Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

23 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Steinbitkarbonader med poteter, gulrot, brokkoli og brunsaus. 

Veldig glad i steinbitkarbis.   😀

 

Og steinbit...hel eller filét... er fin på grill.  Den er så fast at den trenger hverken folie eller fiskerist.   ☺

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

7 hours ago, MarianneE said:

Grillmat: sommerkoteletter og pølser fra slakter. Bacon og brokkolisalat. Potetsalat og så lurer jeg på å kjøpe noen perlepoteter e.l. som kan oljes og legges på grillen. 

Brownies og salt karamellsaus til dessert. 

Husets Herre har bursdag nemlig. 

Gratulerer med dagen til husets herre 🎂:bursdag:
Dette er jo et skikkelig herremåltid :) 

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enkel mat i dag- vi griller noen grillpølser + en burger og en baconpølse som lå enslig i fryseren. Lager en liten salat ved siden av, og tror det er en potetsalat-rest i kjøleskapet. :sol:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Suppe i går betyr supperester i dag. Heldigvis smakte den enda bedre i dag, smakene setter seg ofte over natta.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 timer siden, Pjolterbeist skrev:

Gratulerer med dagen til husets herre 🎂:bursdag:
Dette er jo et skikkelig herremåltid :)

Han takker!

I dag blir det div rester fra grilling i går

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det tacogryte med sprøstekte tortilla. Lurer på om det blir en liten øl også, fikk nemlig beskjed om at vi tilbakekalles på jobb fra 4 mai om det ikke skjer noen endring, det må jo feires 😄

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant to makrell i fryser'n.   :hoppendeglad:    De tines nå og jeg håper de fortsatt er bra.

I såfall blir det de krydret med salt og pepper (mangler mel   :angry:) med poteter, gulrot, agurksalat og stekesjy/smeltet smør og sitronskviiis.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna
10 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Fant to makrell i fryser'n.   :hoppendeglad:    De tines nå og jeg håper de fortsatt er bra.

I såfall blir det de krydret med salt og pepper (mangler mel   :angry:) med poteter, gulrot, agurksalat og stekesjy/smeltet smør og sitronskviiis.

(:jolie:)

Kos deg glugg i hjel 😀 Får virkelig håpe de er bra, ja. Kjedelig å måtte kaste så god mat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, Catalina Culès skrev:

(:jolie:)

 

Kos deg glugg i hjel 😀 Får virkelig håpe de er bra, ja. Kjedelig å måtte kaste så god mat.

:skratte:       (😜)

 

Takk.   😀   Ja, håper det.  De er fra sesongen i fjor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blir grilling idag. Lammekoteletter, idsøe-pølser av ulike slag, salat, fetaostkrem med hvitløk og chili (Trines matblogg), tzatsiki, grillet mais.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

53 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Fant to makrell i fryser'n.   :hoppendeglad:    De tines nå og jeg håper de fortsatt er bra.

 

Halvtint nå. Lukter friskt og godt slik de skal.    😀

Blir middag dette, ja!   Med sitronskiver og gressløk i magen.

Endret av Jerry Lee
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna
8 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Halvtint nå. Lukter friskt og godt slik de skal.    😀

Blir middag dette, ja!

Så bra, 😀 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

4 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Så bra, 😀 

Ja...hadde glemt dem og vet fisk ikke holder i årevis i fryser'n.   😀

 

3 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Fiskegrateng (god gammeldags) med poteter, erter, gulrot, smeltet smør.

Det er og god mat!   :spise:   Kos deg, venn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna
10 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Ja...hadde glemt dem og vet fisk ikke holder i årevis i fryser'n.   😀

 

Det er og god mat!   :spise:   Kos deg, venn.

Takk, det samme venn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min farmor penslet makrell med egg før hun vendte dem i mel, salt og pepper, og sprøstekte dem.

Jeg har aldri penslet med egg...men resten gjør jeg.  Dessverre tom for mel nå, men det går nok bra. Og jeg sprøsteker.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...