Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

:fnise: Og jeg som aaaaldri skriver om mat...

Når vi først er inne på temaet; var på New Dehli ved Egertorget i går. Det var det utrolig koselig og veldig god mat! Har hørt mye positivt om de før, men dette var første gang jeg var der selv. Spiste grønn kylling, og det var virkelig grønn kylling! Så ganske funky ut :) Var ganske stappmette etterpå, men gjett hvem som fikk lyst på kake! Haha, det kan hvertfall ikke ha vært hun gravide som er konstant sulten :fnise: Men klokka var over sju, så alt var stengt. Måtte innom matbutikken på nærsenteret så da tenkte vi at vi kunne jo bare stikke innom bakeren der. Men der hadde de bare hele kaker. Endte med å kjøre ned på Sandvika storsenter for å kjøpe to kakestykker. På veien holdt jeg på å begynne og grine fordi jeg følte meg dum som hadde såå lyst på kake selv om jeg var helt mett. Var det noen som sa hormoner? :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

grønn kylling!? var den seriøst grønn altså!? (uten at den var gammel og muggen!)

hahaaaa, jeg synes det er noe ufattelig sjamerende når hormonene er ute av kontroll hos gravide :skratte:

Elsker å lese slike ting du skriver..godt mulig det er mest søtt på avstand da, spesielt i lengden mener jeg, har nemlig aldri opplevd slik kontrollmangel på nært hold, men jeg synes du er herlig Doh :laugh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel, foreløpig er planen å låne hengeren til broren min og kjøpe gipsplater :fnise: Skikkelig romantisk altså.... Får høre om mannen har lyst å finne på no mer enn det kanskje :) Er en indisk restaurant like ved jobben min som jeg har hørt mye positivt om så kanskje jeg skal spørre om han vil dit. Eller vet du om noen bra restauranter i nærheten, Noz? Skal på tapasrestaurant på fredag, så kanskje ikke den da :)

nå er det jo lite poeng i å svare på dette, men nei jeg vet ikke om noen bra restauranter.. kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg spiser ute på en hånd iløpet av 3-4 år (og da går det i cæsarsalat)..

Men jo, nå kom jeg på 2 stk!! Ett sted som jeg har vært en hel haug av ganger i løpet av livet og naborestauranten hvor jeg har vært to ganger, men jeg bare vet at det er et fantastisk sted. Jeg tror kanskje du har vært der før, for jeg tror jeg har lest det.. Prøver å ikke oute så altfor mye her men; Der hvor de selger pannekaker og restauranten ved siden av selger pizza og pizzastedet heter noe med en ingrediens :hoppe: You see? :laugh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, jeg skjønner nada! Er Peppes en ingrediens :ler: Jeg er skremmende lite kjent der, men jeg ble ikke kjent i Oslo før jeg flytta derfra heller... Er det på vestsiden av elva? I så fall har jeg jo hvertfall en liten sjanse til å finne det en gang. Cæsarsalat er forresten noe av det beste jeg vet :) Bare de ikke putter oppi tomat, mais ol da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og ja, kyllingen var skikkelig knallgrønn. Tror den var gnidd inn i koriander og grønn pepper (og en god dæsj med hvitløk). Har aldri sett noe liknende før, egentlig burde jeg tatt bilde av den :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Herregud, hvor blir tiden av? 14 uker i dag, og skal på ny legetime. Mannen ble sendt ut på urinprøveglass-shopping i går (jeg var på kurs) og flinke mannen hadde kjøpt fem stk eller no. Da trenger jeg ikke tenke på det på en stund :) Så i dag blir det levering av morgenurin hos legen, da får de være fornøyde. Hadde aldri i verden husket det om ikke glassene lå oppå dolokket da. Litt trøtt på morran :fnise:

Det der må være tidenes lengste innlegg om noe så uinteressant :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg måtte google grønn kylling ;) Så godt ut! Trur jeg var å spiste der dere spiste når jeg bodde i Oslo.

14 uker yay! ;) Jeg fikk 2 uringlass gratis av fastlegen på første kontroll men har glemt å spørre etter flere i ettertid så har måttet kjøpt :P Er også trøtt om morgenen så jeg pleier å sette et uringlass fremst på vasken kvelden før, for da ser jeg den. Alle gravide må levere urinprøver så det var et bittelitt interessant innlegg :fnise:

Ha en fin dag og lykke til på kontroll! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Kontrollen gikk finfint. Legen var, som forrige gang, en halvtime forsinka så føltes litt bortkasta å dra en time tidligere enn vanlig fra jobben. Jaja, deilig å dra hjem tidlig noen ganger :)

Fikk høre hjertelyden da. Gikk noen sekunder før hun fant det, men det var jo mer enn nok tid til å freake ut litt :fnise: Må ta vaksine mot røde hunder rett etter at jeg har født, for var i gråsonen der og ikke helt beskyttet. Så må holde meg unna prikkete barn det neste halve året. Akkurat det blir nok ikke så vanskelig :)

Var ei som utbrøt på jobb i dag "oj, du har jo fått mage jo!" Da er det altså ikke bare jeg som innbiller meg det. Det er jo godt å vite :ler: Men helsesekretæren på legekontoret mente at den var veeeeeeldig liten. Og i forhold til folk som er lenger på vei enn meg er den jo det. Men den er altså der. Dermed basta :fnise:

Nei, nå må jeg fortsette med middagslaginga. Blir laks med poteter, blomkål og posesaus i dag. Har ikke kommer så langt i matlaginga at jeg lager egen saus, så posesaus får gå litt innimellom. Egentlig syns jeg at rømme med masse dill og sitron i er aller best til laks. Lettere å lage riktig mengde også, spesielt om man bare er én :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Babyhjertet er helt fantastisk å høre på :rodmer: Jeg finner alltid hjertelyden med en gang med min doppler til 400kr, helt siden uke 12, mens både legen og jordmora bruker "lang" tid på å finne den :fnise: Og jeg blir litt nervøs hver gang ja!

Artig at du har fått babymage da :gravid:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...