Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

8 hours ago, Chuck said:

Da jeg var barn var stekt sei noe av det beste jeg visste.  Jeg ante ingenting om hvor rimelig det var :)

Moren min lagde seibiff med masse løk, kokt potet og revet gulrot. Det var den aller beste fiskeretten, og jeg spiser det en gang i mellom fremdeles.

I dag blir det nok bare en kjapp salat med det jeg har i kjøleskapet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

23 timer siden, Jerry Lee skrev:

Sikkert "jæbbla" godt.    😀    Slik gryte har jeg aldri spist. Tilbehøret kjenner jeg.

Si noe om hva mer som er oppi gryta?

:jepp:

Skrev kyllinggryte, sånne gryter kan varieres ut i fra smak og innhold. Består stort sett av en base på stekt løk og hvitløk, 1 skvett med kefir, noen tomater kuttet i biter. Krydder etter ønske. Det er krydderet som varierer på smak og ulik grad av styrke (mengde chilli)

Valgte i går "briyani" (krydderblanding). Slang oppi en sliten paprika, noen poteter og kylling i biter. Risen blandes inn i gryta og trekker til seg alle smakene, men kan også spises hver for seg. 

Gresk youghurt som tilbehør for å dempe det sterke noe. 

I dag er vi bedt på middag og det blir spennende å se hva som serveres :jepp:

Endret av Dr. Ops
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Thai-aktig suppe med kokosmelk, søtpoteter, gulrot, løk, røde linser, og masse rød currypaste. Kylling oppi. 

Anonymkode: 9ef0b...7b1

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 minutter siden, Dr. Ops skrev:

Valgte i går "briyani" (krydderblanding). Slang oppi en sliten paprika, noen poteter og kylling i biter. Risen blandes inn i gryta og trekker til seg alle smakene, men kan også spises hver for seg. 

Biryani er min absolutte favoritt når det kommer til pakistansk mat.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, Brunhilde skrev:

Moren min lagde seibiff med masse løk, kokt potet og revet gulrot. Det var den aller beste fiskeretten, og jeg spiser det en gang i mellom fremdeles.

 

Jeg burde spist sei i voksen alder, men må innrømme at det er 20 år siden sist. På tide å gjøre det igjen :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Chuck skrev:

Biryani er min absolutte favoritt når det kommer til pakistansk mat.

Det er kjempegodt, ja :jepp:

Hva blir det til middag hos deg, da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Akkurat nå, Dr. Ops skrev:

Det er kjempegodt, ja :jepp:

Hva blir det til middag hos deg, da?

Ingen middag i dag, for sliten. Jeg spiser knekkebrød med tunfisk og majones ;) Litt for glad i knekkebrød :)

Men alltid fint å titte innom denne tråden for inspirasjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det gryte med torsk og grønnsaker (paprika, gulrot, vårløk, sellerirot), poteter og en dæsj creme fraiche.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna

I dag blir det Uncle Ben's chili con carne, kjøttdeig, ris og nacho chips med ostesmak. En lite salat på siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Dr. Ops skrev:

:jepp:

Skrev kyllinggryte, sånne gryter kan varieres ut i fra smak og innhold. Består stort sett av en base på stekt løk og hvitløk, 1 skvett med kefir, noen tomater kuttet i biter. Krydder etter ønske. Det er krydderet som varierer på smak og ulik grad av styrke (mengde chilli)

Valgte i går "briyani" (krydderblanding). Slang oppi en sliten paprika, noen poteter og kylling i biter. Risen blandes inn i gryta og trekker til seg alle smakene, men kan også spises hver for seg. 

Gresk youghurt som tilbehør for å dempe det sterke noe. 

I dag er vi bedt på middag og det blir spennende å se hva som serveres :jepp:

Takk for info.    ☺    Skulle ønske jeg kjente noen som lagde slik.  Høres nydelig ut.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har lagd røre til potetpannekaker. Skal steke det og ha oppskåret ørret og masse agurkterninger og små tomatbåter med rømme til topping

Ps! Feil! Potetvaffelrøre skulle det være  😄

Endret av SoWhat?
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

6 timer siden, Brunhilde skrev:

Moren min lagde seibiff med masse løk, kokt potet og revet gulrot. Det var den aller beste fiskeretten, og jeg spiser det en gang i mellom fremdeles.

I dag blir det nok bare en kjapp salat med det jeg har i kjøleskapet.

Min mor, også.   Hele min barndom/oppvekst og enda i dag.  Har det av og til sjøl, også.

 

I dag blir det kjøttkaker i brun saus med poteter, stua kål og tyttebærsyltetøy.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har tatt ut 2 pakker krydret grillflesk og noen ostepølser til tining.

Det blir forhåpentlig campingnattmat"middag" med bønner og brød.     :cowboy:

 

 

Men først hovedmidda'n.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

1 time siden, elien skrev:

Hjemmelaget kylling snitsel med blomkål og makaronigrateng og asbergesbønner.

Ble super mett

Håper du mente asparges og ikke aspergers...      😉

Høres godt ut.   ☺

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Håper du mente asparges og ikke aspergers...      😉

Høres godt ut.   ☺

Sliter med skriveproblemer, så jeg skriver fort feil 😀

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, elien skrev:

Sliter med skriveproblemer, så jeg skriver fort feil 😀

 

Da beklager jeg "morsomheten" min.   ☺

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

Da beklager jeg "morsomheten" min.   ☺

Det går fint, jeg pleier å si at jeg er analafabet med skreveproblemer 😎

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...