Jump to content
Rachel

Middagstråd - alle typer.

Recommended Posts

Trynefaktor

Grillspyd med sopp,kylling og pølsebiter. Salat og maiskolber til 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Brunhilde
8 hours ago, Chuck said:

Da jeg var barn var stekt sei noe av det beste jeg visste.  Jeg ante ingenting om hvor rimelig det var :)

Moren min lagde seibiff med masse løk, kokt potet og revet gulrot. Det var den aller beste fiskeretten, og jeg spiser det en gang i mellom fremdeles.

I dag blir det nok bare en kjapp salat med det jeg har i kjøleskapet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dr. Ops
Posted (edited)
23 timer siden, Jerry Lee skrev:

Sikkert "jæbbla" godt.    😀    Slik gryte har jeg aldri spist. Tilbehøret kjenner jeg.

Si noe om hva mer som er oppi gryta?

:jepp:

Skrev kyllinggryte, sånne gryter kan varieres ut i fra smak og innhold. Består stort sett av en base på stekt løk og hvitløk, 1 skvett med kefir, noen tomater kuttet i biter. Krydder etter ønske. Det er krydderet som varierer på smak og ulik grad av styrke (mengde chilli)

Valgte i går "briyani" (krydderblanding). Slang oppi en sliten paprika, noen poteter og kylling i biter. Risen blandes inn i gryta og trekker til seg alle smakene, men kan også spises hver for seg. 

Gresk youghurt som tilbehør for å dempe det sterke noe. 

I dag er vi bedt på middag og det blir spennende å se hva som serveres :jepp:

Edited by Dr. Ops

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Thai-aktig suppe med kokosmelk, søtpoteter, gulrot, løk, røde linser, og masse rød currypaste. Kylling oppi. 

Anonymkode: 9ef0b...7b1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chuck
9 minutter siden, Dr. Ops skrev:

Valgte i går "briyani" (krydderblanding). Slang oppi en sliten paprika, noen poteter og kylling i biter. Risen blandes inn i gryta og trekker til seg alle smakene, men kan også spises hver for seg. 

Biryani er min absolutte favoritt når det kommer til pakistansk mat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chuck
5 timer siden, Brunhilde skrev:

Moren min lagde seibiff med masse løk, kokt potet og revet gulrot. Det var den aller beste fiskeretten, og jeg spiser det en gang i mellom fremdeles.

 

Jeg burde spist sei i voksen alder, men må innrømme at det er 20 år siden sist. På tide å gjøre det igjen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

Dr. Ops
3 minutter siden, Chuck skrev:

Biryani er min absolutte favoritt når det kommer til pakistansk mat.

Det er kjempegodt, ja :jepp:

Hva blir det til middag hos deg, da?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chuck
Akkurat nå, Dr. Ops skrev:

Det er kjempegodt, ja :jepp:

Hva blir det til middag hos deg, da?

Ingen middag i dag, for sliten. Jeg spiser knekkebrød med tunfisk og majones ;) Litt for glad i knekkebrød :)

Men alltid fint å titte innom denne tråden for inspirasjon.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chuck
11 timer siden, Trynefaktor skrev:

Grillspyd med sopp,kylling og pølsebiter. Salat og maiskolber til 

Det hørtes godt ut! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Trynefaktor
46 minutter siden, Chuck skrev:

Det hørtes godt ut! 

Det var det 😊

Share this post


Link to post
Share on other sites
Muskath

I dag blir det gryte med torsk og grønnsaker (paprika, gulrot, vårløk, sellerirot), poteter og en dæsj creme fraiche.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Catalina Culès

I dag blir det Uncle Ben's chili con carne, kjøttdeig, ris og nacho chips med ostesmak. En lite salat på siden.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
1 time siden, Dr. Ops skrev:

:jepp:

Skrev kyllinggryte, sånne gryter kan varieres ut i fra smak og innhold. Består stort sett av en base på stekt løk og hvitløk, 1 skvett med kefir, noen tomater kuttet i biter. Krydder etter ønske. Det er krydderet som varierer på smak og ulik grad av styrke (mengde chilli)

Valgte i går "briyani" (krydderblanding). Slang oppi en sliten paprika, noen poteter og kylling i biter. Risen blandes inn i gryta og trekker til seg alle smakene, men kan også spises hver for seg. 

Gresk youghurt som tilbehør for å dempe det sterke noe. 

I dag er vi bedt på middag og det blir spennende å se hva som serveres :jepp:

Takk for info.    ☺    Skulle ønske jeg kjente noen som lagde slik.  Høres nydelig ut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

SoWhat?
Posted (edited)

Har lagd røre til potetpannekaker. Skal steke det og ha oppskåret ørret og masse agurkterninger og små tomatbåter med rømme til topping

Ps! Feil! Potetvaffelrøre skulle det være  😄

Edited by SoWhat?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
6 timer siden, Brunhilde skrev:

Moren min lagde seibiff med masse løk, kokt potet og revet gulrot. Det var den aller beste fiskeretten, og jeg spiser det en gang i mellom fremdeles.

I dag blir det nok bare en kjapp salat med det jeg har i kjøleskapet.

Min mor, også.   Hele min barndom/oppvekst og enda i dag.  Har det av og til sjøl, også.

 

I dag blir det kjøttkaker i brun saus med poteter, stua kål og tyttebærsyltetøy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee

Jeg har tatt ut 2 pakker krydret grillflesk og noen ostepølser til tining.

Det blir forhåpentlig campingnattmat"middag" med bønner og brød.     :cowboy:

 

 

Men først hovedmidda'n.

Share this post


Link to post
Share on other sites
elien

Hjemmelaget kylling snitsel med blomkål og makaronigrateng og asbergesbønner.

Ble super mett

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
1 time siden, elien skrev:

Hjemmelaget kylling snitsel med blomkål og makaronigrateng og asbergesbønner.

Ble super mett

Håper du mente asparges og ikke aspergers...      😉

Høres godt ut.   ☺

Share this post


Link to post
Share on other sites
elien
20 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Håper du mente asparges og ikke aspergers...      😉

Høres godt ut.   ☺

Sliter med skriveproblemer, så jeg skriver fort feil 😀

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
2 minutter siden, elien skrev:

Sliter med skriveproblemer, så jeg skriver fort feil 😀

 

Da beklager jeg "morsomheten" min.   ☺

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...