Gå til innhold

Hinatas hverdagspjatt


Hinata

Anbefalte innlegg

Tenkte jeg skulle begynne på ny frisk her inne på KG, så da oppretter vi en ny dagbok ;)

Korte fakta:

24 år fra Trondheim, er på 4. året av sivilingeniørstudiet, bor for tiden sammen med kjæresten (M) på hans 20kvm hybelleilighet (jakten på leilighet fra sommeren av har startet).

Jeg prøver å være sunn, så M drar meg med på svømming 2 ganger i uka dersom det ikke er noe annet som skjer.

Kommer opprinnelig fra østlandet, og håper å flytte nedover når jeg er ferdig med å studere

Kjempeglad i dyr, planlegger å ha både hund og katt når jeg blir "stor" Akkurat nå sikler jeg litt på Dansk Svensk gårdshund og kooiker. Har vokst opp med golden retriever, så kan godt være det blir retriever også ;)

:velkommen: til dagboka mi

Endret av Hinata
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så koselig med besøk ;)

I går fikk jeg en hyggelig beskjed, jeg har fått legat på 10.000 :hoppe: Deilig å føle at man har litt økonomisk overskudd ;) Blir nok litt shopping ja :lur:

Driver og lader opp til skolen med å brette klær, tenkte å rydde litt her i dag også. Huseieren skal komme innom i dag for å se på komfyren der den ene plata har sprekt. Ser ikke helt bra ut altså, og komfyren har nok gjort sin jobb, temmelig gammel type som heter Elektra :fnise:

Etter skolen i dag skal jeg på bedriftspresentasjon, vi blir servert pizza, og det er selvfølgelig bingo etterpå ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bedriftspresentasjonen i går var veldig bra, fikk et mye bedre inntrykk av bedriften enn jeg har hatt før. De har f.eks rekrutteringsprogram for nyutdannede og tre samlinger i året for unge i bedriften. Det er en typisk forgubbet sektor, så det er greit at det blir arrangert sosiale ting for de som er yngre.

I dag er planen å gjøre en øving (selv om jeg tviler på at jeg tar meg tid til det), søke på sommerjobber og så tenker jeg å ta meg en tur til byen for å shoppe litt :sjenert:

Vi planlegger å ta oss en tur i pirbadet i helga, bare slappe av i boblebad og badstue. Føler det er på tide med litt kvalitetstid med kjæresten ;):rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Wolfmoon

De dansk-svenske gårdshundene var kjempesøte (måtte google de :fnise:), jeg sitter å sikler på hund selv, men innser dessverre at jeg må vente en stund! :sukk:

Gratulerer med legat, alltid deilig med litt ekstra penger :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dansk/svensk gårdshund er nydelig ja. Har en forkjærlighet for de som er hvite og brune sånn som disse <3

Jeg er litt usikker på om vaktinstinktet blir litt for stort for min del, men man kan vel trene de opp til det meste ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Wolfmoon

De var ordentlig søte.

Alltid noe ved raser som man er litt usikker på, men jeg tenker som deg, man former jo for en stor grad hunden selv. Være bevisst på ting fra de er små.

Jeg ønsker meg en rase som er kjent for bjeffing, men jeg tror (og håper :fnise:) at man kan om ikke trene det vekk, så iallefall begrense det til bestemte situasjoner der det er greit å varsle. :)

Endret av Wolfmoon
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er også viktig å finne en hund som har en personlighet som passer med ens egen.

Moren min har akkurat fått seg valp der rasen er kjent for å være ganske strie og dominante, mens hun fikk valpen som var mest forsiktig i kullet. En skikkelig kosehund altså, var og hilste på den i helga som var ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var enda en helg over. Den bestod av pirbadet på lørdag, og på søndag begynte vi å se på Heroes. Lenge siden jeg har sett serien nå, så vi begynte på sesong 1.

I går var det middag hos ei venninne, med påfølgende bollebaking :sikle: Spiste aaaltfor mange boller, kjenner det i magen i dag ja :fise: Hvorfor lærer jeg aldri? :fnise:

Nå er det lesesal som gjelder. Får prøve å gjøre det som jeg hadde planer om å gjøre på fredag ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Motivasjon, hvor er du? Har prøvd å få gjort noe på en øving i dag, men det går treigt unna her altså. Driver og nettshopper i stedet (men nå er ellos.no nede, og jeg som hadde plukket ut diverse som jeg hadde lyst på :()

Har fått meldt på meg og noen venninner til bilmekke-kurs om noen uker. Regner med det er ganske nyttig å få med seg ;) Jeg har ihvertfall veldig lite peiling på mekking av bil, jeg vet hvor spylevæske, drivstoff og olje skal fylles på, men det er vel kanskje omtrent det jeg kan :sjenert:

Duket for svømming i kveld, håper på 1000 meter, så jeg klarer å komme inn i rytmen igjen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gikk greit med svømminga på tirsdag, men oppdaget til min store forferdelse at en tidligere fuckbuddy var der :daane: Jeg prøvde å gjemme meg mest mulig unna i svømmebrillene mine, og jeg håper at han kun var der for en gang. Måtte fortelle M det etter at vi hadde dratt derifra da, i tilfelle han dukker opp igjen. Trondheim er tydeligvis ikke store byen :sukk:

I går hadde vi skikkelig kjærestekveld med nammis-middag og is til dessert. Vi så også to episoder med Game of Thrones, M har sett de før, men ville at jeg kunne være med og se sesong 2 når den kommer ut ;)

I dag er det lesesal som gjelder, har noen venninner som sitter på et grupperom, men jeg følte for litt alenetid egentlig :sjenert:

Endret av Hinata
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hoho: Å, for en potensielt utrolig pinlig situasjon! :skratte: Bra du tydeligvis har en fornuftig kjæreste som du kan fortelle sånne ting til uten at han blir sjalu eller noe sånt, det gjør jo sånt mye lettere. :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var helt forferdelig! Hehe, ja, heldigvis kan jeg si sånt til M, jeg må jo holde ut med at eksen hans er i vennegjengen, så da burde han tåle det her ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Da var jeg ferdig med den ene øvinga (sånn noenlunde ihvertfall), så nå er det prosjekt som står for tur. Foreleseren har estimert arbeidsmengde på 40 timer, så det er bare å sette igang. Prøver å være ferdig før påske, så slipper jeg å tenke på det da.

Sykt irriterende å sitte småsnufsende på lesesalen altså :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Elissima

Dansk/svensk gårdshund er nydelig ja. Har en forkjærlighet for de som er hvite og brune sånn som disse <3

Jeg er litt usikker på om vaktinstinktet blir litt for stort for min del, men man kan vel trene de opp til det meste ;)

Grattis med ny dagbok, skal følge med ja :) Dansk svensk gårdshund kan anbefales, jeg har lyst på een selv. Tenkte egentlig på en jack russell, men de er visst ganske stri har jeg hørt. Dansk-svenske gårdshunder er lettere å trene opp osv. Sier de jeg har snakket med som har selv iafall..

Hvordan går det med studiene? Jeg trenger tips til motivasjon, har inlevering neste uke.. du er nok myye flinkere til å lese enn meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Går trått med studiene. Har laget forside på prosjektet da :fnise: Må jo gjøres en gang det også, men særlig effektivt for fremdriften er det jo ikke akkurat :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Enda en helg er over, hu hei som dagene går :sukk:

Helga var temmelig sløv over hele fjøla, på lørdag var jeg en tur hos frisøren, så tok M og jeg oss en gåtur langs bakklandet før vi satte oss på en kafé for å kose oss med kaffe og kake.

I går hadde vi skikkelig vaskedag i hybelen, og så kom broren til M en tur på kvelden.

Denne uka tror jeg kommer til å gå ganske fort. Får besøk av ei god venninne på tirsdag, har ikke sett henne siden sommeren, så det blir veldig koselig. Så det er om å gjøre å få gjort unna så mye som mulig før hun kommer så jeg kan ta meg fri på torsdag ettermiddag og hele fredagen ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen :kaffekopp:

Sitter inne og moter meg opp til å gå på skolen i ruskeværet. Lengter sørover når jeg hører hvor bra vær det har vært der i det siste. Her har det vært regn/sludd/snø som vanlig :sukk:

Har begynt å drømme mye om fremtiden her i det siste :sjenert: Tråler finn.no for hus til salgs, og her om dagen fant jeg jo det perfekte lille småbruket. I nærheten av der jeg vokste opp, med god plass for at hunder/katter og diverse andre dyr jeg skulle legge min elsk på kunne gå rundt :rodmer: Herligheten hadde prisantydning på 3,8 mill, blir kanskje i overkant av det vi klarer å håndtere. Får bare krysse fingrene for at drømmehuset ligger ute når jeg faktisk kan kjøpe, dvs om et års tid ;)

Har også drømt litt om akvarium i det siste, hybelen her blir nok litt liten til å få det til, men M har lovet meg at vi skal ha det når vi får større leilighet til sommeren :fnise: Imens får jeg lese meg opp på plantearter, fiskearter, utstyr, forskjellige akvarium og innkjøring av akvarium :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...