Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Jeg har lagd noen enkle varianter av hvit pizza før, men skal definitivt prøve denne! Deilig med pizza som avviker litt fra standardpizzaen (ikke at det er noe galt med god gammeldags pizza, men godt med variasjon innimellom!).

Ja, hva kjøper man egentlig til barn nummer tre? Ikke så lett det der. Enten kan du kjøre safe med noe som alltid er brukbart (body eller pysj får man sjelden for mange av), eller så får du be dem hinte litt :ler:

Håper det går bra med farfaren din! Det er ikke noe greit når eldre, skjøre mennesker blir syke :tristbla:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det ble en sånn koseklut som også er kosedyr. Vet jo ikke noe om hvor stor han er eller noen ting, ellers kunne vi liksom kjøpt en body eller no han kan bruke nå. Men var greit å kjøpe det som hang rett innafor inngangen på BabyShop :fnise: Begynte å kikke litt rundt på vogner og sånn (ikke bare jeg som ville altså, mannen var helt med) men det var kjedelig når man ikke skulle ha noe.... Men jeg kjøpte folat i går da. Jeg og mannen sammen, følte det ble litt sånn "ja, her skal det :sengekos: skjønner dere" :fnise:

I går hadde vi et vennepar på besøk. Skikkelig kos å se de igjen (katten var ikke fullt så glad). Lagde and med ovnstekte amadinepoteter med timian, denne (http://matmedmonkis.blogspot.no/2009/02/and-i-appelsinsaus.html) appelsinsausen og disse (http://trinesmatblogg.no/2011/02/18/andebryst-med-appelsinsjy-og-røstipoteter/) grønnsakene. Veldig, veldig godt. Og så lagde jeg disse: http://www.passionforbaking.com/blog/2011/07/12/chocolate-dream-cookies/

Lagd de to ganger nå og de er kjempegode! Har bare i rundt 100 g valnøtter da, er mest opptatt av sjokoladen jeg :fnise:

Går bedre med farfar da :) Er lagt inn på hjerteavdelingen, for hadde visstnok hatt et hjerteinfarkt, var derfor han ble så dårlig og måtte på sykehuset. Jaja, mannen som aldri har vært innlagt på sykehus før fikk liksom alt på en gang han. Men kan sitte i stol nå da, og har fått litt mer blod så det kommer seg. Får håpe han blir såpass frisk at han kan stå selv snart også. Mannen er jo 87 år da, så det tar vel kanskje noen dager til. Skjønte på farmor i går at hun er ganske så sliten nå. Han har vært innlagt i over en uke nå, og det tar ganske på for henne også. Heldigvis skal farfar få hjemmehjelp hver dag når han kommer hjem fra sykehuset sånn at hun ikke må ta alt ansvaret. Er ikke barebare å skulle stelle en voksen mann når man er nesten 80 selv....

Nå skal vi bare slappe av og kose oss noen timer før vi tar turen til søstra til mannen. Gleder oss :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk skikkelig vondt av katten i stad. Stekte pizza på pizzasten, og så rant noe av osten av. Dermed ble det myyyyyye røyk og røykvasleren slo selvfølgelig inn. Har seriekoblet røykvarslerne så begynte å ule i hele huset. Katten fikk jo fullstendig panikk stakkars :( Satt og mjaua sitt vondeste mjau under bordet før han løp opp. Uff, ikke gøy å høre hvor redd han var. Pizzaen var god da :fnise: Lagde den samme som på fredag, hadde jo masse gjær igjen så mannen ville ha samme pizzaen.

Ellers var det kjempekoselig å være på besøk i går. Lille gutten var kjempesøt :rodmer: Og så utrolig liten da, skjønner ikke åssen så små mennesker klarer å fungere altså. Knytteneven min er jo nesten like stor som hodet på han. Blir stas med en egen sånn etter hvert altså. Føles litt motstridende å ta både p-piller og folat nå. En pille for å ikke få barn, en annen fordi man etter hvert skal ha barn :laugh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg malt kjøkkenet. Eller, jeg har malt bittelitt av kjøkkenet. Er panel på veggene, og jeg malte det i sommer, så har blitt sprekker mellom. Noen steder er har det til og med gått helt fra hverandre, men det retter seg jo opp igjen når det blir varmere. Mannen er på jobbtur til Tyskland, og ånden kom bare plutselig over meg da jeg skulle vaske klær i stad. Får se om han legger merke til det når han kommer hjem :fnise: Burde det altså, han har også irritert seg over det (har jeg sagt at vi er treige....?). Felix syntes det var kjempegøy da, han lå i trappa og prøvde å ta penselen :ler: Endte bare med et klor på fingeren min da, alt er som det pleier med andre ord altså....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får alltid kjempelyst på katt når jeg leser dagboka di! :fnise: Jeg elsker katter, men er dessverre så allergisk at det er helt uaktuelt å noensinne skulle ha katt. :( Vi hadde to katter da jeg ble allergisk, og de beholdt vi. Men de måtte bo i gangen slik at de ikke skulle røyte i resten av huset (noe som var helt greit siden gangen var stor og de hovedsaklig var utekatter), og jeg kunne ikke ha dem på fanget eller klappe dem lenger. Så vi bare pratet sammen de siste årene. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Haha, katten er ganske morsom. I dag var han med ut litt da, han synes jo det er så gøy. Så han rusla litt rundt i snøen før jeg ikke gadd mer. Da var det hyl og grin etterpå :fnise: Her om dagen stanga han i en stol da han skulle snu seg. Og så hang tunga fast i pelsen da han vaska seg på magen :laugh: Tror jeg ler høyt av han hver dag. Og vi har lange samtaler, han er skikkelig skravle-pus. Så kjedelig at du er allergisk da, juliane. Kan ikke tenke meg hvor kjedelig det må være å måtte kvitte seg med dyra sine pga allergi (krysser fingrene for at fremtidige barn ikke blir allergiske).

Kjenner det var på tide med helg nå. Gikk ganske sakte på jobb i dag, og for en halvtime siden holdt jeg på å sovne. Sliten + fyr i peisen + meg liggende på en sofa = dårlig idè på en fredag :fnise: Katten har flata ut for lenge siden (as usual).

På mandag skal jeg til tannlegen og trekke de tre visdomstennene. Så blir en halv dag på jobb først og så en tur til la-la-land mens tannlegen koser seg med tennene mine. Vet jo at jeg ikke kommer til å huske noe etterpå, men har aldri hatt sedasjon før så er litt spent på åssen det er. Håper bare mannen er ferdig i møtet ganske tidlig så han kan hente meg. Ellers er jeg ikke helt sikker på hvordan jeg skal komme meg hjem (man er jo ikke helt bevisst selv om man virker sånn). Fikk faktura som er på mindre enn det jeg fikk tilbud på så blir nok litt kortere tid enn først forespeilet. Så om noen tilfeldigvis er i Sandvika i to-tida på mandag og ser en 27 år gammel brunette virre rundt uten mål og mening med blod (muligens?) i munnen og litt sånn bedøvelsesmunn vet dere hvem det er :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Faen. Farmor ringte nå. Farfar er visst skikkelig dårlig. Har hatt hjerteinfarkt, nyresvikt, hjertesvikt osv. Må visst bare ta en dag av gangen nå. Faen altså. Mannen er ikke hjemme, er på noe jobbgreier og er ute og spiser middag (ikke i nærheten så kan ikke komme hjem) så får jo ikke tak i han. Eller, jeg sendte melding da. Har ikke prøvd å ringe. Vil ikke forstyrre. Er ikke det litt rart? Her sitter jeg og vet at farfar kanskje ikke har lenge igjen, men jeg har ikke lyst å ringe til mannen og forstyrre når han har det hyggelig. Nå angrer jeg på at jeg ikke har besøkt farfar. Var der for to uker siden, men trodde det gikk bedre nå siden jeg ikke har hørt noe siden jeg snakka med farmor på søndag. Da gikk det jo bedre. Faen altså....

Måtte bare få det ut et sted, har jo ingen å snakke med akkurat nå. To øl har jeg tatt også, så kan ikke kjøre noe sted. Fikk bare snakka med farmor i to minutter også, for det var noen som ringte på hos henne. Hørte at hun ikke har det så godt nå. Vet ikke helt hvordan jeg kommer til å takle det i morgen. Er så innmari dårlig på sånn. Æsj, møkk altså.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:klem: Ligger farfar et sted i nærheten slik at du kan besøke ham i morgen? Å få dårlig samvittighet for at du ikke har besøkt ham er helt naturlig, men to uker er tross alt ikke lang tid. Dessuten skjer det sikkert ikke noe i kveld/natt, så da får du sett ham i morgen eller i løpet av et par dager. :klem: OG, han har sikkert hatt farmor og andre rundt seg.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er i Drammen, så bare en halvtime unna. Nei, altså, jeg er jo generelt dårlig til å besøke familien så får jo litt ekstra dårlig samvittighet. De andre bor i Drammen/Lier så de bor kanskje ti minutter unna. Men nå er han ikke på sykehuset lenger da, er på sykehjemmet rett ved der de bor, så nå er det vel bare 20 min. Han var jo noen dager på intensiven forrige uke så da hadde jeg liksom ikke lyst å forstyrre, vi var opptatt hele forrige helg og denne uka har bare gått så fort og jeg har vært ganske sliten så hadde liksom tenkt å ta en tur i morgen likevel. Nei, så bare rabler jeg ned ting. Skal hvertfall besøke han i morgen og så får vi se hvor lang tid han har.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stod litt bedre til med farfar nn jeg frykta. Han satt i en stol, men kan ikke gå uten hjelp (såvidt da også slik jeg forstod det). Men jeg trodde jo at han var sengeliggende så an er hakket bedre enn jeg frykta. Han har mye vondt da, spiser fryktelig lite og han vil bare hjem. Farmor er jo straks 80 så hun kan ikke ha han hjemme nå. Det skjønner jo ikke han da, han skal ha mindre vondt bare han kommer hjem, han skal spise mer bare han kommer hjem osv osv. Har alzheimer også, det gjør det jo ikke noe lettere. Hver gang man spør om noe husker han ikke. Og så hvisker han bare nå, er tydeligvis vondt, eller hvertfall vanskelig, å snakke. Nei, jeg har ikke noe tro på at han kommer hjem fra sykehjemmet på en stund. Har vedtak på at han skal være der i ti dager til, men aldri i verden om det er nok. Usikker på om han noen sinne kommer til å komme hjem igjen egentlig. Er jo ikke sikkert han blir veldig mye bedre.

Var på besøk hos mine andre besteforeldre etterpå da. Mamma var der også, så det var jo kjempekoselig :) Er de jeg alltid har hatt best kontakt med, vi har endel mer å snakke om. Glad i farmor og farfar også altså, men har et ekstra bånd til mommo og bestefar. Vi er nok litt likere :) Nå sitter jeg bare og slapper av. Har måkt utafor hos oss og naboen, og gjett hva som skjedde da jeg skulle inn igjen. Joda, katten pilte ut og løo under plattingen :rasende: Møkkakatt altså. Da han kom ut derfra løp han under naboens platting. Så der lå jeg på alle fire og prøvde å lokke katta ut. Gikk dårlig så til slutt henta jeg spruteflaska. Da kom han ut til slutt, etter at jeg hadde spraya lenge nok på han (ikke så lett å treffe). Vi er venner igjen nå da, koste litt i stad :hug: Noen ganger er katter utrolig slitsomme altså.... På formiddagen i dag var ene nabokatten på besøk utafor kjøkkenvinduet. Hørte at katten begynte å slå på kjøkkenvinduet (får lov å være på kjøkkenbenken siden det er eneste utkikkstedet her i huset) så måtte gå og se hva han holdt på med. Nabokatta satt på utsida og mjaua mens vår katt gikk frem og tilbake innafor, blåste seg opp, blåste i nesa og prøvde å slå den andre katten gjennom vinduet :laugh: Kan bli moro den dagen de møtes ute. Er vel bare å begynne og spare til dyrlegeregningene :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tekola

Uff, ikke godt når sånt skjer med besteforeldre! Selv har jeg bare mormor igjen, håper hun holder en stund til!

Flyttet fra generell til prøver! :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg kasta resten av p-pillene mine i dag. Ble plutselig litt utålmodig så da fant vi ut at vi like gjerne kan sette i gang nå i stedet for om noen uker. Spent nå :) Og litt redd. Og litt alt egentlig. Har gått på p-piller i 11 år da så har ikke noen forhåpninger om at ting skal skje fort.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Æææææææææ, i dag skal jeg trekke tre visdomstenner! Skal jo ha sedasjon, men er litt spent på om jeg får vondt og sånt. Blæh, skulle ønske jeg aldri fikk visdomstenner :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Næmmen, nytt "hus" til dagboken jo! Woot-woot, nå blir det spennende fremover! :hoppe:

Lykke til med tanntrekking! Regner med at du blir bedøvet så du kjenner lite der og da, men hvis du tar tre tenner i slengen vil jeg tro at det kan bli ubehagelig når bedøvelsen går ut... Vi har flaks i vår familie, jeg og de fleste barna mangler nemlig visdomstennene. Vet ikke om det også betyr at vi mangler visdommen som følger med, men jeg er ikke lei meg for å slippe komplikasjoner, hull og dyre tannlegeregninger- det er verdt et IQ-poeng eller tre! :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heldiggriser! Nå sitter jeg og venter på toget til Sandvika. Ganske så nervøs akkurat nå. Har fastet siden halv ni så rimelig sulten og tørst også. Får se hvor lang tid det tar før jeg kan spise noe igjen... Kunne ofra ganske mange IQ-poeng for å slippe visdomstenner, dette er bare ikke noe gøy.

Men, nå blir jeg ferdig med det. Om en time er jeg i la-la-land og har det sikkert helt greit

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Lykke til! :) Om ikke annet får du tatt tre stykker i samme slengen, jeg har trukket alle mine fire visdomstenner en av gangen! Har ikke vært spesielt ille syns jeg, de to oppe gjorde knapt vondt etter at bedøvelsen gikk ut, den ene nede hovnet opp slik at kjeven låste seg litt et par dager, men ikke verre enn at det gikk helt greit! :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, det første jeg gjorde da jeg kom inn døra var å sikle blod på gulvet :skratte: Tunga mi opptar ca 99% av hele munnen og det føles veldig rart å bite sammen. Meeeeeen, jeg er kjempefornøyd! Sovna ikke som jeg trodde, men fikk masse bedøvelse og den sedasjonen gjorde meg ganske slapp (mulig jeg duppa av et par ganger, men fikk med meg det meste. Nå er formen ganske fin, men kjenner at det har blitt lite mat og drikke i dag. Måtte jo faste fore timer før, og nå må jeg faste i tre timer til. Får ikke lov å skylle munnen engang :( Tok under 1,5 time fra jeg kom inn til jeg kunne gå igjen da, så er litt imponert. Om noen trenger tannlege i Sandvika har jeg hvertfall en å anbefale! :)

Måtte ta taxi til Sanvika da, er en eller annen som kom under et tog på Oslo S. Men bedre å betale 350kr i taxi enn å misse timen og måtte betale flere tusen for den likevel. Håper det går bra med den personen da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aaaaaauuuuuuuu...... Nå er bedøvelsen straks ute. Skikkelig vondt på den sida jeg tok både oppe og nede. Vondt i hodet og, har sovet en halvtime eller noe. Blæh, skikkelig syteinnlegg men akkurat nå synes jeg ganske synd på meg selv

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...