Gjest Madley Skrevet 19. oktober 2003 #1 Del Skrevet 19. oktober 2003 - er det bare vanlig hvetedeig som kjevles til ca 1 cm og man smører smør sukker og kanel på.??? Har så lyst på men har ingen oppskrift...så lurte bare.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 19. oktober 2003 #2 Del Skrevet 19. oktober 2003 Jeg bruker helt vanlig bolledeig. Kjevler den ut til en tynn leiv. Smører smør på alt utenom ca 5 cm i den enden som kommer ytterst på "rullen". Strø kanel og sukker på smøret. (Du kan også blande smør, sukker og kanel og smøre på blandingen) Ruller sammen hele leiven til en stram rull Deler opp i skiver på ca 2 cm og bretter "enden" under bolla. Pensler med sammenvispet egg. Strør på litt perlesukker eller hakkede nøtter hvis jeg gidder. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madley Skrevet 19. oktober 2003 #3 Del Skrevet 19. oktober 2003 Jippi!! thanks Lea :D da går jeg ut på kjøkkenet og setter en deig jeg:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 19. oktober 2003 #4 Del Skrevet 19. oktober 2003 Husk å sende noen boller til meg da, så jeg får se om du har gjort det riktig :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madley Skrevet 19. oktober 2003 #5 Del Skrevet 19. oktober 2003 SUPERNYDELIGE kanelsnurrer... *slenger over et par til Lea...* Gode? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 19. oktober 2003 #6 Del Skrevet 19. oktober 2003 Perfekt! :D Takk for smaksprøven! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madley Skrevet 19. oktober 2003 #7 Del Skrevet 19. oktober 2003 bare hyggelig:) du...går det ant å fryse dem? dumt spm men har aldri bakt sånt før..hehe... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 19. oktober 2003 #8 Del Skrevet 19. oktober 2003 Går helt fint å fryse dem. Bare putt dem i poser når de blir kalde og putt dem i fryseren. Når du skal tine dem, så ta dem ut av posen og sett dem på rist. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 19. oktober 2003 #9 Del Skrevet 19. oktober 2003 Åååhh... Jeg vil også ha... Vi har snakket om å bake kanelsnurrer i flere uker nå, nå er det jammen på tide! Kanskje i morgen?!? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madley Skrevet 19. oktober 2003 #10 Del Skrevet 19. oktober 2003 vil du smake?? veeeldig gode :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 19. oktober 2003 #11 Del Skrevet 19. oktober 2003 Ja, takk-takk! De var kjempegode altså, vi bare MÅ bake slike selv en dag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Edie Skrevet 19. oktober 2003 #12 Del Skrevet 19. oktober 2003 En liten notis bare; det finnes ferdige poser med melblanding til kanelboller. Flott til late folk, og de smaker minst like godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madley Skrevet 19. oktober 2003 #13 Del Skrevet 19. oktober 2003 kult...bare det at de holder seg i tre uker uten å mugne og da blir jeg litt skeptisk på sånne ting jeg..hehe... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillebi Skrevet 19. oktober 2003 #14 Del Skrevet 19. oktober 2003 Jeg pleier å ta glasur oppå dem. Det går veldig fint an å fryse kanelboller, men ikke ta på glasur før de puttes i fryseren! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Starya Skrevet 19. oktober 2003 #15 Del Skrevet 19. oktober 2003 Pokker, det er lenge siden jeg har laget dette. Over tre år faktisk! :o Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grooo Skrevet 20. oktober 2003 #16 Del Skrevet 20. oktober 2003 En liten notis bare; det finnes ferdige poser med melblanding til kanelboller. Flott til late folk, og de smaker minst like godt! kult...bare det at de holder seg i tre uker uten å mugne og da blir jeg litt skeptisk på sånne ting jeg..hehe... Tror kanskje dere snakker om to forskjellige ting her.. hehe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ivanka Skrevet 20. oktober 2003 #17 Del Skrevet 20. oktober 2003 for guds skyld. hadde vært skumlere med melblanding som mugnet før tre uker var gått! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madley Skrevet 20. oktober 2003 #18 Del Skrevet 20. oktober 2003 hmm..kanskje?? det er ikke sånn toropose med masse e-stoffer i hun mener?? men sånn a'la brødbakstposer??? My mistake..hehe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 20. oktober 2003 #19 Del Skrevet 20. oktober 2003 Jeg bruker litt fin sammalt hvete i deigen til kanelsnurrene. Det gjør at det blir litt mere mat i dem liksom. Nyyyydelig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 20. oktober 2003 #20 Del Skrevet 20. oktober 2003 Faen heller, nå MÅ dere slutte å snakke om disse kanelsnurrene!!!! Jeg har så lyst på, men synes det er så kjiiipt å bake, og nå har dere torturert meg siden i går ved å bringe opp dette støtt og stadig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå