Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Takk, Nuttapia :) Dagboka mi har visst en tendens til å snike seg unna "mine innlegg" hos folk. Den har gjort det før :fnise:

Mannen har vært på jobbtur i dag. Da tenkte jeg at jeg skulle få rydda og vaska endel her hjemme. Vel, nå har jeg sovet i to timer og han kommer hjem om maks 30 min :fnise: Rekker vel akkurat å rydde vekk etter middagen...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Inggolf

Kan ikke huske at jeg hadde brunost og karri i. Skal se om jeg finner den oppskriften jeg brukte i kveld :)

Fytti helvete, for et vær. Våkna rett etter seks av et stort smell, og da jeg kjørte til t-banen regna det så fælt at jeg nesten ikke så noenting. Ble gummistøvler på meg i dag :) Skal egentlig på telttur i morgen, men det spørs om det blir noe av hvis været er like ustabilt. Gidder ikke ligge klissblaut uti skogen når jeg kan ligge under min egen dyne

ja fy søren for et vær idag tidlig :sjokk:

Det slo visst ned 300 ganger i området her!

Det var liksom ikke tordendrønn, men det sa skikkelig brått og plutselig BANGGGG!

Telttur ja, det høres morro ut! Heldiggrisen!

Vi må nok forvente oss noe av dagens vær i helgen og desverre, men hva er det denne telturplanen går ut på da? med venner? Ble litt ivrig jeg nå kjenner jeg :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er med søstra mi og mannen pluss et vennepar til. Egentlig vennepar av søstra mi men vi kjenner de litt og trives godt sammen med de vi også :) Er meldt lyn og torden nå, så mulig det blir overnattingsfest hjemme hos søstern i stedet. Passer oss finfint :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble en tidlig slutt på arbeidsdagen i dag. Er så trøtt, så får ikke gjort noe særlig. Og så tenkte jeg å ta en god dusj, pakke og kanskje sove litt før vi drar i dag. Takk Gud for fleksitid :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nesevisa

Mmm, god helg, Doh! Og lykke til med å fortelle nyhetene til familien, det blir nok godt mottatt tenker jeg :) gleder meg til å høre om det når du er tilbake!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ble ikke no telttur på oss. Nå er det meldt fint vær igjen, men med en så ustabil værmelding gadd vi ikke ta sjansen. Tror de andre dro da. Jeg sov i 40 minutter i stadi stedet :fnise: Gleder meg til den verste trøttheten blir borte altså..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

en aldri så god (og spennende') helg til deg Doh! :blomst:

det blir aldri for sent med en ny telttur ved en senere anledning!

hvem skal du fortelle nyheten til i helgen? :skravle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir til mamma og mannen, søstern og mannen, og svigerfar. Det er så langt vi har planlagt. Men så får vi se hvor mange som skjønner det på 30åslaget. Ikke så mange vi kjenner der, men hvertfall to par da. Resten tar vi litt etter hvert tror jeg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har vi fortalt det til svigerfar. Han ble glad, men trodde egentlig at det hadde vært et uhell :fnise: De måtte vente noen år med barn pga økonomi, så han trodde at vi måtte det også. Og trodde at vi ville bo her noen år før barn. Hehe, bra ikke alle er like synes jeg da. Måtte legge meg da vi kom hjem, men naboen begynte å klippe gresset etter 20 minutter så ble ikke så lang powenap i dag. Får se hvor lenge jeg holder ut i kveld da :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var ikke planlagt å stå opp kvart over ni i dag, men en eller annen nabo har bestemt at da er det tydeligvis fint å begynne med snekring. På en søndag liksom :sjokkert: Når man bor i rekkehus tett i tett er det faktisk lov å ta hensyn altså. Kirketid og alt det der... :regler:

Var veldig koselig i går da, men merker at det er ikke sååååååå gøy å være edru på fest. Alle blir så rare :fnise: Men vi fikk fortalt det til søstern og svogeren min, og til det venneparet vi var hos (de la merke til at jeg ikke drakk, og jeg kjørte jo hjem). Den som ble mest glad var vel hun vi var hos, og vi fant ut at jeg har termin nøyaktig to år etter hennes. Hvis vi tar den jeg fikk på UL :) Så i dag får vi se om mamma er noe hjemme sånn at vi kan ta en tur til de.

Ni uker i dag :danse:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, hensynsløse naboer er virkelig noe dritt. Sånt er så unødvendig :(

Edru på fest er sjeldent morsomt ja, spesielt når folk begynner å komme i siget :fnise: Er de skikkelig i gang er det egentlig bare utrolig slitsomt :ler: Håper du koste deg litt og så koselig at folk ble glade for de fantastiske nyhetene :hjerte:

Hurra for ni uker :danse::blomst:

Får håpe din mor er hjemme så dere får delt de fantastiske nyhetene med henne også :) Ønsker dere en riktig fin søndag :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fuuuuuuuck, tenkte meg ikke om og spiste roastbiff :( Skal jo ikke gjøre det. Nå har jeg bare lyst til å grine. Hadde jeg klart å stikke fingern i halsen hadde jeg gjort det, men det klarer jeg aldri. Faen ass :( Var en helt ny pakke, så håper det gjør det litt bedre. :( :( :( :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Inggolf

bare ta det med ro Doh :klemmer: Du er absolutt ikke den første eller eneste som har glemt deg bort i forhold til mat og graviditet..Dette med den lista som du bør holde deg unna ang matvarer, det er jo ikke slik at uhell skjer om du spiser noe fra den..sjangsene er såå minimale at jeg faktisk tørr påstå at det heeelt sikkert går 100 prosent bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Takk for at dere roer meg ned :) Mannen mente også at det helt sikkert gikk bra, og det gjorde det sikkert. Da har jeg hvertfall lært :)

Fortalte det til mamma og stefaren min i går da. De ble veldig glade, men ikke overrasket. Mamma hadde visst hatt det på følelsen :) Og jeg syns at mamma så litt rørt ut, så det får telle som gledestårer :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gledestårer it is! :Nikke:

Så koselig å begynne og fortelle det til familien. Og barnebarn er jo alltid stas- var det ikke kong Harald som omtalte seg selv som "bestefar-tussete"? Veldig bra ord!

Og, kremt, hvis roastbeef er farlig har jeg visst syndet noen ganger uten å vite om det ;) Det er sikkert ingenting å bekymre seg om.

Ha en fin dag! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg glemte meg i begynnelsen og spiste både roastbiff og salami :P Og i går spiste jeg kjøttkaker og når jeg tok siste biten etter flere kjøttkaker så la jeg merke til at den var litt rosa inni. Ungen lever ennå så tipper at det gikk bra (el kanskje de ikke dør med en gang? Men bekymrer meg ikke), trur at det går bra i de aller flere tilfellene ;)

Ha en fin ny uke! :blomst:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...