Gjest hogwash Skrevet 18. mai 2012 #1082 Skrevet 18. mai 2012 ... (den mangler bare alkohol og bacon, så er jo alle næringsgruppene med!) Jeg kan også være løsningsorientert!
Pingting Skrevet 18. mai 2012 Forfatter #1083 Skrevet 18. mai 2012 ...jeg tror nesten gutta i Epic mealtime hadde vært stolte av oss!
Pingting Skrevet 18. mai 2012 Forfatter #1085 Skrevet 18. mai 2012 Ja, det... ja. --- Æææææsj, jeg har fått det problemet jeg alltid får når jeg baker! Jeg hater kaker some r klissesøte og ikke smaker noe annet enn sukker! Nå har jeg blandet inn nok melis i smørkremen til at den er passe søt... men da er den jo ikke fast nok! Murrrh. Kreative løsninger mottas med takk.
Pingting Skrevet 18. mai 2012 Forfatter #1086 Skrevet 18. mai 2012 Meh, problem løst: lagde en porsjon til, med kaffepulver blandet i bare bittelitt vann, sånn at det ikke ble så tynt. Så nå har jeg en ekstra porsjon kaffesmørkrem i fryseren! :happy:
Rumle Skrevet 18. mai 2012 #1087 Skrevet 18. mai 2012 Det høres ut som en glimrende unnskyldning til å snart lage enda flere muffins!
Pingting Skrevet 18. mai 2012 Forfatter #1088 Skrevet 18. mai 2012 ja, eller så kan den brukes på en kake. Lurer på om den er litt for tynn for muffins... *tadaaah* 1
Pingting Skrevet 18. mai 2012 Forfatter #1090 Skrevet 18. mai 2012 Takk Ikke like stivpynta som enkelte muffins/cupcakes har en tendens til å bli kanskje, men jeg liker det litt rustikk, jeg da. Pluss at jeg ikke får til sånn fancy-pynt heller.
Rumle Skrevet 23. mai 2012 #1092 Skrevet 23. mai 2012 Make waaaaaay for nedkjølende haste-is-levering til en stk signalrød Arkeolog!!!!! Hvor mange kuler skal det være? :gjeiper:
Rumle Skrevet 23. mai 2012 #1094 Skrevet 23. mai 2012 *balanserer HØY iskrem og håper på det beste* :gjeiper:
Gjest Gaby Skrevet 23. mai 2012 #1095 Skrevet 23. mai 2012 *spiser litt nederst i tilfelle ping ikke rekker ned dit før den smelter* :is:
Pingting Skrevet 23. mai 2012 Forfatter #1096 Skrevet 23. mai 2012 Fullstendig unyttig, men morsom informasjon: Iskrem er, av naturlige grunner, vanskelig å fotografere. Den smelter og er ikke pen så lenge. Matfotografene har noen triks for å hanskes med dette problemet. Ett er å lage ferdig kuler som så legges i fyseren til de skal tas bilde av. Ett er falske kuler. Og ett, som er ganske vanlig, er å bruke... potetmos! Jepp, potetmos. Med riktig konsistens og litt farge ser det ut som is, men det er mye lettere å jobbe med.
Rumle Skrevet 23. mai 2012 #1097 Skrevet 23. mai 2012 Virkelig? Potetmos? Ahhh iskrembilder blir aldri det samme!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå