig utslitt. Så lenge jeg er i aktivitet går det fint, men det er livsfarlig å sette seg ned.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg vært flink om jeg kan få si det selv. Har rydda uteboden ferdig, og den har gått fra å se helt forjævlig bomba ut til å være ganske strøken. Har fått dratt ut rundt 50 spiker av veggene (noen som bodde her tidligere som var glade i spiker tydeligvis), kosta en stor hylle som var full av dritt, organisert alt, kasta ut to bokhyller og en annen hylle som bare var i veien og kosta gulvet. Nå er det faktisk ganske mye gulvplass der. Og det er plass til en haug med ved :danse: Katten synes det er veldig stas at mor har vært ute i dag, og han han fungert som oppsynsmann(-katt) og distraksjon. Nå ligger han ved siden av meg på sofaen og sover. Tar på å "hjelpe til" med p jobbe. Mannen har også vært flink i dag da, han har malt andre strøket i inneboden og nå legger han fliser. Så over helgen kan vi nok begynne på hyller der inne. Og når det er ferdig har vi bare et par detaljer igjen før hele huset er ferdig :hoppendeglad:

Ellers har jeg som sagt vært på spennende jobbtur. Var en studiereise der vi fikk møte noen interessante mennesker og lært masse (spesielt jeg som er helt fersk lærte mye). Og har vært litt sosialt også da. Ene dagen hadde vi program som begynte midt på dagen, så da rakk vi å se en del av byen vi var i. Veldig koselig å gå rundt på brosteinbelagte gater og bare skravle og kikke på gamle hus. Kulen på magen har vokst bittelitt, men det kan være på grunn av all den gode maten jeg har spist :fnise: Er 15+2 i dag da, så kanskje ikke unaturlig at det har kommet littegranne mage. Fortsatt ikke kjent bevegelse, men den er nok like lat og svak som mammaen sin så ikke helt overraskende. Jordmortime på mandag da, så får vel høre hjertelyden igjen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Skjønner godt at du både er sliten og blir sliten av "ingenting" for tiden Doh- du må huske å ta vare på deg selv for å ta vare på bebisen i magen din da :klemmer: (så fri mandag er nok et lurt valg!)

Du er foresten imponerende effektiv- synes du er så flink til å få ting unna.. det blir bra å få ferdig huset før bebisen kommer da, for når den gjør det så har dere nok noe helt annet som er langt viktigere og hyggeligere å prioritere :hoppendeglad:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Med far for at noen kan kjenne meg igjen: vi var i Strasbourg. En utrolig koselig by! Ligger helt på grensa til Tyskland, så mange av gateskiltene er på både fransk og tysk, og det er utrolig mange flotte bindingsverkshus :) Og katedralen er også fantastisk. Var ikke inne i den, men bare det faktum at man bygde en katedral som er 142 meter høy og var ferdig på 1400-tallet er jo helt sykt.

Har irritert meg over den boden i flere måneder, så var på tide å få ut fingeren :fnise: Og nå blir det endelig orden i inne-boden også, så da er denne dama fornøyd :) Må finne et sted å ha alle bøkene mine etter hvert da. Har bare en liten bokhylle og mange esker med bøker. Kanskje jeg skal ta meg en tur på IKEA når inneboden er ferdig slik at jeg ser hvor vi kan ha det nede. Nå står nemlig alt som var i boden i kjellerstua, og det er bare der vi kan ha plass til en bokhylle.

Er nok litt babymage ja. Så her sitter jeg med åpen bukse. Den var nyvaska, så ble så innmari trang. På tide å rote gjennom svigerinnes gamle mammaklær snart kanskje :) Heldigvis har jeg masse store gensere, så er nok buksene som ryker først her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flink du er, Doh!

Jeg kjøpte første mammabukse da jeg var 6(!!!) uker på vei. Var så himla oppblåst :ler:

Et tips, dersom du vil beholde buksene litt lenger, er å feste en strikk i knapphullet og snurre strikken rundt knappen så stramt/løst du vil.

Høres ut som du har fått deilig bykulturell input, ja!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, tror jeg skal teste ut strikke-trikset. Har jo lange gensere og topper, så gjør ikke noe om buksa ikke er helt igjen. Mannen sa at han hadde vurdert å spørre meg om jeg ville kjøpe noen mamma-bukser i går. Vil jo gjerne vente litt lenger da, føler meg fortsatt ikke gravid. Men de på jobben oppfører seg omtrent som om jeg er høygravid. Skulle bære kofferten min, gi meg sitteplass osv. Er jo bare 15 uker da, ikke 35 :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er jo et veldig godt tegn at de vil hjelpe deg allerede nå da, det viser at du kommer til å få mye hjelp og forståelse etter hvert som magen blir større og graviditeten tyngre. :)

Høres ut som en veldig fin jobbtur også, virker som om du er heldig med arbeidsplassen din!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...