Gå til innhold

KG: ABB-tilhengernes nye tumleplass?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Gjest outlandish

Jo, de som opprinnelig startet tråden ser jo ut til å ha forlatt den. De ble utmattet av sin egen hatpropaganda, kanskje

Tror de ga opp, siden ingen så ut til å være intressert i å diskutere det som var TS sitt opprinnelige spørsmål.

Jeg har skjønt én ting og det er at her er det ikke noe poeng å forsøke å fortelle folk noe annet enn det de selv vil høre.

Cuckold har forsøkt å si til meg at det er ikke ytringsfrihet når man på logge seg på med fullt navn, siden da må man jo pent stå fram som offentlig person og det orker man ikke pga konsekvensene.

Derfor må man få sitte på nett og mumle i skjegget anonym, så man kan gi inntrykk til verden av at et er mange fler som er enig med en i det en hevder, enn det som faktisk er realiteten.

Andre her pakker inn hat i pene ord og manipulativ debatteknikk, så man ikke skal legge merke til at det de EGENTLIG står for er grums og destruktive ønsker om ren segregering i global skala.

Og de vil iallefall få lov å være anonyme, så ingen skal ta den for noe etterpå- nøyaktig som de supporterne som falt fra saken til Breiveik etter at fruktene av hans forkynnelse ble klar; og gikk videre med å påstå de hverken har kjent til han eller støttet han på noen tidspunkt.

Når det begynner å brenne under beina er de nemlig ikke tøffe nok til å ta imot reaksjonene på det de selv forfekter.

Andre folk må dessverre gå omkring hele sitt liv med både svart hud og mørkt hår som syns utenpå dem, og bli tillagt å mene både det ene og det andre- uten å kunne tre inn i anonymitetens lune slør. Og viser de seg forurettet av en årsak, får de ennå mer tyn for å vise dette. Derfor må de være seg sitt ansvar bevisst når de velger ut hva de vil reagere på offentlig.

Det må da andre også kunne tåle å bli konfrontert med at gjelder for dem?

En haug med feiginger som mener ting de ikke våger å stå for at de faktisk mener.

Og de klager på at det ikke kan hevde det i skjul i avisene lenger.

Vel, det kan de takke Breivik for. Han har demonstrert HVORFOR det er nødvendig med en viss grad av åpenhet og gjennomsiktighet på nett.

Og folkens, vil dere skrive i avisa - som man egentlig gjør når man legger igjen en kommentar i en nettavis- det er ikke IRC/ MSN/ et lukket forum-så ikke sutre om det medfører at folk også vil få vite hvem dere er.

Andre steder i verden går folk i husarrest for å få love å hevde noe som er på tvers av regimers politiske praksis.(Av typ Burma.)

Jeg sier ikke at jeg ikke forstår det er en belastning å mene noe som er på tvers av mainstream, eller også hevde noe sm virker marginaliserende på en selv.Men er man overbevist, så tåler man også trykket.

Ellers må man neste aksetpere å IKKE uttale seg i offentligheten.

Ønsker man å skåne familien siden det er viktigere- så må man også tåle å IKKE uttale seg i offentligheten.

Siden et kommentarfelt på nett ER OFFENTLIGHETEN. Det er ikke hjemmets lune ro eller en privat avkrok.

Så send takkekort til Breivik, alle dere som har ei høne å plukke med at man ikke lenger kan poste vilt i VGs kommentarfelt. Han gjorde det nemlig tydelig HVORFOR man ikke man fortsette å få lov til det.

Man lærer stadig noe nytt om internett i verden- og dette var kansje én av de tingene?

Mulig Breivik uansett ville ha funnet seg en supporterskare og startet sitt korstog for terror mot Vesten, for å hjelpe Vesten.(...)

Jeg vet ikke om noen av dem skriver på KG. Men det er ialle fall ingen tvil om at det sitter folk på KG som over tid starter en overvekt av tråder som rammer en bestemt folkegruppe.De gjrø det med hensikt og det kan se ut som de prøver å gi inntrykk av at de repersenterer hele Norge...I alle tilfeller driver de agitasjon.Av politisk art.

Folk som leser det de skriver kan bli skremt av hvordan den norske befolkningen tilsynelatende tenker.

Man har fått det så godt i Norge de siste 60 år, at man har glemt hvorfor man fikk en arbeiderbevegelse til å begynne med. Nå er det hver mann for seg selv.

MEN: Ingen mann er en øy. Det dere gjør HER vil påvirke folk andre steder i verden,i en kjede av årsak og virkning, og til slutt kommer dette tilbake og påvirker Norge HER. What goes arond, comes around.

De ynder også å si det ikke er politisk korrekte.Og at de er imot politisk korrekthet.

Men er det da ikke et tankekors at de samme meningene de fronter gjenfinnes i landets NEST STØRSTE PARTI.

Så jeg vil hevde de har en utbredt politiske korrekthet, som de misjonerer til alle som er villige til å lytte.

Men den dagen stigamtisering rammer dem selv, da blir de grådig såre og vonbrotne. DE vil ikke behøve å oppleve sånt.

Vel, vet dere folkens: Det samme rammer andre mennesker daglig, og mye av det er sånt dere selv disher ut.

Så det vil si: Dere kan dele det ut, men dere kan ikke ta det imot.

Tenk over en ting: Når det er for smertefullt til å ta imot, hvorfor vil dere at det skal ramme andre?

Det er bare det jeg lurer på.

----

En annen ting er at det er så villedende å kalle disse folkene for TILHENGERE av Anders Behring Breivik, når det i virkeligheten jo er han som er tilhenger av DEM- og det er deres tankegods som han ønsker radikalisert og satt i system.For han har ikke kommet på det selv.Han har lært det- av andre.

-----

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest outlandish

Jeg synes dere alle skal gå ut og kjøpe dagens utgave av Dagbladet, også skal dere lese hva Marie Simonsen skriver på side 3.

Det hun skriver der er egentlig alt som trenger å bli sagt i en debatt som denne.

Du vil ha meg til å tro at én person sier alt som trenger å sies???

Nå, DET er forsøk på knebling.

Alle vet at flere hodet tenker bedre enn ett. Sorry.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest outlandish

Det er ikke meg du siterer her. Jeg har gjort det til et poeng i seg selv at jeg ikke skriver under andre nick, eller som anonym, eller som gjest. Hvis innlegget er signert Mann42, så veit du at det var meg. Og hvis det ikke er det, så veit du at det IKKE var meg. M`keey?

Jeg syns bare du hadde en fantastisk flott forklaring på DDR, og jeg syns det var noe vedkommende som ble sitert kunne tenke på..

For ledelsen i DDR mente jo de var nettopp en tysk, demokratisk republikk- men som du ganske riktig påpeker: De var det bortsett fra at de ikke var hverken demokratisk eller republikk.

Så om det ble uklart, så beklager jeg.

M'kay?

:takke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Outlandish

De slutter ikke å stå for ting/åndsverk (som skal behandles separat fra avsenderen) bare fordi at de kan bli utsatt for systematisk vold. De som ytrer seg mot Hells Angel's f.eks kan bli utsatt for litt av hvert. Det er forskjell på å være tøff og å være skamkulturell/vulgær eller gjeng-forbrytersk.

Jeg tror fordelene ved anonymitet veier opp for ulemepene :goodbye:

Andre folk må dessverre gå omkring hele sitt liv med både svart hud og mørkt hår som syns utenpå dem, og bli tillagt å mene både det ene og det andre- uten å kunne tre inn i anonymitetens lune slør.

Om du har blitt utsatt for rasisme og er dypt krenket, så tror jeg antipatien de sosialistiske grupperingene har for reell rasisme er med på å normalisere og spre forvirring rundt noe som er så til de grader et overgrep mot menneskes sin verdi.

Endret av Norna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En annen ting er at det er så villedende å kalle disse folkene for TILHENGERE av Anders Behring Breivik,

Skal jeg si deg en ting? Mange før og nå er enig eller delvis enig i forhold som har med videoene og åndsverket til ABB å gjøre. De som støttet og var TILHENGERE til drapshandlingene og påtok seg skylda for det før sannheten om massedrapet kom fram...hva vet vi om de? :goodbye:

Endret av Norna
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest outlandish

Det er en grunn til at Steinar Lem ikke sa hva han mente i dette spørsmålet før han lå for døden. Hadde han sagt hva han mente mens han ennå var talsmann for Fremtiden i våre hender ville stigmaet som hefter ved disse "gale" meningene ødelagt for organisasjonen han representerte og gjort det umulig å fortsette i jobben. Om han derimot hadde ivret for kraftig innvandring ville det ikke ødelagt noe som helst, det ville vært et helt uproblematisk standpunkt, noe som hverken ville rammet ham eller Fremtiden i våre hender.

Vel, nå kjenner ikke jeg til Steinar Lem, men jeg går ut fra at han helt fint kunne ha gått ut av Fremtiden i våre hender, dersom han mente budskapet ville skadet organisasjonen, og ytret akkurat det han ville mens han var i full vigør. Men dette gjorde han ikke. Så da vet det tydeligvis noe annet som var viktigere for ham.

Og det samme valget er, etter min oppfatning, alle fri til å ta i Norge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest outlandish

Om du har blitt utsatt for rasisme og er dypt krenket, så tror jeg antipatien de sosialistiske grupperingene har for reell rasisme er med på å normalisere og spre forvirring rundt noe som er så til de grader et overgrep mot menneskes sin verdi.

Her må jeg ærlig si, at jeg forstår ikke hva som står.

Så jeg skal prøve å bryte det ned:

Antipatien de sosialistiske grupperingene har for reell rasisme

er med å normalisere og spre forvirring

rundt noe som [så til de grader] er et overgrep mot menneskers verdi.

- HVA er dette overgrepet?

Å bli krenket og utsatt for rasisme?

Hva er det da som det spres forvirring rundt? Hva er det som normaliseres?

Å krenke og være rasist?

Normaliserer og forvirrer sosialister å krenke andre og være rasist ved å ha antipatier mot dette?

Er det dette du skal fram til?

For jeg skjønner ikke helt at man kan normalisere noe man sier man er imot.

Det vil vel tvert imot avklare heller enn å forvirre, når man tar et standpunkt mot noe?

Så jeg skjønner altså ikke hvor du vil med dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest outlandish

Skal jeg si deg en ting? Mange før og nå er enig eller delvis enig i forhold som har med videoene og åndsverket til ABB. De som støttet og var TILHENGERE til drapshandlingene og påtok seg skylda for det før sannheten om massedrapet kom fram...hva vet vi om de? :goodbye:

De som påtok seg skylden var vel en gruppe som i utgangspunktet syns Norge fortjente ei bombe, og som derfor ville gi skinn av å ha kaste den.

Og ja, mange er enige helt eller delvis i innhodet i Breiviks videoer og copy-paste manifest. Og det er disse han er tilhenger av.. Det er, etter min oppfatning, derfor han fronter det de står for.-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest outlandish

ting/åndsverk (som skal behandles separat fra avsenderen)

At et åndsverk skal behandles separat fra avsenderen er bare en latterlig påstand.

Ikke latterlig heller, men direkte feilaktig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At et åndsverk skal behandles separat fra avsenderen er bare en latterlig påstand.

Nei det er det ikke.

Man skal fokusere på det som blir sagt, ikke person.

Og ja, mange er enige helt eller delvis i innhodet i Breiviks videoer og copy-paste manifest. Og det er disse han er tilhenger av.. Det er, etter min oppfatning, derfor han fronter det de står for.-

Jeg tror ABB er en emomorder, ikke terrorist.

Tror det er den rettmessige, akademisk korrekte betegnelsen for personen.

Det han gjorde var ikke på vegne av en reell faksjon og har ikke sammenheng med, eller var et ledd i reelle sosiologiske forhold. Vi er alle nei til mobbing og trakkasering, men det betyr ikke at vi støtter skoleskytere og sånt som gjør det de gjør som hevn for mobbing.

Endret av Norna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nei, du har tidligere innrømmet at du er et troll og profilen din skulle derfor vært stengt

Kan du ikke bare ignorere folk som du mistenker for å trolle? Det gjør jeg. Funker veldig bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Kan du ikke bare ignorere folk som du mistenker for å trolle? Det gjør jeg. Funker veldig bra.

Jeg synes det er greit å kommentere sånt når "Norna" selv har sagt h*n troller og faktisk ikke er ute etter å diskutere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes det er greit å kommentere sånt når "Norna" selv har sagt h*n troller og faktisk ikke er ute etter å diskutere.

Norna er på bullshitter-listen min. Jeg lever i en Norna-fri sone, og det er vidunderlig. Forsøk det, du også. You know it makes sense!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest outlandish

Det han gjorde var ikke på vegne av en reell faksjon og har ikke sammenheng med, eller var et ledd i reelle sosiologiske forhold. Vi er alle nei til mobbing og trakkasering, men det betyr ikke at vi støtter skoleskytere og sånt som gjør det de gjør som hevn for mobbing.

Troll or no troll. Dette her er jo faktisk tilfelle...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...