AnonymBruker Skrevet 10. januar 2012 #621 Del Skrevet 10. januar 2012 Så hvis jeg tar en oppskrift fra f.eks Hellstrøm eller Wenches kjøkken eller matprat.no, og tar 1/2 ts salt oppi istedet for 1 ts salt som det står i oppskriften, så er det JEG som har FUNNET PÅ retten? Det er jo det Caroline mener, er det ikke? Jepp, ferdig snakket. Da er det DIN oppskrift som du har tatt ut av ditt eget hode. Er det pannekaker kan du kalle den Pannekaker ala MiniMjau. 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sophiaM Skrevet 10. januar 2012 #622 Del Skrevet 10. januar 2012 Men har hun ikke innrømt å ha tatt restylane i leppa? Var jo et sånt intervju ellernoe med henne der hun hadde sagt at hun angret, og så ut som en and? Eller kanskje det var en annen blogger? Er jammen ikke sikker, er så mange av dem der ute med restylane.. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2012 #623 Del Skrevet 10. januar 2012 Men har hun ikke innrømt å ha tatt restylane i leppa? Var jo et sånt intervju ellernoe med henne der hun hadde sagt at hun angret, og så ut som en and? Eller kanskje det var en annen blogger? Er jammen ikke sikker, er så mange av dem der ute med restylane.. Den artikkelen var fra forrige gang hun tok restylane og var publisert i det nye tror jeg. Ironisk nok tok hun restylane på nytt bare en eller to dager før denne artikkelen ble publisert på nytt i dagbladet. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sophiaM Skrevet 10. januar 2012 #624 Del Skrevet 10. januar 2012 Den artikkelen var fra forrige gang hun tok restylane og var publisert i det nye tror jeg. Ironisk nok tok hun restylane på nytt bare en eller to dager før denne artikkelen ble publisert på nytt i dagbladet. Aha, ja da er jeg med. For hun har hatt en størrelse på leppene en stund nå, og det går vel over så man må fylle igjen på nytt.. Ler av at hun nekter for det i såfall ! 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safira Skrevet 10. januar 2012 #625 Del Skrevet 10. januar 2012 Har ikke fulgt med i hele tråden men så det var snakk om kokeboken hennes. Jeg synes det er merkelig at hun ikke har fått en fotograf til å ta bildene til den, for på de bildene av mat hun har på bloggen synes jeg hun ofte sliter med hvitbalansen, og dette gjør jo at maten ikke ser så delikat ut. Nå kan det jo hende at jeg som har foto som hobby irriterer meg litt ekstra over dette. 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2012 #626 Del Skrevet 10. januar 2012 Har ikke fulgt med i hele tråden men så det var snakk om kokeboken hennes. Jeg synes det er merkelig at hun ikke har fått en fotograf til å ta bildene til den, for på de bildene av mat hun har på bloggen synes jeg hun ofte sliter med hvitbalansen, og dette gjør jo at maten ikke ser så delikat ut. Nå kan det jo hende at jeg som har foto som hobby irriterer meg litt ekstra over dette. Nei, det er ikke bare du. Det er flere som har kommentert det, faktisk blitt sluppet gjennom "sensuren" og fått det svaret at "bildene er av ytterste kvalitet". Så da så... 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2012 #627 Del Skrevet 10. januar 2012 Malin says: October 31, 2011 at 13:16 Hei Caroline. Jeg har bare et spørsmål angånde de middelhavskjeksene dine, som jeg ser at du har bilde av her. Jeg ser at den oppskriften er nesten identisk (med det mener jeg bare at den eneste forskjellen er timian) til mandelkjeksene til Linn sin blogg, linn-sin-verden.blogspot.com. Jeg vet at Linn er “kjent for” madelkjekksene hennes, og at hun har funnet opp oppskriften. Hun la ut oppsriften på mandelkjeksene hennes i 2010 på bloggen hennes. Burde du ikke ha lagt til en link til Linn sin blogg i det minste hvis du har hentet oppskriften fra henne, selv om du har gjort en liten forandring og endret navn på den? Når dette er sakt, så vil jeg si at jeg liker bloggen din og synes det er et spennede prosjekt du har startet. Men at dette tilfellet var litt merkelig. Spesielt hvis du skal ha med denne oppskriften i kokeboken din! Hilsen Malin Reply Fotballfrue says: October 31, 2011 at 14:01 Disse er ikke like, hun har blant annet brukt mandler, ikke mel? Jeg tok ikke oppskriften fra henne, men fra en kokebok, så har jeg gjort min egen tvist. Når det er sagt, har jeg sett flere oppskrifter av disse mandelkjeksene Blant annet hos lchf-bloggen.blogspot.com Oppskrifter er til for å deles, og det finnes ingen copyright på noen av dem, så lenge en har gjort sin egen tvist. Jeg har snakket med forlaget om dette - C Reply 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2012 #628 Del Skrevet 10. januar 2012 Malin says: October 31, 2011 at 13:16 Hei Caroline. Jeg har bare et spørsmål angånde de middelhavskjeksene dine, som jeg ser at du har bilde av her. Jeg ser at den oppskriften er nesten identisk (med det mener jeg bare at den eneste forskjellen er timian) til mandelkjeksene til Linn sin blogg, linn-sin-verden.blogspot.com. Jeg vet at Linn er “kjent for” madelkjekksene hennes, og at hun har funnet opp oppskriften. Hun la ut oppsriften på mandelkjeksene hennes i 2010 på bloggen hennes. Burde du ikke ha lagt til en link til Linn sin blogg i det minste hvis du har hentet oppskriften fra henne, selv om du har gjort en liten forandring og endret navn på den? Når dette er sakt, så vil jeg si at jeg liker bloggen din og synes det er et spennede prosjekt du har startet. Men at dette tilfellet var litt merkelig. Spesielt hvis du skal ha med denne oppskriften i kokeboken din! Hilsen Malin Reply Fotballfrue says: October 31, 2011 at 14:01 Disse er ikke like, hun har blant annet brukt mandler, ikke mel? Jeg tok ikke oppskriften fra henne, men fra en kokebok, så har jeg gjort min egen tvist. Når det er sagt, har jeg sett flere oppskrifter av disse mandelkjeksene Blant annet hos lchf-bloggen.blogspot.com Oppskrifter er til for å deles, og det finnes ingen copyright på noen av dem, så lenge en har gjort sin egen tvist. Jeg har snakket med forlaget om dette - C Reply Åja, jamen da så.. Hvorfor i H"#¤()%" påstår hun at det kommer FRA EGET hode da da?!???! 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Safira Skrevet 10. januar 2012 #629 Del Skrevet 10. januar 2012 Nei, det er ikke bare du. Det er flere som har kommentert det, faktisk blitt sluppet gjennom "sensuren" og fått det svaret at "bildene er av ytterste kvalitet". Så da så... Aha, skjønner. Da var det nok bare jeg som glemte at hun selvfølgelig også er en flink fotograf. Dumme meg. 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2012 #630 Del Skrevet 10. januar 2012 Ser at nå har spørsmålsrunde på bloggen sin og sendte inn spørsmål ang kopiering av oppskrifter og hvordan hun stiller seg til dette. Tro om kommentaren overlever filteret 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2012 #631 Del Skrevet 10. januar 2012 Ser at nå har spørsmålsrunde på bloggen sin og sendte inn spørsmål ang kopiering av oppskrifter og hvordan hun stiller seg til dette. Tro om kommentaren overlever filteret Nix! Og du blir sikkert ip-blokkert også, siden du stiller sånne dumme, usaklige spørsmål.. Også er du misunnelig, må ikke glemme. 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2012 #632 Del Skrevet 10. januar 2012 Disse bounty-sjokoladene har også stått i Hjemmet...eller var det Allers. Ganske Eksakt FF-oppskriften. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2012 #633 Del Skrevet 10. januar 2012 Disse bounty-sjokoladene har også stått i Hjemmet...eller var det Allers. Ganske Eksakt FF-oppskriften. men den var jo bare i et blogginnlegg, ikke sikkert denne kommer med i boken. Hun skrev ikke noe i det innlegget om at det var hennes egen oppskrift heller. Mener det er helt på trynet når hun tar en oppskrift å sier at hun har funnet den opp i sitt eget hode, men kan ikke se at hun gjorde det på nettopp denne.. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
loffen Skrevet 10. januar 2012 #634 Del Skrevet 10. januar 2012 Hm..jeg har noen fine kokebøker her hjemme av bl.a Gordon Ramsay og Jamie Oliver. Kanskje jeg skulle gjøre min egen lille tvist på oppskriftene deres, og så gi ut min egen kokebok og si det var mine oppskrifter? Åh, jeg ville blitt rik og berømt og alle hadde trodd at jeg var kokk! Også kunne jeg tatt bildene selv også? Siden jeg anser meg selv som en dyktig hobbyfotograf? Ikke det at jeg har gått noen skole innen hverken fotografering eller matlagning, men hvem bryr seg? Kokk er sikkert ikke en beskyttet tilttel det heller. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MilliVanilli Skrevet 10. januar 2012 #635 Del Skrevet 10. januar 2012 Man har vel strengt tatt ikke PATENT på matoppskrifter? Hvem som helst kan jo sette sammen en oppskrift, og garantert vil noen i denne verdenen ha den samme oppskriften liggende. Det betyr vel strengt tatt ikke at man har kopiert hverandre, men at det ikke er titusenfirehundreogåtti måter å lage retten/kaken/desserten på. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
slipset Skrevet 10. januar 2012 #636 Del Skrevet 10. januar 2012 (endret) Nå har jeg også sendt inn spørsmål til spørsmålsrunden hennes. "Koffor godkjenne du ikkje kommentarar som faktisk e kurante og riktig informasjon, og som långt i fra e personangrep? Mens du godkjenne kommentarar som feilinformere, bare for at du ikkje ska virka uviten om emnet. Det går faktisk an å innrømma at ein ikkje kan alt her i verden.. Du seie jo sjøl at du kun sensurere personangrep o.l. og at du lixom godkjenne 99% av kommentarane du får. Enten kan du ikkje prosentregning, elle så lyge du. Med tanke på at flere kommentarar inneholde linkar, så syns eg det e rart at mine kommentarar som inneholde linkar ikkje blir godkjent - då kan dei umulig havna i spamfilteret. Du som e perfeksjonist går nok garantert i spamfilteret og sjekke kommentarane der o (eg e sjøl perfeksjonist, og eg sjekke spamfilteret mitt kvar dag i tilfelle eg sko gå glipp av noe). Hvis du ikkje vett ka eg snakke om, så e det snakk om råforingsdiskusjonen på det skogsturinnlegget ditt. Koffor ska hundane dine få i seg masse karbohydrater når du ikkje gjørr det? " Tviler på hun godkjenner den, men er lov å håpe Hun har fremdeles ikke godkjent de kommentarene mine som er svar til både henne og andre lesere... Endret 10. januar 2012 av slipset 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BabyBlue Skrevet 10. januar 2012 #637 Del Skrevet 10. januar 2012 Man har vel strengt tatt ikke PATENT på matoppskrifter? Hvem som helst kan jo sette sammen en oppskrift, og garantert vil noen i denne verdenen ha den samme oppskriften liggende. Det betyr vel strengt tatt ikke at man har kopiert hverandre, men at det ikke er titusenfirehundreogåtti måter å lage retten/kaken/desserten på. Hadde fruen bodd i statene hadde hun garantert blitt saksøkt Og det er jo bare å ikke kjøpe boka. Bruker internett som en oppskriftbok selv, så ser ikke helt peset med det. La nå dama drukne i løgner og dumskap, extensions og løsvipper, det er jo tross alt hun det går hardest utover til slutt. Sånn som hun forsvarer seg kan hun umulig ha ren samvittighet, eller hva? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BabyBlue Skrevet 10. januar 2012 #638 Del Skrevet 10. januar 2012 Åja, jamen da så.. Hvorfor i H"#¤()%" påstår hun at det kommer FRA EGET hode da da?!???! Hun er verdensmester i å motsi seg selv den dama Er bare å gi opp, hun er sta som et esel. Med mindre dere kjenner en proff hacker som kan stenge ned siden og slette alle eksisterende innlegg er det nok ikke noe å gjøre med henne. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kråkesaks Skrevet 10. januar 2012 #639 Del Skrevet 10. januar 2012 Tråden er ryddet for spekulasjoner. Kråkesaks, moderator. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. januar 2012 #640 Del Skrevet 10. januar 2012 Ser at nå har spørsmålsrunde på bloggen sin og sendte inn spørsmål ang kopiering av oppskrifter og hvordan hun stiller seg til dette. Tro om kommentaren overlever filteret Hun godkjente selvfølgelig ikke kommentaren min. Syns det bare er så ufattelig urettferdig at hun slipper unna med alt dette. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg