Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

5 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Jeg var forholdsvis voksen da jeg lærte meg å like spinat. Spiser når jeg får det, men kjøper aldri sjøl.

Jeg fikk det aldri servert som barn, så har heldigvis ingen vonde minner der.

Spinat surret i smør og hvitløk er godt, så startet med dette og tilsatte laks i biter. Lot det surre et par minutter og deretter blandet jeg i spagetti med en liten skvett av kokevannet. Servert med revet parmesan på toppen :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Chuck skrev:

Jeg fikk det aldri servert som barn, så har heldigvis ingen vonde minner der.

Spinat surret i smør og hvitløk er godt, så startet med dette og tilsatte laks i biter. Lot det surre et par minutter og deretter blandet jeg i spagetti med en liten skvett av kokevannet. Servert med revet parmesan på toppen :)

Dette høres jo veldig godt ut.   😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

18 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Dette høres jo veldig godt ut.   😀

Det var det, pasta er alltid godt :)

Men jeg hadde ikke hatt noe imot din restemiddag heller! Jeg liker sånne tager vad man haver-måltider :)

Endret av Chuck
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, Chuck skrev:

Det var det, pasta er alltid godt :)

 

Men jeg hadde ikke hatt noe imot din restemiddag heller! Jeg liker sånne tager vad man haver-måltider :)

Pasta uten om spaghetti med løkstekt kjøttdeig, bacon og saus er ikke helt min greie.

 

Takk.   Jeg har fryktelig i mot å kaste mat.  Og bruker opp rester så rart det enn noen ganger kan bli.   😊

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

2 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Og oppi der finner vi også...?   😊

Poteter, gulrot, kålrot, sellerirot, purre. Og når den er ferdigkokt, så har jeg i litt godt smør

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, elien skrev:

Poteter, gulrot, kålrot, sellerirot, purre. Og når den er ferdigkokt, så har jeg i litt godt smør

Så herlig.   Kos deg.    😁

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bucatini (hul spaghetti) og kjøttboller i tomatsaus med grønnkål og frisk basilikum, pluss masse revet parmesan på toppen. Nebbiolo i glasset og middag ute i kveldssolen. :briller2:

Til dessert blir det vaniljeis med bringebær, bjørnebær, rips og varm sjokoladesaus. 

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag ble det Stange sin flatbird med sitron og salvie. Hadde ris og salat til😋

Anonymkode: cef60...886

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

2 minutter siden, Pjolterbeist skrev:

Tyrkisk bønnesalat etterfulgt av marinerte kirsebær med ricotta, macadamia-nøtter, og mynte

 

Nå tøver du, vel?   Snurring og flesk var det, vel....    😉

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

2 hours ago, Jerry Lee said:

Nå tøver du, vel?   Snurring og flesk var det, vel....    😉

Hehe, unntaksvis ikke. Det er så varmt og klamt og ekkelt, at det ikke frister med de store kokkeleringseksperimentene. 

Får besøk neste uke, så skal be de ta med Snurring.For høsten kommer og da blir det snurring og flesk i jernpanna!:hoppendeglad:

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Meldt oppi 27 grader i dag, jeg tror vi bare hiver noen pølser på grillen. Pølser i brød eller lompe, lite spennende men...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...