Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Ah....kos dere uansett hva som inntas.  😀

Takk for det 😊 

kos deg du og 😃

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

7 minutter siden, elien skrev:

Takk for det 😊 

kos deg du og 😃

Takk for det.   😊   Kan bli ok.   

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det risotto laget med hvitvin, steinsopp, kantarell og masse parmesan

Anonymkode: f78b4...2d1

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spagetti aglio e olio, altså med olje og hvitløk. Men med en liten vri, jeg hadde litt soyasaus og tabasco i panna da jeg freste hvitløken. Ingen parmesan, men godt var det allikevel!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

10 timer siden, Catalina Culès skrev:

Nå får jeg sikkert kjeft :fnise: Men laget meg hawaiiburger. 

Kjeft, nei.   Langt i fra...     :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For meg er pølser sjelden feil.   Lettvint i dag...

Finsbråten wiener i lompe med rekesalat og rå løk. Sennep og ketchup.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

For meg er pølser sjelden feil.   Lettvint i dag...

Finsbråten wiener i lompe med rekesalat og rå løk. Sennep og ketchup.

Jeg steker meg ofte en pølse eller to på kvelden. Og er kjempelei meg at de ikke har Gilde Cabanossi på rema lenger, for de var utrolig gode

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

3 minutter siden, elien skrev:

Jeg steker meg ofte en pølse eller to på kvelden. Og er kjempelei meg at de ikke har Gilde Cabanossi på rema lenger, for de var utrolig gode

De har jeg ikke hørt om....    :rodme:

Til steking og grilling liker jeg godt Priors kylling&kalkunostepølser.  Flytende ost i lommer, ikke små harde knorter "ost" andre har.

De er nydelige å maule kalde og osten er fortsatt flytende.     :spise:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Jerry Lee skrev:

De har jeg ikke hørt om....    :rodme:

Til steking og grilling liker jeg godt Priors kylling&kalkunostepølser.  Flytende ost i lommer, ikke små harde knorter "ost" andre har.

De er nydelige å maule kalde og osten er fortsatt flytende.     :spise:

De hadde dem nå i sommer, vet ikke om de er helt ute.

Nå når jeg ikke har dem lenger, så er Idsø kjøttpolser eller ostegrill det går i

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, elien skrev:

De hadde dem nå i sommer, vet ikke om de er helt ute.

Nå når jeg ikke har dem lenger, så er Idsø kjøttpolser eller ostegrill det går i

Må sjekke opp begge.  Er så mye pølser jeg ikke kjenner til.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Ser Vossakjøt produserer Cabanossi.  Men hvem som fører dem vet jeg ikke.

De ser og høres gode ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

20 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Ser Vossakjøt produserer Cabanossi.  Men hvem som fører dem vet jeg ikke.

De ser og høres gode ut.

Det har jeg ikke fått med meg, må sjekke det ut. For Gilde sine kunne jeg ha reist litt for å få i hus

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Jerry Lee skrev:

Ser Vossakjøt produserer Cabanossi.  Men hvem som fører dem vet jeg ikke.

De ser og høres gode ut.

Coop Obs og Xtra har de her på Vestlandet, kan faktisk ikke huske å ha sett de noen andre plasser

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...