Jerry Lee Skrevet 8. august 2020 #48801 Del Skrevet 8. august 2020 (endret) 8 timer siden, Catalina Culès skrev: Jeg ble litt skuffa pølsa smakte nesten ikke hvitløk Å. Det var dumt. Kjedelig når ting ikke står til forventningene. Nattmat"middag" : Pork'n'beans rett fra panna utenfor teltet i hagen. Endret 9. august 2020 av Jerry Lee 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 9. august 2020 #48802 Del Skrevet 9. august 2020 3 timer siden, Pjolterbeist skrev: Gradestokken viser helvetes forgård. Det eneste som jeg gidder da, er vinblader fylt med ris, børek med spinat, og kisir. To førstnevnte kjøpt på Bondens Marked, sistnevnte hjemmelaget. Foruten "standard"-ingrediensene hadde jeg også i gul, rød, og grønn paprika, samt agurk. Iskaldt vann til, og siden det er lørdag ble det isbiter i vannet. Snakk om å slå på stortromma! Aner ikke hva du har spist... 😉 Men det er fint å se deg innom igjen. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 9. august 2020 #48803 Del Skrevet 9. august 2020 10 minutter siden, Jerry Lee said: Aner ikke hva du har spist... 😉 Men det er fint å se deg innom igjen. Takk, fineste og snilleste Jerry! Vinblader finner du mye av i kjøkkenet i Middelhavsområdene. Det er blad fra vinranker som forvelles og fylles med kjøtt, ris, eller begge deler (finnes et vell av oppskrifter og variasjoner), og så får trekke i syreholdig væske. Børek er ruller av filodeig som er fyllt med kjøtt, feta, potet, og/eller spinat, og så fritert. Kisir er en typisk tyrkisk salat med bulgur (små korn av hvete), ymse krydder, tomat- og paprikapasta, vårløk, hvitløk, kepaløk, finhakket persille og mynte, granateplesirup, sitron, og olivenolje. Fylte vinblad og børek orker jeg ikke lage selv i denne varmen, men salaten er relativt rask å tilberede. Og så holder den seg fint i kjøleskapet i fire, fem dager. Forøvrig, litt nattmat her i gården: Agurk, tomat, samt pitabrød med olivenolje og zatar (zatar er en urteblanding fra Midt-Østen, og består av tørket timian, sumak, majoram, oregano, sumak, karve, ristede sesamfrø, og salt) 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 9. august 2020 #48804 Del Skrevet 9. august 2020 ☝ Tusen takk for inngående beskrivelse, venn. 😀 Ser ikke for meg at dette er noe jeg vil prøve å mekke med det første... 😉 Men det er sikkert nydelig. 😊 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LiseTV Skrevet 9. august 2020 #48805 Del Skrevet 9. august 2020 I dag blir det koteletter. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. august 2020 #48806 Del Skrevet 9. august 2020 I dag skal jeg lage hjemmelaget bacalao for første gang. La klippfisken til utvanning i kjøleskapet i går. Håper den er ferdig vannet ut til i ettermiddag. Tenkte å prøve trinesmatblogg sin oppskrift. Noen som har noen tips til meg? Anonymkode: cef60...886 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 9. august 2020 #48807 Del Skrevet 9. august 2020 1 hour ago, AnonymBruker said: I dag skal jeg lage hjemmelaget bacalao for første gang. La klippfisken til utvanning i kjøleskapet i går. Håper den er ferdig vannet ut til i ettermiddag. Tenkte å prøve trinesmatblogg sin oppskrift. Noen som har noen tips til meg? Anonymkode: cef60...886 Skift ut vann nå, ellers kan det hende at fisken blir noe vel salt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. august 2020 #48808 Del Skrevet 9. august 2020 11 minutter siden, Pjolterbeist skrev: Skift ut vann nå, ellers kan det hende at fisken blir noe vel salt. Jeg skiftet vann i går kveld. Det holder vel? Anonymkode: cef60...886 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 9. august 2020 #48809 Del Skrevet 9. august 2020 2 hours ago, AnonymBruker said: Jeg skiftet vann i går kveld. Det holder vel? Anonymkode: cef60...886 Da bør det gå greit. Hvis det enda er noen timer igjen til du skal lage maten, så kan du jo bytte vann nå også. Vanligvis hoder det med ett til to vannskift, men det avhenger av hvor salt fisken var til å begynne med. Poteter har forøvrig den fine egenskapen at de kan ta til seg mye salt, så du får litt drahjelp derifra. Lykke til - bacalao er jo nydelig! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anki- Skrevet 9. august 2020 #48810 Del Skrevet 9. august 2020 I dag blir det plankebiff med duchesspoteter, broccoli og bearnaisesaus her 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 9. august 2020 #48811 Del Skrevet 9. august 2020 Krisetur på søndagsKiwi og nappet til meg en pakke svinekoteletter som skal på grillen 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 9. august 2020 #48812 Del Skrevet 9. august 2020 En av mine favoritter i dag, salt kjøtt, røkt middagspøle og rotmos av poteter, kålrabi og gulrøtter. Kan spise meg ihjel 😄 og hadde nok til å varme opp ikveld. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 9. august 2020 #48813 Del Skrevet 9. august 2020 12 timer siden, Pjolterbeist skrev: Takk, fineste og snilleste Jerry! Vinblader finner du mye av i kjøkkenet i Middelhavsområdene. Det er blad fra vinranker som forvelles og fylles med kjøtt, ris, eller begge deler (finnes et vell av oppskrifter og variasjoner), og så får trekke i syreholdig væske. Børek er ruller av filodeig som er fyllt med kjøtt, feta, potet, og/eller spinat, og så fritert. Kisir er en typisk tyrkisk salat med bulgur (små korn av hvete), ymse krydder, tomat- og paprikapasta, vårløk, hvitløk, kepaløk, finhakket persille og mynte, granateplesirup, sitron, og olivenolje. Fylte vinblad og børek orker jeg ikke lage selv i denne varmen, men salaten er relativt rask å tilberede. Og så holder den seg fint i kjøleskapet i fire, fem dager. Forøvrig, litt nattmat her i gården: Agurk, tomat, samt pitabrød med olivenolje og zatar (zatar er en urteblanding fra Midt-Østen, og består av tørket timian, sumak, majoram, oregano, sumak, karve, ristede sesamfrø, og salt) Her var det mye godt jeg må prøve! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chuck Skrevet 9. august 2020 #48814 Del Skrevet 9. august 2020 Indisk take away. Biryani med lam, garlic naan og litt salat pluss raita. Må bare komme meg hjem fra jobb først. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 9. august 2020 #48815 Del Skrevet 9. august 2020 Lofotens grove fiskeburgere (80% fisk) med poteter, gulrot kokt og rårevet, remulade, sitronskvis, pepper og smeltet smør. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 9. august 2020 #48816 Del Skrevet 9. august 2020 9 timer siden, LiseTV skrev: I dag blir det koteletter. Og tilbehøret er? ☺ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 9. august 2020 #48817 Del Skrevet 9. august 2020 Riktig god middag ønskes alle. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thildamor Skrevet 9. august 2020 #48818 Del Skrevet 9. august 2020 I dag blir det ovnstekt laks, kokte nypoteter, agurksalat. Har ikke bestemt meg om det blir saus (og hvilken saus), rømme eller smeltet smør til. Time får sjå. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 9. august 2020 #48819 Del Skrevet 9. august 2020 5 minutter siden, Thildamor skrev: I dag blir det ovnstekt laks, kokte nypoteter, agurksalat. Har ikke bestemt meg om det blir saus (og hvilken saus), rømme eller smeltet smør til. Time får sjå. Kommer! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fresia Skrevet 9. august 2020 #48820 Del Skrevet 9. august 2020 fajitas med kylling Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå