Gå til innhold

Dohs dager med lillemann


Gjest Doh

Anbefalte innlegg

Profesjonell snegleplugger høres jo ut som en plan, da? :kose:

Håper du får høre noe snart! Det er så ekkelt å bare gå og vente!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, håper å få noe fast etter hvert. Skal inn på intervju hos et advokatfirma når søknadsfristen deres går ut s det blir jo spennende. I mellomtiden er jeg vikar hos et annet advokatfirma. Ikke som sekretær, men jeg er hvertfall hos noen i riktig bransje da. Er bare til og med mandag så blir spennende å se etter det. Men nå er jeg hvertfall litt mer optimistisk :)

Ellers skjer det lite om dagen. Er jo borte ca 10 timer på jobb pluss reisevei hver dag så er ikke så mye man rekker å gjøre. Må kjøre inn til t-banen så tar litt lang tid. Blir bedre når jeg får meg fast jobb og kan ta bussen som går herfra til Oslo sentrum :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lange dager på jobb om dagen, så lite å skrive om. I dag jobba jeg 11 timer, og med en times reisevei hver vei blir det ikke tid til mye annet. Men var bare litt krise på jobb, så da meldte jeg meg frivillig til å jobbe litt ekstra. Synes bare det er deilig å jobbe og få inn penger igjen.

Gikk på en nøkkel på jobb da (har jeg nevnt at jeg er klønete?). Gikk litt for nærme et arkivskap så gikk på nøkkelen med armen. Har en fin liten kul der nå, og blir nok et nydelig blåmerke etter hvert. Jeg har stadig blåmerker jeg ikke aner hvor er fra, så dette bli nok bra :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er slappere enn slappest i dag. Tror denne uka har tatt på litt, har gjort noe fysisk på jobb hver dag (ikke kjempetungt, men litt bæring, mye gåing i trapper og stigeklatring osv). Men det har jo en veldig positiv side også da; jeg har gått ned en hel kilo. Juhuu :tommelsmil: Spiser mindre enn før i tillegg til at jeg spiser salat på jobb hver dag, så det hjelper jo endel. Kanskje jeg får satt igang med denne treninga mi snart også. Ikke sånn kjempefristende å trene når man kommer hjem fra jobb klokka halv seks og har kjempevondt i beina. Har fått en kul på siden av innerste leddet av stortåa mi, så får ganske vondt i foten av den. Skal til legen om to uker da, så da skal jeg spørre om den også. Farmor har også det, og det er arvelig, men denne er litt annerledes enn hvordan hun har det. Virker som om skjeletter plutselig har endret seg liksom. Hehe, ikke så lett å forklare, men det synes og kjennes veldig godt hvertfall....

Nå skal jeg vaske litt, og så skal vi begynne å male kjellerstua i dag. Maler den bare hvit nå og så fikser vi den skikkelig neste år. Skal slå ut ene veggen mellom kjellersua og entreen og fjerne døra. Og så må vi fikse taket, for entreen er bygget om tidligere og da har taket blitt litt rart. Nå er det gul teksturmaling nede i kjellerstua, så satser på at det blir helt greit med hvitt fram til neste år. Tror vi kommer til å slenge på smartpaneler der neste år, for veggene er ikke helt like overalt (noen steder er det nesten ikke tekstur og det synes veldig godt).

I morgen reiser mannen på jobbreise og blir borte til onsdag. Klarer meg jo tre dager alene, men det blir jo litt kjedelig. Får gjøre ferdig litt småting når han er borte så får han seg en liten overraskelse når han kommer hjem. Eller, jeg skal prøve da. Har en liten tendens til å bare slenge meg på sofaen og bli der hele kvelden etter jobb (lat ja).

Ha en strålende helg :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er også lat etter arbeidsdagene, tenker alltid at jeg skal få gjort så masse på kvelden istedenfor å sitte der med pc og tv i time etter time, men vips så hadde den kvelden gått uten at jeg hadde fått gjort noe fornuftig også. :fnise:

Høres smart ut å ta en quick fix på kjellerstua nå og heller gjøre det skikkelig neste år. Greit å samle opp litt energi til mer oppussing først, og kanskje litt penger også. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, ja der rart det at plutselig er klokka halv ni og da er det jo aaaaalt for seint å begynne med noe fornuftig :fnise: I dag fikk jeg støvduget og vasket de to øverste etasjene og ryddet litt i kjellerstua mens mannen la lister rundt det vinduet i har bytta oppe. Så ikke noe maling i dag. Men skal male listene når mannen er borte da. Og kanskje få rydda litt mer. Begynte å legge ting opp på loftet i dag, der er det jo plass til enormt mye. Gulvet der er derimot litt merkelig. De har brukt gamle skapdører og sånt for å lage gulv. Og plankene som er der er ikke kappet til for å ligge ved siden av hverandre, nei de er bare lagt oppå hverandre sånn at gulvet overhode ikke er flatt :klaske:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag lagde jeg en skikkelig god blomkålsuppe. http://www.klikk.no/mat/article306617.ece (hvorfor får jeg ikke lagd sånn link som i gamle dager?????) Men jeg droppa stilkene og bladene, og så brukte jeg bare ett blomkålhode. Så egentlig kokte jeg et blomgålhode i kyllingfond og vann, helte oppi creme fraiche, tykna med mel i vann og smakte til med salt og pepper. Tok kanskje 25 min til sammen. Veldig godt hvertfall :)

Mannen kom hjem fra jobbur til Tyskland (igjen) i dag. Hender jo at han er der siden han jobber for et tysk bilmerke :) Deilig å få han hjem selv om han bare har vært borte siden søndag. Kjenner at jeg ikke hadde klart slik som venninna mi som har en mann i militæret. Han er jo borte stadig vekk. Men som hun sier; det er det de er vant til siden de ble sammen (ble sammen da han var i Irak) så for de hadde det vært rart å være sammen hele tiden. Hehe, godt vi er forskjellige :)

Nå koser vi oss med popcorn og øl, og skal se på Ylvis. Så snakkes :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg som smågruer meg litt bare fordi samboeren skal på guttetur fra fredag til mandag... :sjenert: Gleder meg mest, blir deilig å få alenetid, men syns nå han kunne kommet hjem søndag kveld i det minste! :ler:

Så supergod ut den suppa! Hva slags fond bruker du?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brukte bare en kyllingfond fra Meny. Det er mye billigere enn jeg hadde trodd, og smaker bedre enn buljong :)

News: jeg har solgt brudekjolen min. Endelig, etter å ha lagt ut annonsen tre ganger så kom det ei kjempehyggelig jente i dag som falt for den. Glad for at noen andre får glede av den :) Jeg har jo visst siden jeg kjøpte den at den skulle selges så føles ikke rart heller. Søstra mi har ikke klart å legge sin ute til salg ennå, og hun gifta seg åtte mnd før meg :)

I helgen får vi besøk av familien så de får sett hvordan vi har fått det. Så i kveld skal jeg lage sjokoladekake og vaniljecupcakes (aldri lagd cupcakes før, men disse så veldig gode ut) :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er helgens familiebesøk vel overstått. Og jeg har lært at det er kjempeenkelt å lage gode og pene cupcakes. Fikk masse skryt av de :) Må be folk oftere sånn at jeg kan bake mer :fnise: Har ikke fått gjort noe annet spennende i helgen da, men vi fikk endelig drukket champagnen mannen fikk i 30årsgave i går. Aldri smakt gul enke før, men den var innmari god. Skal definitift kjøpes til en annen spesiell anledning. Jeg synes ofte champagne har en litt bitter smak men denne var bare namnam. Sparte den til vi hadde flytta inn, og det har vi jo definitivt gjort nå :)

Neste helg skal vi ha innflytningsfest, så nå skal jeg tråle internett etter gode småretter/snacks jeg kan lage til da. (litt matgal blitt) :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så gøy med innflytningsfest allerede! :) Jeg fikk aldri sambo med på å ha innflytningsfest jeg, så etter at vi hadde bodd her i 9 mnd inviterte jeg bare til jentefest istedenfor. :roll: Men nå har jeg i det minste klart å overtale ham til å feire 30-årsdagen sin om et par uker da, så da blir det fest for hans venner også. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, noen ganger har disse mennene sirup i ræva altså :fnise: Folk har jo mast i over en mnd allerede så nå måtte vi bare sette en dato. Foreløpig er det bare fem stk som kommer da (bl.a mine to søsken pluss en ektefelle), men vi får eventuelt ha en fest til senere også. Over halvparten som ikke har svart ennå, så får se om det kanskje kommer til noen flere etter hvert. Koselig med få også da, får skravla mer med alle :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tidlig hjemme fra jobb i dag :) Var fordi jeg skulle til legen en tur da(trengte nye p-piller), men utrolig deilig å gå tre timer før. Spesielt siden jeg ikke har en dritt å gjøre om dagen. Er jo vikar, så vet aldri hvor lenge jeg får beholde jobben men jeg troooor jeg skal dit neste uke også. Virket sånn på hun jeg er vikar for da hun var innom forrige uke hvertfall. Greit for henne å begynne litt rolig når hun kommer tilbake. Forrige gang oppdraget mitt ble forlenget fikk jeg bekreftelsen dagen etter at jeg egentlig var ferdig, så jeg belager meg på minst en uke til selv om ingen har sagt til meg at jeg skal komme tilbake til uka :)

Ellers skal jeg en tur til Warszawa med ei venninne om noen uker. Hehe, et litt random sted å reise men leste en artikkel om billige hoteller og der er det dritbillig. For hele reisen betaler jeg nesten 2.700 kr, og av det er det vel 2000 kr i fly. Vi skal forresten bo på 5stjerners hotell (Marriott) :skya: Gleder meg? Å jadda :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hadde innflytningsfest i går. Veldig koselig å kunne be folk :) Fikk tre vinkarafler i innflytningsgaver. Vi har jo bare tre fra før liksom (har allerede gitt bort en fordi vi hadde så mange). Jo, og så fikk vi en vannkaraffel på fredag da mannen fikk ny bil :) Veldig hyggelig at folk vil gi oss noe da, men de blir nok byttet til uka.

Ellers skal jeg bli tante i februar :) Fikk vite det på festen i går. Det blir veldig moro, eggstokkene kommer nok til å rasle greit da ja. Hehe :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så koselig med innflytningsfest!

Hva er greia med karaffler? For all det, det er jo koselig at folk vil ha med seg noe, men hvorfor alltid det? :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, nei jeg aner ikke. Vi pleier å kjøpe vin eller noe, det er jo sjeldent man får for mye av det liksom :) Vi ønsket oss ikke det til bryllupet heller, men fikk likevel en. Kanskje de hadde fått selv og fant ut at de kunne bruke det som gaver? :klo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:hoho: Så mange karafler, seriøst? Det har jeg aldri opplevd å få én av engang jeg, så kanskje dere beveger dere i spesielt karaffel-interesserte kretser? :fnise: Men på innflytningsfesten min fikk jeg fjorten blomsterbuketter da, leiligheten så jo ut som om noen hadde gått bort! :skratte:

Gratulerer så masse som tante, forresten! :)

Endret av juliane
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, ja vi kjenner nok endel som er i overkant glad i karafler :) Fikk ikke noen blomster vi da, men jeg kunne tenke meg flere vaser egentlig. Tror karaflene byttes i det

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vi byttet karaflene :fnise: Fikk salt- og pepperbøsse, kakefat, stålsåpe og cognacglass for de (pluss 100 kr). Og så dro vi på en annen Christiania Glassmagasin for å prøve og bruke opp litt mer gavekort, men endte bare opp med en vase og en slikkepott. Jadda, vi har fortsatt 3000 kr i gavekort igjen fra bryllupet. Skal kjøpe en saute-panne men hva vi skal gjøre med resten er uvisst. Blir nok mye julegaver fra Glassmagasinet i år ja :laugh:

Ellers lite som skjer på Rykkinn om dagen. Mannen drar på guttetur til Vegas neste uke. Blir litt deilig egentlig. Vi er jo ikke så mye fra hverandre så er nok litt sunt at vi er det. Blir gående litt mye oppå hverandre, og mannen kan være litt... Tja, mann til tider :) Som i påståelig og irritert for småting. Hehe, jeg har egentlig ikke noe å klage på altså men jeg takler ikke irriterte mennesker som ikke vil høre på fornuft/råd :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lenge siden jeg har skrevet til deg jeg nå :sjenert: Men jeg leser det du skriver, da!! :jepp:

Så koselig med innflytningsfest, men skjønner at du synes det ble nok karafler :fnise: Men du fikk jo VELDIG mye igjen for dem, da!! Greit å bytte inn i noe man trenger :jepp:

Godt å være litt alene noen ganger også! Det synes i alle fall jeg :jepp:

Kos deg, både resten av helgen og når mannen reiser til Vegas :jepp:

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...