maiaa Skrevet 8. januar 2004 #21 Del Skrevet 8. januar 2004 - Grovkvernet pepper er et MUST. - Frisk koriander er kjempegodt... Ellers bruker jeg mye soyasaus i steden for salt. (Vet at det ikke er en krydder eller urt, men siden tabasco ble nevnt... ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 8. januar 2004 #22 Del Skrevet 8. januar 2004 Definitivt sitronpepper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sirka Skrevet 10. januar 2004 #23 Del Skrevet 10. januar 2004 Hvitløkspepper er veldig godt. Jeg bruker også mye basilikum. Også er rosmarin godt på råstekte poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
foxie Skrevet 10. januar 2004 #24 Del Skrevet 10. januar 2004 liker å bruke kreolske krydder blandinger.... mye smak! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest onyx, i.i. Skrevet 10. januar 2004 #25 Del Skrevet 10. januar 2004 salt og pepper er selvfølger så er det friske krydderurter. Bare må ha persille og timian, og gjerne basilikum og koriander også! hvitløk chili ingefær karri garam masala div. chilipastaer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Charmina Skrevet 10. januar 2004 #26 Del Skrevet 10. januar 2004 Fersk basilikum og fersk koriander Deilig Også bruker jeg veldig mye en blanding som heter Hot beuty!! -Charmina Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
koldbruna Skrevet 11. januar 2004 #27 Del Skrevet 11. januar 2004 Her i gården går det mye på *Kvernet Pepper *Hvitløkskrydder *Grillkrydder *Salt Men jeg bruker også mye timian til steking av kjøtt. Har masse krydder i skapet jeg sjelden bruker :oops: Koldbruna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 11. januar 2004 #28 Del Skrevet 11. januar 2004 Bruker salt og pepper til ALT, samt at jeg er veldig glad i sitronpepper og oregano. Ellers har jeg lett for å bruke litt piffi-krydder og aromat i maten jeg, i hvertfall i kjøttretter! Kanel i tomatsaus - det skal jeg jammen prøve! Aldri hørt om det, men det høres godt ut! K Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Retz Skrevet 11. januar 2004 #29 Del Skrevet 11. januar 2004 Frisk basilikum Frisk (helst) rosmarin til stekt lam og kanin Tandooripasta Sambal Oelek Hvitløk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bokalven Skrevet 11. januar 2004 #30 Del Skrevet 11. januar 2004 Jeg bruker nok mest ingefær og koriander. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hulderjenta Skrevet 11. januar 2004 #31 Del Skrevet 11. januar 2004 Pepper, peppermix og hvitløk. Hvitløk er et must - mmmmm! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 12. januar 2004 #32 Del Skrevet 12. januar 2004 Chili, hvitløk og pepper. Ellers kommer det litt an på hva jeg lager. Hjemme hos oss er det påbudt med litt kanel i lag med muskat i hvitsaus, og stjerneanis i tomatsausen. Vi bruker og mye ferske krydderurter som persille, basilikum, mynte, estragon og dill. har nå blitt så flink til å samke maten til med krydder at salt forbruket vårt har gått kraftig ned. Jeg er og en flittig bruker av søtt og surt som smaksforsterkere i tillegg til litt salt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Redhead Skrevet 12. januar 2004 #33 Del Skrevet 12. januar 2004 hvitløk, ingefær, koriander, basilikum, timian, karri...pepper... Krydderblandinger som grillkrydder og Piffi liker jeg ikke noe særlig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 12. januar 2004 #34 Del Skrevet 12. januar 2004 Jeg bruker det aller meste, har nesten et helt skap fullt av urter og kryddere. Salt og pepper går selvsagt igjen i alt, og hvitløk bruker jeg veldig mye av. Andre ting som går ofte igjen er paprikapulver, timian, oregano, basilikum, chilipulver/tørket chili, laurbærblad, karri, rosmarin og sikkert flere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
monja Skrevet 12. januar 2004 #35 Del Skrevet 12. januar 2004 Tror jeg finner et påskudd til å bruke pepper på nesten alt jeg lager, og sitronpepper og hvitløk :D Selvfølgelig må det være nykvernet helpepper da. Så pepperbøsser er forbruksvare her i huset Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå