Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Mens jeg smurte aldri med noe som helst, og hadde heller aldri problemer ;)

Lufttørket mye da, særlig i begynnelsen. Og sov i bar overkropp fremfor å ha bh pressende på om natta.

Trur det er lurt å lufte puppa ja :) Lekket du om natta i senga da?

Men selvsagt et bra kremtips om man trenger det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mens jeg smurte aldri med noe som helst, og hadde heller aldri problemer ;)

Lufttørket mye da, særlig i begynnelsen. Og sov i bar overkropp fremfor å ha bh pressende på om natta.

Lucky you ;)

Syntes jeg hadde puppa til tørk hele tiden, uten at det hjalp noe særlig :fnise::roll:

Men pupper er jo like forskjellig som folk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

det er jo helt vanlig å bli sår på vortene i starten men de aller fleste som blir såre, blir såre fordi de gjør litt feil.

De lar ungen patte på bare selve vorten, men den skal jo ha hele (evt mye av) det brune i munnen :)

Mange sikter vorten rett inn i munnen til bebisen, men man skal heller peke vorten mot nesen til bebisen :jepp:

Svigersøsten min ble kjempesår fra første stund, men etter at jeg nevnte dette til henne så er hun langt bedre (men det var litt skummelt å si det, for jeg har jo verken barn eller har ammet før, så å komme med råd til en med barn som ammer kan virke veldig sånn...eh, bedrevitende, men hun tok det heldigvis med stor takk)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uansett tak, så blir det litt sårt i starten. Som en eller annen sa "Mine brystvorter er nå i hvert fall ikke vant til så mye friksjon" :fnise:

Men, man kommer seg igjennom det meste. Og så finnes det jo f.eks albueskjell som er superknall for at brystvortene ikke skal bli most, brystskjold om man sliter veldig med sårhet, salver og jeg vet ikke hva. Sånt ordner seg! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Trur det er lurt å lufte puppa ja :) Lekket du om natta i senga da?

Ja, men særlig i starten, før produksjonen stabiliserte seg. Måtte hive på meg bh med ammeinnlegg før amming da, for puppene skjønner jo ikke nødvendigvis at det bare er den ene som blir spist på... :ler:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hehe, pupper er altså ikke intelligente :fnise: Blir spennende å se da siden det er så mange forskjellige erfaringer. For alt jeg veit kan det hende jeg ikke får det til, da slipper jeg i det minste å bli sår :)

Argh, hva er vitsen med å bli forkjøla nå da? Passer ikke bra i det hele tatt. Skal møte ei venninne etter jobb, og i helgen skal vi i to bursdager. Pluss at i morgen kommer ei på jobb innom for å vise fram babyen sin. Får bare holde meg langt unna den jeg da :( I dag har jeg bestemt meg for å fortelle at jeg er gravid på jobb (Eh, igjen....). Passer bra siden hun kommer innom i morgen. Jeg går ut i permisjon før hun begynner etter sin da, det er jo litt kjedelig. Men jeg kommer sikkert til å kjede meg litt hjemme og stikke innom jobb i tide og utide. Og kommer vel til å være littegranne stolt også tenker jeg :) Fikk fortalt det til noen flere i går. Er leder for konfirmanter, så tenkte det var greit å si fra så tidlig som mulig at dette blir siste året mitt og at jeg ikke kommer til å melde meg til noe ekstra arbeid. Har jo kjent noen av disse menneskene i over 13 år, så de regnes nesten som familie :) Nå babler jeg igjen.... Skal slutte nå :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

Neeeiiii, ikke slutt...Babbbblllll mer Doh!

Jeg leste innlegget ditt med stor entusiasme, men så innlegget bare så brått slutt!

Bare sånn kutt! Ffffferdig!

synes det er fint å lese det du skriver i boka her ihvertfall.

du har ikke nevnt at du har vært konf.leder i så mange år?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, jeg begynte å nærme meg jobb så måtte avslutte :)

Nei, jeg har kanskje ikke skrevet noe om konfisleder-Doh. Vi er en så ålreit gjeng så det er vanskelig å slutte der. Men nå er jeg nesten dobbelt på gammel som konfirmantene, så passer greit å slutte nå uansett. De blir forresten bare mindre og mindre for hvert år. Rart det der :fnise: Kommer til å være rett over 19 uker på vei når vi skal på leir, så slipper nok unna de kjipeste oppgavene som å passe på konfisene på natta og være ute i kulda. Og for en gangs skyld slipper jeg forhåpentligvis å sove i overkøya. Den som klarer å få meg opp og ned fra den skal få medalje :fnise:

Argh, fortsatt forkjøla men har ikke vondt i halsen og er ikke helt potte tett lenger heller. Da klarte jeg meg uten paracet og nesespray denne gangen også :) Syns det er greit at når jeg først blir forkjøla så går det over på noen dager. Er faktisk andre gang siden jeg ble gravid at jeg har blitt forkjøla. Satser på at det ikke fortsetter sånn, ellers kan det bli en lang høst og vinter. Æsj, drømte forresten at jeg mista i natt. Husker ikke noe mer enn det og at det var et eller annet merkelig med hele opplegget rundt. Tror det var noe med hjertet til lille frø. Begynner å få lyst til å ta en UL til bare for å sjekke at alt fortsatt står bra til inni der. Får snakke med mannen om det i ettermiddag tenker jeg. Er jo fortsatt noen uker til jeg kan kjenne noe, og selv om ingen ting tyder på at noe har gått galt aner man jo egentlig ikke. Skal til legen på torsdag da, kanskje hun ha UL-apparat. Hmmmm, tenke tenke....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, det er gøy med konfirmanter! Spesielt å sitte nattevakt mellom gutte- og jenterommene :sjarmor:

Legen kan vel i hvert fall prøve å lytte etter hjertet, om ikke annet? Ikke alltid de finner det, men det kan jo være en mulighet? Ikke godt å gå rundt med sånn grubling :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, ellers så tror jeg jo eeeeeegentlig ikke at det har skjedd noe, men innimellom så kommer det er blaff av "tenk om". Men har jo allerede sett lille frø, og da stod alt bra til. Sjansen for at det har gått galt i mellomtiden er forsvinnende liten. *Tenke positive tanker*

I dag har jeg, endelig, fortalt det på jobb. Passa så fint når vi hadde besøk av henne med babyen :) Ble tatt godt imot, som forventa. Vi fant ut at nå er det så mange som har småbarn at vi nesten kunne ansatt egen førskolelærer og hatt på jobb :fnise:

Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem og ikke gjøre noen ting før i morgen kveld. Er ganske forkjøla, selv om jeg trodde det var på vei til å gå over, så har bare lyst å ta av meg alle klærne og kjøle meg ned litt. Er så sinnsykt varm! Hehe, scoret klaging men det er så kjedelig å være forkjøla i varmen. Er vel lettere å bli forkjøla når man er gravid også. Hun ene på jobb sa hvertfall "åja, er det derfor du er forkjøla" da jeg fortalte det i stad. Tydeligvis et kjent fenomen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg var mye forkjøla i begynnelsen av graviditeten og er ennå konstant litt slimete, snorker vist nok en del :fnise: Gravide har mer hovne og slimete slimhinner og da blir man lettere forkjøla ja :)

Så koselig at du sa det på jobb ;)

Min lege sa at de sjekker ikke fosterhjertet før i uke 15 siden det er stor sjanse for å ikke finne noe før ca da, men kan jo hende at din lege tenker annerledes, er jo lov å spørre :)

God helg! :skya:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min fastlege sa også det... At erfaringsmessig så skaper det mer bekymring hos mor/far hvis man ikke finner hjertelyden, selv om det er helt normalt at den ikke kan høres :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, er nok dumt å lage bekymringer ut av noe som ikke er noe å bekymre seg over i det hele tatt. Tror jeg skal være flink til å ta ting som de kommer fremover, alt tyder jo på at det står bra til :) Nå gleder jeg meg bare til legetimen. Blir liksom litt mer ordentlig gravid når man får papirer på det :fnise: Får vel bestille time hos jordmor også. Vet ikke om det kanskje er lurt å gjøre allerede på mandag. Eventuelt hører jeg bare med legen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Advarsel: Syteinnlegg!

Hva pokker er vitsen med å våkne før sju og ikke få sove igjen når det er lørdag?!? Nå ga jeg opp og har sått opp. Hosta så jeg omtrent kasta opp (av en eller annen grunn har jeg blitt skikkelig uggen når jeg hoster/nyser denne gangen) og bare lå og snøyt meg/snufsa så like greit å sette seg i sofaen så mannen får sove litt til. Han skal på jobb i hele dag. Store planer om å ikke flytte meg fra sofaen bortsett fra å gjøre strengt nødvendige ting i dag. Gruer meg allerede til å dusje, hater å gjøre det mens jeg er syk. Blir så altfor varmt!

SÅnn, nå skal jeg prøve å ikke sutre mer om forkjølelsen. Har fortsatt tenkt meg på 30-årslag i dag, et par timer hvertfall, så sååååå syk er jeg jo ikke :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Kroppen din bare øver seg på å bli mamma :fnise:

Vesla har sovet til rundt åtte hele uka. Men i dag, hvor jeg kan sove lenge siden Herr Tekola ikke skulle grytidlig på jobb? Da våkner hun klokken seks og kunne til nød få smokken så jeg kunne ligge og slumre til syv... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, rart det der med at babyer ikke tar hensyn til at mamma og pappa vil sove lenge i helgene :fnise: Nevøen min gjorde det helt omvendt en gang. De var på hytta sammen med mamma og mannen og ingen gadd å sette på vekkerklokka siden de hadde med en baby. Klokka 12 våkna de! Fjelluft gjør tydeligvis babyer trøtte også :fnise:

Veide meg i stad, for moro skyld. Har fortsatt bare gått opp rundt en halvkilo (begynnervekta mi fant jeg på morran, nå veide jeg meg midt på dagen). Ble ganske overraska, for jeg regna med å ha gått opp minst en kilo eller to.

Nå er mannen på vei hjem med take out. Ble ikke noe 30-årslag. Vil heller bli frisk :) Blir en roooolig kveld på sofaen ja. Ha en flott lørdagskveld alle!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En lang varm dusj pleier å løse opp forkjølelesene mine ganske mye. Håper at du er bedre nå, god bedring :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...