Gjest GreenSky Skrevet 7. januar 2004 #1 Del Skrevet 7. januar 2004 Jeg bruker pepper i nesten all mat, chilli går det også mye i. Og tobasco, hvis en kan kalle det for krydder. (men tobasco er jo egentlig pepper, da) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Suzy Skrevet 7. januar 2004 #2 Del Skrevet 7. januar 2004 Hm... det var vanskelig... Varierer litt hva som er favoritten, men jeg er også veldig glad i pepper - så er det hvitløk da (om det er et krydder) og for tiden har jeg litt dilla på kanel og prøver å bruke det i mye forskjelllig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GreenSky Skrevet 7. januar 2004 #3 Del Skrevet 7. januar 2004 Kanel bruker jeg stort sett bare i på grøten og i bakverk... Og som te. Har du noen tips til flere ting jeg kan bruke kanel i? Kanel skal visst være veldig sunt, fult av antioksidanter, også skal det visst stabilisere blodsukkeret... Så det kan jo være greit å vite om flere bruksområder! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Livets datter Skrevet 7. januar 2004 #4 Del Skrevet 7. januar 2004 Er veldig glad i "Allround-krydderet" og Dolly Dimples pizza-krydder! Dessuten bruker jeg endel chilli-krydder, kyllingkrydder osv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 7. januar 2004 #5 Del Skrevet 7. januar 2004 Pepper, persille (kjøtt), dill (fisk), chili, Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Suzy Skrevet 7. januar 2004 #6 Del Skrevet 7. januar 2004 Kanel bruker jeg stort sett bare i på grøten og i bakverk... Og som te. Har du noen tips til flere ting jeg kan bruke kanel i? Kanel skal visst være veldig sunt' date= fult av antioksidanter, også skal det visst stabilisere blodsukkeret... Så det kan jo være greit å vite om flere bruksområder! Kanel er innmari godt i kaffen, i kakao, i tomatsauser av ymse slag og som ekstra spiss på ellers sterker retter - suverent i chilil f.eks. Ellers er det selvfølgelig kjemegodt sammen med mye søte saker - i kaker av ulike slag og i hjemmelaget is ( ) Har også hørt at kanel er så bra derfor er jeg stadig ute etter nye ting å bruke kanelen til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleBille Skrevet 7. januar 2004 #7 Del Skrevet 7. januar 2004 Hvitløk... og krydderdinger med pepper... I tillegg til "Krydderdryss til Pizza/pasta"... i alle tomatsauser osv... Hvor får du tak i Dolly Dimples Pizzakrydder? ... må du på restauranten??? (Husker de små posene med krydder vi pikk på Peppes i gamle dager .. de var gode de..) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nigella Skrevet 7. januar 2004 #8 Del Skrevet 7. januar 2004 Pepper Hvitløk Chili Karri Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest GreenSky Skrevet 7. januar 2004 #9 Del Skrevet 7. januar 2004 Kanel er innmari godt i kaffen, i kakao, i tomatsauser av ymse slag og som ekstra spiss på ellers sterker retter - suverent i chilil f.eks. Ellers er det selvfølgelig kjemegodt sammen med mye søte saker - i kaker av ulike slag og i hjemmelaget is ( ) I tomatsaus!? Tuller du? Det høres jo ikke så veldig digg ut, men... Jeg prøver gjerne noe nytt. Hvor mye kanel pleier du å ha i en tomatsaus til to pers.? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Livets datter Skrevet 7. januar 2004 #10 Del Skrevet 7. januar 2004 Hvor får du tak i Dolly Dimples Pizzakrydder? ... må du på restauranten??? Det stemmer! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Suzy Skrevet 7. januar 2004 #11 Del Skrevet 7. januar 2004 I tomatsaus!? Tuller du? Det høres jo ikke så veldig digg ut' date= men... Jeg prøver gjerne noe nytt. Hvor mye kanel pleier du å ha i en tomatsaus til to pers.? Jeg tuller ikke med mat Det skal ikke så mye til - omtrent en teskje i en porsjon til to tenker jeg. Det fungerer som en liten søts "spiss" på tomatsausen og funker best sammen med pepper. Forresten er det dødsgodt i lasagne og moussaka også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jamila Skrevet 7. januar 2004 #12 Del Skrevet 7. januar 2004 Varm melk med honning, en teskje kanel og en teskje vanilje nå om vinteren: mmmm! Ellers er mine favoritturter/krydder: basilikum timian pepper chili Liker ikke så godt disse blandingene, men jeg har alle krydder hver for seg og blander sjøl! Den eneste blandingen som er ok er Cajun-krydder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ingeborg Skrevet 7. januar 2004 #13 Del Skrevet 7. januar 2004 Jeg er også veldig begeistret for basilikum, og så klarer jeg meg ikke uten koriander til retter med kylling i. Pepper, hvitløk og chili går det også mye av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 7. januar 2004 #14 Del Skrevet 7. januar 2004 Hot Beauty og Sitronpepper er de det går mest av her i hustet. Sammen med salt, pepper, hvitt pepper, oregano og endel andre... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
aline Skrevet 7. januar 2004 #15 Del Skrevet 7. januar 2004 Kan nesten bruke basilikum på alt jeg, eeelsker det simpelten!! Og hvitløk. Ellers er muskattnøtt godt til masse rart. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sexysadie Skrevet 7. januar 2004 #16 Del Skrevet 7. januar 2004 Jeg er avhengig av hvitløk og sitronpepper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Soul Skrevet 7. januar 2004 #17 Del Skrevet 7. januar 2004 Hvitløk og pepper/chili MÅ jeg ha! Kanel er også godt Og gjerne basilikum, men den må være frisk og rett fra planten. Mmm mange gode krydder! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arwen Skrevet 7. januar 2004 #18 Del Skrevet 7. januar 2004 Jeg bruker også litt kanel i tomatsaus. Veldig godt (begynnte med det etter at jeg begynnte å lage mousakka) Det jeg bruker mest er Frisk basilikum Salt Pepper Oregano Hvitløk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spiralis Skrevet 7. januar 2004 #19 Del Skrevet 7. januar 2004 Jeg liker også godt kanel, men mest lukten av den. Bruker den ikke så mye i mat. Har en rosmarinbusk og en basilikumplante som begge blir mye høstet. Ellers er mykvernet pepper høyt skattet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Nicoline Skrevet 8. januar 2004 #20 Del Skrevet 8. januar 2004 Pepper buker jeg mye av - helt avhengig av pepper i maten Seltin - så og si daglig Oregano (bruker jeg til bl.a. kylling) Dill (bruker jeg til fisk, skalldyr, pastasalat osv.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå