Gå til innhold

Meny nyttårsaften


mowgli

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Marinerte tigerreker og kamskjell

Helstekt indrefilet av okse med parmaskinke viklet rundt, salat og ovnsbakte poteter.

Sjokoladekake m bringebær.

Piglet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forrett: fransk løksuppe

Hovedrett: indrefilet m/ californsk potetpuré, smørdampet mais, mykstekt løk, bearnaisesaus (og kanskje en rødvinssaus hvis jeg gidder/orker)

Dessert: (hjemmelaget) sjokolademousse

Jeg vil også gjerne ha oppskriften på sjokolademousse med Baileys!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

forrett: kremet løksuppe

hovedrett: kalkun med grønsaker,stuffing og waldorfsalat

dessert: hjemmelaget karamellpudding og krem,gele til barna

Ellers: iskake,småkaker,lefser,sjokolade,chips osv..

Så masse godt og forskjellig vi KGere feirer med,skulle gjerne prøvesmakt litt rundtforbi... :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal ha:

kremet skogsoppsuppe med ostetoast

kalkun m tilbehør

sjokoladefondue (frukt og smeltet sjokolade)(vanligvis pleier vi å ha sjokolademousse, men siden vi fikk sjokoladefondue.sett til jul av de vennene vi får på besøk, gjør vi en vri)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Vi har alltid hatt kalkun, men en kalkun på 5 kg, blir vel mye for to personer, så i år satser vi på and.

Også den har vi tenkt å ha waldorfsalat, mandelpoteter, rosenkål og fløtesaus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Til middag blir det pinnekjøtt, poteter og kålrotstappe.

I tillegg skal vi ha surkål fordi det er tradisjon hos samboeren. Er det vanlig til behør forresten? Vi har aldri hatt det hjemme hos oss/ andre i familien.

Til dessert blir det riskrem m/ jordbærsaus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til middag blir det pinnekjøtt, poteter og kålrotstappe.

I tillegg skal vi ha surkål fordi det er tradisjon hos samboeren. Er det vanlig til behør forresten? Vi har aldri hatt det hjemme hos oss/ andre i familien.

Til dessert blir det riskrem m/ jordbærsaus.

Er ikke vant med surkål til pinnekjøtt, bare til ribbe og svinekoteletter (og annet svinekjøtt). Da vi var på førstedagsmiddag hos min manns familie fikk vi servert surkål til kalkun :o , det synes jeg var litt merkelig og ikke spesielt godt.

I kveld blir det lammelår og fløtegratinerte poteter :D . Men først skal vi overvære kronprinsens tale på TV, med konjak i glasset :ler: .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest onyx, i.i.

forrett: avocado (eller artiskokkbunner) med krepsehaler, lakserogn og kesam tilsmakt med urter.

hovedrett: helstekt and med appelsinsaus, ovnsstekte poteter og sukkererter

Dessert: pasjonsfruktsufflé

Vin: masse god fransk rødvin, champagne og annet godt.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Mamma og jeg spiste reker, kreps og loff med majones og sitron til. Ble noe lett, ettersom jeg skulle på en fest ganske tidlig, og hun skulle på 4 retters middag/fest.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...