Gå til innhold

Kanelsnurrer?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

- er det bare vanlig hvetedeig som kjevles til ca 1 cm og man smører smør sukker og kanel på.???

Har så lyst på men har ingen oppskrift...så lurte bare..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bruker helt vanlig bolledeig.

Kjevler den ut til en tynn leiv.

Smører smør på alt utenom ca 5 cm i den enden som kommer ytterst på "rullen".

Strø kanel og sukker på smøret.

(Du kan også blande smør, sukker og kanel og smøre på blandingen)

Ruller sammen hele leiven til en stram rull

Deler opp i skiver på ca 2 cm og bretter "enden" under bolla.

Pensler med sammenvispet egg.

Strør på litt perlesukker eller hakkede nøtter hvis jeg gidder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Går helt fint å fryse dem.

Bare putt dem i poser når de blir kalde og putt dem i fryseren.

Når du skal tine dem, så ta dem ut av posen og sett dem på rist.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åååhh... Jeg vil også ha...

Vi har snakket om å bake kanelsnurrer i flere uker nå, nå er det jammen på tide! Kanskje i morgen?!?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten notis bare; det finnes ferdige poser med melblanding til kanelboller.

Flott til late folk, og de smaker minst like godt! :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg pleier å ta glasur oppå dem. Det går veldig fint an å fryse kanelboller, men ikke ta på glasur før de puttes i fryseren!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten notis bare; det finnes ferdige poser med melblanding til kanelboller.

Flott til late folk, og de smaker minst like godt! :P

kult...bare det at de holder seg i tre uker uten å mugne og da blir jeg litt skeptisk på sånne ting jeg..hehe...

Tror kanskje dere snakker om to forskjellige ting her.. hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

hmm..kanskje?? det er ikke sånn toropose med masse e-stoffer i hun mener?? men sånn a'la brødbakstposer???

My mistake..hehe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker litt fin sammalt hvete i deigen til kanelsnurrene. Det gjør at det blir litt mere mat i dem liksom. Nyyyydelig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Faen heller, nå MÅ dere slutte å snakke om disse kanelsnurrene!!!!

Jeg har så lyst på, men synes det er så kjiiipt å bake, og nå har dere torturert meg siden i går ved å bringe opp dette støtt og stadig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...