Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

MarianneE skrev (19 minutter siden):

Det blir to typer lapkaus; en hjemmelaget og den suppleres med fjorland pølselapskaus. Så får vi brukt opp rester fra kjøleskapet og fryseren. 

Fjordland pølselapskaus er det nytt? Tror ikke jeg har prøvd/sett den....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Fiskepinner med kokt potet og reven gulrot med sitronsaft. Smeltet smør og rømme.

Anonymkode: ff9dd...8d0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

elien skrev (15 minutter siden):

Fjordland pølselapskaus er det nytt? Tror ikke jeg har prøvd/sett den....

Eh... nå må jeg se i kjøleskapet her. Du har rett, den er fra Rema sin ferdigmat

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

MarianneE skrev (2 minutter siden):

Eh... nå må jeg se i kjøleskapet her. Du har rett, den er fra Rema sin ferdigmat

Er den god? Har ikke prøvd den

Lenke til kommentar
Del på andre sider

elien skrev (2 timer siden):

Er den god? Har ikke prøvd den

Vet ikke enda, det var Husets Herre som handlet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har jeg hatt besøk av min søster, og i dag hadde vi gammel norsk husmanskost, fersk kjøtt og løksaus :) 

Og det var veldig godt :tommelopp:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag blir det karbonadesmørbrød med speilegg. 

Anonymkode: 52f6a...4d7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

elien skrev (23 minutter siden):

I dag har jeg hatt besøk av min søster, og i dag hadde vi gammel norsk husmanskost, fersk kjøtt og løksaus :) 

Og det var veldig godt :tommelopp:

Hva er fersk kjøtt? 🤪

Anonymkode: 99825...10c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 minutt siden):

Hva er fersk kjøtt? 🤪

Anonymkode: 99825...10c

Tror det er et begrep på kjøtt som ikke er røkt, saltet eller på en annen måte behandlet. Jeg laget med høtrygg i dag, kan være andre stryningsdeler også :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

elien skrev (27 minutter siden):

I dag har jeg hatt besøk av min søster, og i dag hadde vi gammel norsk husmanskost, fersk kjøtt og løksaus :) 

Og det var veldig godt :tommelopp:

Men hadde du ikke suppe? Vi lager suppe og har i gulrot og kål. Så spiser vi suppe ved siden av kjøtt og poteter med løksaus. Noen liker melboller i suppa, andre foretrekker farseboller. 

Det er nydelig god mat.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brunhilde skrev (Akkurat nå):

Men hadde du ikke suppe? Vi lager suppe og har i gulrot og kål. Så spiser vi suppe ved siden av kjøtt og poteter med løksaus. Noen liker melboller i suppa, andre foretrekker farseboller. 

Det er nydelig god mat.

Hadde en liten gryte med litt kraft og kokte gulrot og hodekål i. Men kom ikke som suppe i dag, kanskje i morgen. Vi ble så mette nå i dag

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

elien skrev (7 timer siden):

Er den god? Har ikke prøvd den

Gørr kjedelig smak. Hadde over litt chilisalt og pepper uten at det dro smaken så veldig opp. Karakter 5 av 10.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

MarianneE skrev (1 minutt siden):

Gørr kjedelig smak. Hadde over litt chilisalt og pepper uten at det dro smaken så veldig opp. Karakter 5 av 10.

Takk for testsvar, tror nok jeg heller holder meg til min egen. Men bruker ofte Rema sin litt dyrere lapskausblanding, grovkuttet, den er utrolig god vis jeg ikke gidder grønnsakene ifra bunnen selv!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

elien skrev (Akkurat nå):

Takk for testsvar, tror nok jeg heller holder meg til min egen. Men bruker ofte Rema sin litt dyrere lapskausblanding, grovkuttet, den er utrolig god vis jeg ikke gidder grønnsakene ifra bunnen selv!

Ja, jeg lager selv og fryser ned i porsjoner så da Husets Herre løste stikkordet "middag- lørdag" med kjøpt lapskaus lurte jeg litt. Lørdagsmiddagen ble noe annet forresten 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Catalina Culès skrev (1 time siden):

Fiskeboller i hvit saus, potet og gulrot, karristrø. 

Det er noe av det beste jeg spiser....bare så alt for sjelden det blir

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går garlic chicken take away. 
I dag blir det laks som er ovnstekt i urte og hvitvinssaus, poteter og lynstekt brokkoli til. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...