Gå til innhold

...jeg kom ikke på en god dagboktittel...


Pingting

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest hogwash

...

(den mangler bare alkohol og bacon, så er jo alle næringsgruppene med!)

Jeg kan også være løsningsorientert!

2514556240_6f34307063.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:overrasket:

...jeg tror nesten gutta i Epic mealtime hadde vært stolte av oss! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det... ja. :fnise:

---

Æææææsj, jeg har fått det problemet jeg alltid får når jeg baker! Jeg hater kaker some r klissesøte og ikke smaker noe annet enn sukker! Nå har jeg blandet inn nok melis i smørkremen til at den er passe søt... men da er den jo ikke fast nok! Murrrh. Kreative løsninger mottas med takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meh, problem løst: lagde en porsjon til, med kaffepulver blandet i bare bittelitt vann, sånn at det ikke ble så tynt. Så nå har jeg en ekstra porsjon kaffesmørkrem i fryseren! :happy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

ja, eller så kan den brukes på en kake. Lurer på om den er litt for tynn for muffins...

*tadaaah*

7221728062_149af186d4.jpg

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk :hjerte:

Ikke like stivpynta som enkelte muffins/cupcakes har en tendens til å bli kanskje, men jeg liker det litt rustikk, jeg da. Pluss at jeg ikke får til sånn fancy-pynt heller. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:rope: Make waaaaaay for nedkjølende haste-is-levering til en stk signalrød Arkeolog!!!!!

ice_cream_stand.jpg

Hvor mange kuler skal det være? :gjeiper:

icecreamcones.jpg?w=630

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

icecreamcones.jpg?w=630

Fullstendig unyttig, men morsom informasjon:

Iskrem er, av naturlige grunner, vanskelig å fotografere. Den smelter og er ikke pen så lenge. Matfotografene har noen triks for å hanskes med dette problemet. Ett er å lage ferdig kuler som så legges i fyseren til de skal tas bilde av. Ett er falske kuler. Og ett, som er ganske vanlig, er å bruke... potetmos! Jepp, potetmos. Med riktig konsistens og litt farge ser det ut som is, men det er mye lettere å jobbe med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...