Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Hjemmelaget tagliatelle carbonara, men med røkelaks og frisk dill i stedet for bacon. :)

Vi gjorde i stedet sånn: 2 finhakkede sjalottløk surret myke i litt smør, 2,5 dl fløte, litt revet sitronskall og sitronsaft kokte inn i 10 min. Rørte deretter inn en neve revet parmesan, pepper og litt salt, og så ferdigkokt pasta, kokte aspargestopper og en stor bunt hakket dill, og spedde med kokevann fra pastaen til passe konsistens. Tilslutt røkelaks i tynne strimler på toppen (synes ikke røkelaksen blir god når den varmebehandles).

Veldig enkelt - og ganske godt. :)

(Ergret meg bare at vi ikke hadde en god flaske Riesling i hus ;) ).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...