Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Hehe, jeg leser din mye også men skriver bare litt innimellom. Er jo ikke alltid man har noe fornuftig å skrive i andres dagbøker :)

Nå holder mannen på å skal tenne i peisen. Ikke fordi det er kaldt, men fordi han ikke får det til nå og da SKAL man prøve på samme måte til det funker. Ikke snakk om å prøve noe annet eller google.... (jeg skal nok få fiksa det når han er i Vegas :fnise: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Må bare oppdatere; Gjett hvem som klarte å tenne i peisen a! På forste forsøk. Mannen er megaimponert (jeg tvinger han hvertfall til å si det :) )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsatt rolige dager her hos meg. På torsdag drar mannen til Las Vegas, så i morgen kommer han ene kameraten hans for å sove her (de reiser tiiiidlig og de slipper å kjøre omvei til Gardermoen for å hente han). Men når mannen er borte blir det plutselig liv i heimen. På fredag skal jeg på jobbintervju før jobb (jobber halv dag torsdag og fredag) og så skal nevøen min sove over fra fredag til lørdag. Det blir innmari koselig, han har ikke sovet her før og jeg har ikke passa han så mye de siste to årene som jeg gjorde i begynnelse. Da skal vi kooooose oss :) Og på søndag skal jeg på Oslo Horse Show med ei venninne. Har aldri vært der før så blir gøy. Er jo gammel hestejente, så er på tide at jeg får tatt meg en tur. Og så blir det spennende å se om jeg har jobb på mandag. Da blir det nok i så fall 50%. Litt kjedelig å bruke seks timer av dagen på å jobbe fire timer da :glare:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Satt og leste gjennom dagboka mi nå. Så at jeg skrøyt på meg at vi skulle begynne å male kjellerstua 15. september. Er det gjort? Niks, jeg er ikke sikker på hvor malinga er engang :fnise:

Nå er mannen sendt på guttetur til Vegas, de lander om en halvtime tror jeg. Så da blir det bikjøring på bane, poker, golf, strippeklubb osv. Skikkelig guttetur (alle er gift/samboer så blir nok ikke helt hæla i taket). I dag har jeg ikke gjort så mye, bare ryddet litt. I morgen skal jeg på jobbintervju på en veldig spennende stilling, så skal jeg jobbe noen timer før jeg henter nevøen min hos brosjan. Blir koselig å ha han på overnatting (vi får se hvor enig katten er med meg....). Men jeg må høre med brosjan hva han liker av pålegg og sånt da, vi har jo nesten ikke no siden jeg er møkklei av brød. Hva i all verden liker femåringer? :klo: Bra det skal være fint vær i helga da, så kan vi leike ute. Kanskje jeg blir mer kjent med naboene også. Vet at de er veldig hyggelige, men har ikke snakka med så mange av de ennå. Jeg er litegranne sjenert, de er liksom så voksne (føler meg som en fjortis noen ganger altså....)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lykke til på jobbintervju! :duskedame:

Det hørtes ut som drømmeturen til samboeren min og harrytasskompisene. De har ikke klart å komme seg til Vegas enda, men strippeklubb og poker har de visst i Øst-Europa også har jeg skjønt. :fnise: Hvor lenge skal de være borte?

Femåringer liker som regel leverpostei, ost, syltetøy, prim og helt sånne standard pålegg. Ellers kan du jo være crazy-tante og klinke til med nugatti. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk dere! Følte at det gikk veldig bra i dag. Ble intervjuet av fire stykker, men nå har jeg jo fått litt trening i å gå på intervju (eh, jippi....?) så ble ikke nervøs egentlig. Synes jeg svarte bra på alle spm. Så dette blir spennende. Får svar i slutten av måneden :)

Mannen er bare borte til tirsdag, så er ikke så lenge. Men så er ikke jeg hjemme de to neste helgene etter det da (vi har ikke en eneste helg før desember der ingen av oss har noe planlagt). Bra for oss å være litt fra hverandre da, vi er jo veldig mye sammen til vanlig. Sjeldent en av oss er ute og gjør noe, da er det gjerne at jeg tar en kaffe med ei venninne eller at han er på noe med jobben. Så spennende er vi :fnise:

Nå har nevøen min lagt seg. Ble en kort kveld siden jeg hentet han i Drammen, men får masse tid i morgen da. Herregud, femåringer er eksperter på å hale ut tida når de skal legge seg altså. Hehe... Men nå er han hvertfall på rommet sitt så får han bare sovne når han er trøtt. Gikk mye bedre med han og katten nå da, sist gang ble han jo klort.... Men nå lekte han litt med dyret selv om dyret var noget skeptisk i begynnelsen. Nå er han kjempevar på alle lyder, naboen gikk ut på sin veranda og dyret bare frøys helt. Han er nok egentlig kjempefornærma, men så er alle lekene kjempespennende da. Aldri møtt en katt som er så glad i lekebiler før :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg vært våken i 2,5 time. Koselig med besøk av nevøen altså, men må femåringer stå opp så utrolig tidlig? Tror ikke han pleier å stå opp så tidlig heller, men er vel sånn når man sover borte. Hadde hatt et lite uhell også men det er jo sånn som skjer :) Nå leker han med biler mens jeg fortsatt prøver å våkne.

Zzzzzzz...........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åhh, spennende med den jobben, da! Gleder meg til å høre når du får svar :jepp: Mange som var inne til intervju?

Ikke dumt å være litt borte fra hverandre, tror det er sunt å gjøre ting sammen med egne venner :jepp: Pass på så det ikke blir for mye, da! Må pleie kjærligheten også ;) Hihi. Men dere skal vel på tur etter jul, og da blir det jo masse tid sammen :klemmer:

Så snill du er som passer nevøen din! Bra å øve seg litt, vet du ;) Skjønner hva du mener med å hale ut tiden! Husker mine brødre (og sikkert jeg også) pleide å gjøre det! "Ja, men jeg skal bare..." :fnise:

Ha en SUPER dag!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var 6 stk av 170 søkere som kom inn til intervju :danse: Så jeg er fornøyd med å ha kommet så langt.

"Ja, men jeg skal bare" er en velkjent glose ja. "Jeg skal bare se hvor Felix er:" "Jeg skal bare slå av og på lyset." "Jeg skal bare hente en lekebil." Nei, du skal bare legge deg :fnise:

Turen etter jul er sammen med svigerfar også da, men vi får jo nettene alene da :lur: Haha, de i reiseselskapet vi drar med lurte på om vi ville ha ett enkeltrom og ett dobbeltrom eller bo sammen alle tre. Svigerfar er hyggelig han altså, men aldri i verden om jeg bor på samme hotellrom som han.

Ellers har dagen vært. Vel, litt kjedelig. Har ikke hatt noe å gjøre på jobb, så jeg tror at jeg kan hele internett utenat nå :fnise: I morgen kommer mannen hjem da :bolledeig:

Endret av Doh
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min samboer fant plutselig ut at jeg skrev dagbok her inne, just warning. ;) Husker ikke helt hvordan det skjedde, men han visste jo at jeg brukte mye tid her inne, så det var jo egentlig bare et tidsspørsmål. :fnise: Men kan du ikke snakke med mannen din om det, når det går sånn inn på deg? Sånn som du legger det frem her er det jo ikke svigerfar det er noe galt med, men heller pappaen din, så du sårer vel ikke mannen din ved å fortelle det? For meg høres det også ut som misunnelse forresten, han ser at svigerfar i stor grad fyller samme rolle i livet ditt som han gjør, og at han gjør det på en "bedre måte". :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, skal slette det før mannen kommer hjem fra tur for å være helt sikker :) Tenker at forholdet mellom mannen min og pappa vil ta ganske mye skade av at jeg forteller det til han så tror jeg skal la være. Men er vanskelig siden vi egentlig snakker sammen om alt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Oj, her var det lenge siden jeg har skrevet. Ikke at det har skjedd så mye spennende i det siste da, men jeg har da hatt nok å holde på med.

Var på konfirmasjonsleir i helgen. Er 12. året jeg er leder (føler meg veldig gammel akkurat den helgen). Og til helgen skal jeg til Warszawa med ei venninne. Gleder meg til å bo på 5stjerners hotell, shoppe og gå på museum (hun har også studert historie så vi er interessert i det begge to). Flyet går 07.50 da, så må opp seinest 05.00 :daane: Får håpe Warszawa er verdt det..... Helgen etter det skal mannen på jobbreise, og jeg skal en hel dag på møte. Travle helger sa du.....? :glare: Slipper hvertfall å kjede oss.

Skulle egentlig skrive mer men har en katt som har lagt seg på meg/PC så kommer tilbake senere :):pasha:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God tur!! Har hørt at Warszawa er en kjempefin by, så det blir nok er bra tur :tommelopp: Kjipern å stå opp så tidlig, men du får sove litt på flyet da, vettu!

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har fått jobb!!!!!!!!!!!!!!! :hoppendeglad: :hoppendeglad: :hoppendeglad: :hoppendeglad: :hoppendeglad:

Begynner over nyttår en gang, og er virkelig en spennende jobb. Kan dessverre ikke skrive hva det er da det virkelig avslører meg, men det er den jeg håpet å få. Kunne ikke tro det da de ringte i dag, var helt skjelven da jeg la på. Og så måtte jeg ringe hele familien og fortelle de gode nyhetene, mamma og mommo skjønte med en gang hvorfor jeg ringte og alle ble skikkelig glade på mine vegne. Koselig :) Nå skal det feires med mannen. :vin::nigo: (uff, blir tungt å stå opp halv fem for å reise på tur i morgen kjenner jeg)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Takk :) Blir nok til at jeg spanderer no champagne i Warszawa. Må jo feire litt der også :) Reiser klokka fem i morgen tidlig, så blir ikke hæla i taket i kveld akkurat. Men har tatt meg et bad og det var veldig deilig (de små gleder i livet.....)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...