Østkantgutt1913 Skrevet 31. mars 2021 #51681 Del Skrevet 31. mars 2021 Kyllingsalat i dag, enkelt og greit.. Blir nok mer tyngre utover i påsken 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 31. mars 2021 #51682 Del Skrevet 31. mars 2021 Havregrøt tidligere i dag, og ostegrill med bacon rundt nå, med gugge og sprø løk 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. Ops Skrevet 31. mars 2021 #51683 Del Skrevet 31. mars 2021 Orket ikke lage middag. Salat med litt oppvarmet kylling fra fryseren ble det. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hvemsomhelst Skrevet 31. mars 2021 #51684 Del Skrevet 31. mars 2021 (endret) Jeg er egentlig fiskespiser. Liker veldig godt fisk og skalldyr. For et par dager siden falt jeg for fristelsen til å lage lammestek. Noe jeg ikke er vant til. Ja jo, kokkelerte og laget både stek, rotmos og saus. Mosen og sausen ble godt, kjøtt ok. Men det var ikke noen "høydare" påskeaften blir det sushi som festmiddag her hos meg. I dag har jeg kjøpt et nett med blåskjell, nan nam. Endret 31. mars 2021 av Hvemsomhelst Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Østkantgutt1913 Skrevet 1. april 2021 #51685 Del Skrevet 1. april 2021 Kjøttkaker med soppstuing , saus og poteter i dag Med en klædd tyttebærsyltetøy 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 1. april 2021 #51686 Del Skrevet 1. april 2021 Benfri svinekotelett, poteter, blomkål, brokkoli, rødkål og brunsaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ugresset Skrevet 1. april 2021 #51687 Del Skrevet 1. april 2021 Jeg tror det blir noe i jerngryta i dag. Helkokt kylling tar ca 3 timer og da detter kjøttet fra beina og brystet er så mørt det kan få blitt. Jepp, det må bli det. Hva jeg skal ha til er heller uvisst. Mulig jeg krydrer med hjemmelaget tacokrydder og får pulled chicken taco 👌 Da blir det standard taco tilbehør. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hut Skrevet 1. april 2021 #51688 Del Skrevet 1. april 2021 I dag blir det årets første grillmiddag. Laks, poteter og asparges. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SVK Skrevet 1. april 2021 #51689 Del Skrevet 1. april 2021 (endret) Grillpølser av typen chorizo. Brioche-pølsebrød, sprøstekt løk og gugge(ketchup, sennep og majones) som tilbehør. Endret 1. april 2021 av SVK Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 1. april 2021 #51690 Del Skrevet 1. april 2021 SVK skrev (33 minutter siden): Grillpølser av typen chorizo. Brioche-pølsebrød, sprøstekt løk og gugge(ketchup, sennep og majones) som tilbehør. Då er vi vel gugge-kamerater 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest SVK Skrevet 1. april 2021 #51691 Del Skrevet 1. april 2021 2 minutter siden, elien said: Då er vi vel gugge-kamerater Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 1. april 2021 #51692 Del Skrevet 1. april 2021 Hjemme tilberet (ikke hjemmelaget, Menys angusburger) hamburger i brioce-brød, hjertesalat, tomat, sylteagurk, rødløk, ost og gugge 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april 2021 #51693 Del Skrevet 1. april 2021 SVK skrev (1 time siden): Grillpølser av typen chorizo. Brioche-pølsebrød, sprøstekt løk og gugge(ketchup, sennep og majones) som tilbehør. Hva er gugge? elien skrev (1 time siden): Hjemme tilberet (ikke hjemmelaget, Menys angusburger) hamburger i brioce-brød, hjertesalat, tomat, sylteagurk, rødløk, ost og gugge Anonymkode: 2972a...ed8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 1. april 2021 #51694 Del Skrevet 1. april 2021 (endret) AnonymBruker skrev (6 minutter siden): Hva er gugge? Anonymkode: 2972a...ed8 Det er opprinnelig en hamburger dressing av Heston Blumental. Lik mende av maiones, senep og ketsjup. Kaller det bare gugge, noe mine barn ga det navnet. Sånn: "Du å den guggå", etter de sa det så var det gjort 😎 Jeg bruker det både til pølser og burger Endret 1. april 2021 av elien la til noe 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april 2021 #51695 Del Skrevet 1. april 2021 elien skrev (32 minutter siden): Det er opprinnelig en hamburger dressing av Heston Blumental. Lik mende av maiones, senep og ketsjup. Kaller det bare gugge, noe mine barn ga det navnet. Sånn: "Du å den guggå", etter de sa det så var det gjort 😎 Jeg bruker det både til pølser og burger Takk for svar. Anonymkode: 2972a...ed8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SPOCA Skrevet 1. april 2021 #51696 Del Skrevet 1. april 2021 Lasagne Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 2. april 2021 #51697 Del Skrevet 2. april 2021 Lammestek i går, pulled pork på burgerbrød i kveld. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 2. april 2021 #51698 Del Skrevet 2. april 2021 SVK skrev (17 timer siden): Grillpølser av typen chorizo. Brioche-pølsebrød, sprøstekt løk og gugge(ketchup, sennep og majones) som tilbehør. Denne gugga... Hva slags type sennep bruker dere? Vanlig type Idun eller noe annet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thildamor Skrevet 2. april 2021 #51699 Del Skrevet 2. april 2021 I dag skal jeg bort å få servert smörgåstårta til lunsj, så tviler på at det blir noe middag i dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 2. april 2021 #51700 Del Skrevet 2. april 2021 MarianneE skrev (1 time siden): Denne gugga... Hva slags type sennep bruker dere? Vanlig type Idun eller noe annet? Det må helst være Dijon, jeg bruker den orginale Maiile! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå