Gå til innhold

Livet med Pittelille


sunflower87

Anbefalte innlegg

Hehe, ingen tvil om at han skal få vinne guttenavnet, men jentenavnet er mitt :D Hun er aktiv som få, ingen tvil om det. Så det er ingen tvil om at det er min datter!!

Hihi knøtteliten! Innerst inne håpet jeg på at du tok feil :sjenert: Hvordan går det med deg Knøtteliten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Og innerst inne kjenner jeg at jeg er glad jeg tok feil - sånn at du ble litt ekstra "bonus-glad" over at det er ei lita :babyjente: inni der :strix:

Sånn bortsett fra at jeg for tiden er skrekkelig :forkjola: , så går det litt opp og ned med meg. Enkelte dager tenker jeg mye på det som skjedde, andre dager ikke. Den røde tanten har fortsatt ikke kommet på besøk siden SA, og jeg er utolmodig etter å komme i syklus igjen - samtidig som "dagdrømmeren" i meg går å håper så inderlig på at et lite under har skjedd (type "jeg-har-blitt-gravid-igjen" eller til og med noe så fjollete som "enn-om-det-var-tvillingspirer-og-den-andre-overlevde?".. :balltre: ).

Men det er jo veeeldig lite sannsynlig, da jeg både mista alle symptomer rett etter SA, og vi dessuten har hoppa av i svingen siden :gjeiper: Men jeg prøver for det meste å tenke fornuftig da, selv om jeg er litt kokko innimellom :fnise:

Alt jeg vil akkurat nå er egentlig bare få tilbake syklusen min før jeg klarer å tenke videre på noe som helst :sukk: ...så sånn er nå det :)

Jeg klarer å glede meg over andres babylykke (både nære venner og fjerne KG-damer :klem: ), selv om jeg ikke lyktes selv, da - og det må vel, tross alt, være et godt tegn på den psykiske tilstanden min :fnise:

Endret av Knøtteliten
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir :babyjente: her også :rodmer:

Og helt klart styring unna Hello Kitty her og :fnise:

Iallefall til hun er så stor at hun krever det selv... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, Knøttelite. Har du testet for å sjekke at alle horonene fra forrige graviditet er utav kroppen? (det er jo en god unnskyldning for å sjekke om det er en eventuelt ny graviditet på gang :fnise:)

Høres ut som du har taklet SA'en veldig bra synes jeg! Det er aldri gøy når sånt skjer, men man må jo bare gjennomleve det! Krysser fingre og tær for ny spire snart, dersom det er det dere ønsker :jepp:

Naj, her blir det ingenting Hello Kittie. Det har jeg sagt fra jeg fant ut at jeg var gravid, og dersom noen luringer kjøper det allikevel, så håper jeg at de har med byttelapp!

:danse: for jente Mjau :strix:

Vi har gode magefølelser du og jeg!! :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Joda, det går som det pleier det :fnise: Jeg er fremdeles 60% sykemeldt. skal til legen neste uke, og jeg slår fremdeles et slag for aktiv sykemelding! Hvis ikke har jeg en ganske god plan (syns jeg selv da :gjeiper: )

Hvis jeg ikke kommer meg i aktiv sykemelding, så kommer jeg til å gå for 20% sykemelding, være aktiv på avdelingen min tre dager i uken, og jobbe to halve på kontoret. Jeg har ikke lyst til å komme på jobb annenhver dag lengre, for jeg går glipp av så uhyggelig mye.

Men det var det bekkenet da. Så lenge jeg ikke tar helt av når jeg er på jobb så er det levelig, men fyyyyy så vondt det kan gjøre til tider. Det er også en ting jeg skal ta opp med legen på mandag. Da er det faktisk fjerde gangen jeg snakker om det med henne, så nå bør hun snart ta hintet kjenner jeg.

Bortsett fra det så går det veldig fint egentlig. oppturer og nedturer selvfølgelig, men slik er det jo alltid!

Godeste lillejenta har funnet ut at det er kjempegøy å bruke mammas blære som trampoline....Det synes ikke mamma er fullt så gøy. Men jeg har funnet ut at hun roer seg når jeg synger :rodmer: Kjempekoselig, så jeg går å traller dagen lang, og når jeg stopper så setter det igang med et sparkemaraton inni der :fnise:

Aktive lille snella mi :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er veldig kjekt :rodmer:

Litt mindre gøy er det at mannen ikke vil vite :sjenert: det gjør på en måte livet litt mer vanskelig for meg kan man si.

meeeeen jeg begynner å ane tendenser til at han eeeegentlig har lyst til å vite det, men han er altfor sta til å innrømme det :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Delphina

Ja, det er veldig kjekt :rodmer:

Litt mindre gøy er det at mannen ikke vil vite :sjenert: det gjør på en måte livet litt mer vanskelig for meg kan man si.

meeeeen jeg begynner å ane tendenser til at han eeeegentlig har lyst til å vite det, men han er altfor sta til å innrømme det :fnise:

Hehe, han kommer vel til å bikke under for nysgjerrigheten før eller senere. Misunner deg veldig. Er kun ved det stadiet hvor følelser tar helt overhånd og man griner ukontrollert for en fjert, for å si det sånn.

Begynt å gå til anskaffelse av babyklær eller venter dere litt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er en utmerket unnskyldning- og testetøs som jeg er, rakk jeg å teste negativt rett før jeg fikk mensen.. :sjenert: :gjeiper: Nå er mensen godt overstått og det ser ut til at kroppen er 'i gjenge' igjen :jepp: Jeg er fortsatt redd for å erklære meg som offentlig prøver - kommer ikke til å holde det ut om det går trått (å være prøver måndte inn og måndte ut ville tatt nuven av meg!) og frykten for å miste igjen er ubehagelig stor for øyeblikket, kjenner jeg :trist: Så planen er å ikke forvente noe som helst, bare ta en dag av gangen og se hva som skjer :)

Jeg vedder meg både gul og blå på at mannen din ikke klarer å holde seg.. :fnise: han MÅ da sprekke av nysgjerrighet før ungen plopper ut?? :daane: og iallfall når fruen vet det.. :lol:

Nå gikk kjære og la seg. Tror jeg skal tasse etter, før han sovner... :lur:

Natta :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi kan starte en ny tippeliste: Hvem tror at Sunflowermannen klarer å vente til fødselen uten å få vite kjønnet? :fnise: Jeg tror ikke han har sjans.

Det må være koselig å ha en sånn aktiv liten klump inni seg, hun sier hvertfall fra at hun har det bra :skravle: Så får du tralle litt når du ikke orker mer :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hahaha, det er den beste ideen jeg har hørt nå langt! Ideen er herved vedtatt!

Hvem tror Sunflowermannen klarer å vente i spenning til fødselen?

Sunflower- Det skjer ikke! :fnise:

Gjesten- No way jose

Delphina- Nope!

Knøtteliten- hahaha...nei...

Jeg liker at vi er så enige her! :fnise:

Babyklær ja! Jeg har så mye babyklær nå at det er vel særdeles lite igjen som jeg trenger. Jeg har til og med skaffet meg både barnevogn og barneseng jeg :fnise: Det er vel mest fordi jeg har fått det aller meste i gave eller via meget gode tilbud på Finn.no (leeeenge leve!!)

Knøtteliten: Det er vel en liten trøst at ting er tilbake mot normalen? Jeg tror også det er en god fremgangsmåte. Prøverstatusen er en ganske skummel status å ha. Men dersom dere ikke praktiserer hoppe av i svingen og null prevansjon fremover, så er det vel ganske god sjanse for at LilleSpire prøver igjen snart! Jeg heier iaffal og sender over masse babystøv (gjem det vekk til du trenger det du :fnise: )

Ja det er veldig koselig egentlig. Men det er utrolig merkelig også :P Jeg klarer liksom ikke helt å bli vant med det enda. Hvis jeg skal beskrive det, så er det akkurat som en unormalt standhaftig og kraftig leamus :fnise: Men at Pittelille har det bra inni der, det er uten tvil det aller viktigste :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

DEER var barnevogna i hus :danse:

Tenkte jeg skulle skrive ned en slags handleliste her inne, slik at jeg har litt oversikt! og hvis jeg har glemt noe, så hyl ut! Jeg er nemlig så syk at jeg er på "dødens rand" for nemlig, og har et hode fullt av bomull. Klarer ikke tenke helt klart da med andre ord :P

HANDLELISTE

Store ting

* Barnevogn

* Sprinkelseng

* Kommode og stellematte

* Bilsete

* Madrass til seng

Små ting

* Bukser

* Bodyer

* Gensere

* Strømpebukser

* Sparkebukser

* Luer

* Pyjamaser

* Gulpekluter

* Meitai

* Vaskekluter

* Babyhåndklær

* Bleier

* Stellegreier

* Dyner seng

* Dyne til vogn

* Laken, dynetrekk etc

* Vognpose

* Saueskinn til vogn og seng

Så langt så godt, kommer sikkert på enda mer etterhvert!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk :) Nå har jeg gitt meg selv shoppingnekt en stund fremover :fnise: De siste tingene trenger jeg strengt tatt ikke handle inn før det nærmer seg slutten. dessuten skal jeg på en liten ferie i begynnelsen av april. Jeg skal til Spania å treffe besteforeldrene mine, og jeg har fått streng beskjed av bestemor at kofferten SKAL være tom når jeg kommer ned... Bestemor vil på babyshopping :fnise:

Jeg har hørt at det er veldig greit med lommepenger på tur, så ergo shoppingnekt! (et og annet klesplagg til den vordende mor er ikke inkludert i denne shoppingnekten. Stakkars meg må jo ha klær som passer! :sjenert: )

Ikke minst så klør det i svigermors fingre etter å få shoppet litt, så det er jo en fordel at det faktisk er noe igjen å handle :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Nå synes jeg det er lenge siden vi har hørt fra deg, Sunflower! Hvordan går det? :skravle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...