Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

lammelever, løk, sitron, rosenkål og potet med urtesaus

 

Anonymkode: a844d...4fb

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tomatsuppe laget av ferske tomater, revet ingefær og med kokosmelk. Servert med pasta ( f.eks. fusilli )

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelaget fiskegrateng laget med sei, lettsalta torsk og ørret. Servert med råkost-salat

Anonymkode: f78b4...2d1

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Laksepakke med paprika, gulrot, brokkoli, sjalottløk og vårløk. 

Anonymkode: ff9dd...8d0

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noe pølse greier jeg kjøpte i butikken til nedsatt pris.

Ble dårlig i magen, så angrer på den 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

lsklars skrev (1 minutt siden):

Noe pølse greier jeg kjøpte i butikken til nedsatt pris.

Ble dårlig i magen, så angrer på den 

Har hørt at en fort kan bli oppblåst på dårlig junkfood. Syreubalanse og dårlig mat er ikke så bra. Omtrent som intoleranse. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Oksekjaker  

med følgende endringer:

- økte mengder med grønnsaker, samt to pastinakker i terninger 
- tre plater gelatin
- 120° C i 4 timer ... kjøttet ramlet omtrent fra hverandre :) 

Får hvile og avkjøles til imorgen, da gryter er best dagen etterpå. 
 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

I dag skal vi ha English breakfast for dinner :) Minstemann som ønsket seg det. Toast, bønner, egg, stekte tomater, bacon, pølser. Gleder meg!

Endret av angara
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fisket ut nellikspikeren, laurbærbladene, timiankvistene, og stjerneanisen fra gårdagens oksekjakegryte, og så fikk den varme seg opp over svak varme. 

Serverte purreløk som hadde fått surre over svak varme, samt potet-pastinakk-hvitløk-pure med ricotta i til. Ikke akkurat kost som gagner bukselinningen, men det er jo tross alt lillelørdag i dag. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...