SoWhat? Skrevet 7. november 2019 #45461 Del Skrevet 7. november 2019 10 minutter siden, Luna Llena skrev: Denne, med poteter og grønnsaker Er sausen god? Det ser sånn ut! Men fikk ikke disse pakkene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 7. november 2019 #45462 Del Skrevet 7. november 2019 1 minutt siden, SoWhat? skrev: Er sausen god? Det ser sånn ut! Men fikk ikke disse pakkene. Det vet jeg ikke før jeg har smakt sausen 😉 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. november 2019 #45463 Del Skrevet 7. november 2019 3 minutter siden, Luna Llena skrev: Ja, den er ny , samme opplegget med kjøttkaker også Takk. Skal straks sees etter....men ikke akkurat nå... 😁 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 7. november 2019 #45464 Del Skrevet 7. november 2019 2 minutter siden, Jerry Lee skrev: Svenske kjøttboller er kjent pga Ikea. 😀 Komboen din høres god ut. 😀 Tenker bare litt rare brød og mye sild og kjøttboller når det gjelder svensk mat. Jo, og så fikk jeg de beste pølsene derfra engang; de var gode de! Ellers lite kjent med svensk mat. Liker både sild i ulike varianter og kjøttbollene. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 7. november 2019 #45465 Del Skrevet 7. november 2019 3 minutter siden, Luna Llena skrev: Det vet jeg ikke før jeg har smakt sausen 😉 Å 😄 trodde du hadde. Det så ihverfall fristende ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
n0vember Skrevet 7. november 2019 #45466 Del Skrevet 7. november 2019 Pasta al forno og salat. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 7. november 2019 #45467 Del Skrevet 7. november 2019 Plukkfisk med rester fra tirsdagens boknatorsk og poteter. Nye gulrøtter og bacon. Etterfulgt av en lengre middagshvil. Blir så salig trøtt av fisk. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. A. Kula Skrevet 7. november 2019 #45468 Del Skrevet 7. november 2019 10 timer siden, Jerry Lee skrev: Det var da fristende! 😀 Har rota litt i tørr-og hermetikklager...og i fryser'n. Så jeg pønsker på Pose- mexicansk gryte. Med kjøttdeig, selvsagt. Sprites opp med stekt bacon i terninger, chilibønner, kidneybønner, erter. Salt, pepper og Chili Explosion. Ja, og et par litt slitne restepoteter i terninger og baconfettet. Så hvorfor trenger du egentlig den poseretten da. Er jo masse mat i oppspritingen Her ble det fisk med poteter og brokkoli. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 7. november 2019 #45469 Del Skrevet 7. november 2019 On 11/6/2019 at 9:20 PM, Dr. A. Kula said: Ble litt nysgjerrig her. Hvor kommer boknafisk fra? Du snakker om nordnorsk mat, men Boknafjorden ligger jo sør for Sognefjorden! Ble enkel spaghetti bolognese her i dag Jeg kjenner til boknafisk fra enkelte plasser på Vestlandet og Nord-Norge. Bokna betyr - som @Muskath allerde har skrevet - halvtørr, og boknafisk er tørrfisk som ennå ikke er helt fulltørket, hvis man kan si det slik. Hvis jeg skal gjøre noen legmannsbetraktninger om boknafiskens opprinnelse, så vil jeg tro at det på lik linje som med tørrfisken, er en gammel metode for å konservere mat. I motsetning til tørrfisk som trenger å henge ei stund, er det mindre tidkrevende å lage boknafisk (antagelig også mindre utstyrskrevende siden fisken ikke trenger å henges på hjell). Hvis du aldri har smakt det, så prøv når du har anledning. Det er rett og slett nydelig mat og regnes av en del folk som det reneste festmåltidet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. november 2019 #45470 Del Skrevet 7. november 2019 47 minutter siden, Dr. A. Kula skrev: Så hvorfor trenger du egentlig den poseretten da. Er jo masse mat i oppspritingen Her ble det fisk med poteter og brokkoli. Egentlig bare gammel vane. Men det er jo noe småtteri oppi der som setter ok smak. ☺ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. A. Kula Skrevet 7. november 2019 #45471 Del Skrevet 7. november 2019 58 minutter siden, Jerry Lee skrev: Egentlig bare gammel vane. Men det er jo noe småtteri oppi der som setter ok smak. ☺ Ikke at det var "feil" å bruke posemat, men poenget med lettvindt posemat forsvinner liksom litt når man lager så mye ekstra å hiver oppi. Men det hørtes jo godt ut med tillegget også da. Selv synes jeg Toro sin Mexicanske gryterett er kjempegod med kun tilsatt stekt kjøttdeig. Sklir ned. Gjerne med en oppvarmet hvitløksbaguett ved siden av. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. A. Kula Skrevet 7. november 2019 #45472 Del Skrevet 7. november 2019 1 time siden, Pjolterbeist skrev: Jeg kjenner til boknafisk fra enkelte plasser på Vestlandet og Nord-Norge. Bokna betyr - som @Muskath allerde har skrevet - halvtørr, og boknafisk er tørrfisk som ennå ikke er helt fulltørket, hvis man kan si det slik. Hvis jeg skal gjøre noen legmannsbetraktninger om boknafiskens opprinnelse, så vil jeg tro at det på lik linje som med tørrfisken, er en gammel metode for å konservere mat. I motsetning til tørrfisk som trenger å henge ei stund, er det mindre tidkrevende å lage boknafisk (antagelig også mindre utstyrskrevende siden fisken ikke trenger å henges på hjell). Hvis du aldri har smakt det, så prøv når du har anledning. Det er rett og slett nydelig mat og regnes av en del folk som det reneste festmåltidet. til deg også for utfyllende svar. Må vel få prøvd det en gang da. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. november 2019 #45473 Del Skrevet 7. november 2019 3 minutter siden, Dr. A. Kula skrev: Ikke at det var "feil" å bruke posemat, men poenget med lettvindt posemat forsvinner liksom litt når man lager så mye ekstra å hiver oppi. Men det hørtes jo godt ut med tillegget også da. Selv synes jeg Toro sin Mexicanske gryterett er kjempegod med kun tilsatt stekt kjøttdeig. Sklir ned. Gjerne med en oppvarmet hvitløksbaguett ved siden av. Tok det ikke som kritikk. ☺ Som sagt av gammel vane og det drøyer litt så det blir til flere måltider. Og så får jeg en skvett ris på kjøpet. 😉 Ja, jeg syns også det, og har det innimellom. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 8. november 2019 #45474 Del Skrevet 8. november 2019 Kylling i korma og ris. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 8. november 2019 #45475 Del Skrevet 8. november 2019 Nachos https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kjott/nachos-med-enkel-guacamole Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 8. november 2019 #45476 Del Skrevet 8. november 2019 Julebuffet. Gleder meg 😊 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Twilight_Sparkle Skrevet 8. november 2019 #45477 Del Skrevet 8. november 2019 I dag blir det pannekaker med blåbærsyltetøy. Og linsesuppe først, liker det bedre enn ertesuppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 8. november 2019 #45478 Del Skrevet 8. november 2019 1 time siden, Lady Lovelylocks skrev: Julebuffet. Gleder meg 😊 Hva går du helst for; Ribbe eller pinnekjøtt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anja40 Skrevet 8. november 2019 #45479 Del Skrevet 8. november 2019 Svinekotelett med ris, bearnaisesaus og brokkoli Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 8. november 2019 #45480 Del Skrevet 8. november 2019 Pasta bolognese blir det i dag 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå