Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 5. november 2019 #45421 Del Skrevet 5. november 2019 Snurring, stektegg, bacon, tomatbønner, loff. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 5. november 2019 #45422 Del Skrevet 5. november 2019 Det står en gryte med suppe og småputrer på komfyren, og om en liten time kommer det gjester som skal hjelpe meg å spise spicy kyllingsuppe med kokosmelk og fløte. På en tirsdag. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 5. november 2019 #45423 Del Skrevet 5. november 2019 31 minutter siden, Luna Llena skrev: Snurring, stektegg, bacon, tomatbønner, loff. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 5. november 2019 #45424 Del Skrevet 5. november 2019 Kjøpte spekesild i dag jeg. Dette lærte jeg av min norske farmor : spekesild med skiver av kokt potet og med løkringer og rødbeteskiver oppe på flatbrød. Hun brukte også å skjære løvtynne smørskiver underst, mens jeg bare klattet litt på her og der. Det er Ikke mat jeg ofte får lyst på, men når jeg får det, så smaker det såå godt. Men holder med to flatbrød med "topping". Mektige smaker. Og en blir veldig tørst. Har ikke drukket vin på flere uker 😮 best å holde seg til vann nå. Men jeg unner meg en veldig kald øl en sjelden gang, som til dette. Veldig godt. Men om dere spiser dette her, bruker dere kokt egg til? En svenske jeg kjenner gjør det. Kjenner ingen nordmenn som liker dette jeg?! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 5. november 2019 #45425 Del Skrevet 5. november 2019 10 minutter siden, SoWhat? skrev: Kjøpte spekesild i dag jeg. Dette lærte jeg av min norske farmor : spekesild med skiver av kokt potet og med løkringer og rødbeteskiver oppe på flatbrød. Hun brukte også å skjære løvtynne smørskiver underst, mens jeg bare klattet litt på her og der. Det er Ikke mat jeg ofte får lyst på, men når jeg får det, så smaker det såå godt. Men holder med to flatbrød med "topping". Mektige smaker. Og en blir veldig tørst. Har ikke drukket vin på flere uker 😮 best å holde seg til vann nå. Men jeg unner meg en veldig kald øl en sjelden gang, som til dette. Veldig godt. Men om dere spiser dette her, bruker dere kokt egg til? En svenske jeg kjenner gjør det. Kjenner ingen nordmenn som liker dette jeg?! Nydelig mat. Spiser det som regel på forsommeren ute. Og, ja...hardkokte egg er godt til. 😀 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 5. november 2019 #45426 Del Skrevet 5. november 2019 5 minutter siden, Jerry Lee skrev: Nydelig mat. Spiser det som regel på forsommeren ute. Og, ja...hardkokte egg er godt til. 😀 Så bra. Du er første nordmann jeg vet om som sier at de liker det. Litt rart syns jeg. Men min farmor var fra Trøndelag, så kanskje mer vanlig der? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 5. november 2019 #45427 Del Skrevet 5. november 2019 2 hours ago, Jerry Lee said: Ris. Stekte poteter. Salat. Potetsalat. Kanskje heller også med kokte poteter og fløtesaus? ☺ 😀det ble potetbåter stekt i ovn, agurk,tomat og tzatziki. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 5. november 2019 #45428 Del Skrevet 5. november 2019 7 minutter siden, SoWhat? skrev: Så bra. Du er første nordmann jeg vet om som sier at de liker det. Litt rart syns jeg. Men min farmor var fra Trøndelag, så kanskje mer vanlig der? Vet ikke hvor vanlig det er. Men jeg er vant til det uten å være trønder... 😉 4 minutter siden, Muskath skrev: 😀det ble potetbåter stekt i ovn, agurk,tomat og tzatziki. Oki. Det ble nok godt. ☺ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. november 2019 #45429 Del Skrevet 5. november 2019 I dag blir det hjemmelaget moussaka 😁 Anonymkode: a249e...cf9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SPOCA Skrevet 5. november 2019 #45430 Del Skrevet 5. november 2019 Lasagne 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 5. november 2019 #45431 Del Skrevet 5. november 2019 8 hours ago, Jerry Lee said: Avansert som alltid. Du burde ta med meg på slikt, min venn. 😉 Det ville nok ha blitt et av de koseligste og morsomste restaurantbesøkene i historien. I dag var det litt mer "folkelig" mat: Boknafisk 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 5. november 2019 #45432 Del Skrevet 5. november 2019 11 minutter siden, Pjolterbeist skrev: Det ville nok ha blitt et av de koseligste og morsomste restaurantbesøkene i historien... I dag var det litt mer "folkelig" mat: Boknafisk ....som ville vært DIN fortjeneste... Ehøm....har aldri spist det heller, jeg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hunter7 Skrevet 6. november 2019 #45433 Del Skrevet 6. november 2019 10 hours ago, Jerry Lee said: ....som ville vært DIN fortjeneste... Ehøm....har aldri spist det heller, jeg. Jeg er sikker på at det ville vært like mye din fortjeneste, vennen min. Hvis du liker fisk, poteter, gulrøtter, ertestuing, og bacon, så liker du boknafisk. Det er litt sånn der nordnorsk komfortmat/trøstemat (selv om jeg synes det er det reneste festmåltidet) - masse kullhydrater, proteiner, og ikke minst fett. Nam nam nam. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 6. november 2019 #45434 Del Skrevet 6. november 2019 Fiskepinner, med poteter, raspa gulrot, smeltet smør og remulade. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 6. november 2019 #45435 Del Skrevet 6. november 2019 Skal lage moussaka i dag. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Twilight_Sparkle Skrevet 6. november 2019 #45436 Del Skrevet 6. november 2019 Pastagrateng med sopp 😋😊 fritt etter denne: https://smittenkitchen.com/2015/01/mushroom-marsala-pasta-bake/ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 6. november 2019 #45437 Del Skrevet 6. november 2019 9 timer siden, Pjolterbeist skrev: Jeg er sikker på at det ville vært like mye din fortjeneste, vennen min. Hvis du liker fisk, poteter, gulrøtter, ertestuing, og bacon, så liker du boknafisk. Det er litt sånn der nordnorsk komfortmat/trøstemat (selv om jeg synes det er det reneste festmåltidet) - masse kullhydrater, proteiner, og ikke minst fett. Nam nam nam. Takk, da. Aha...det hadde jeg likt, ja. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. A. Kula Skrevet 6. november 2019 #45438 Del Skrevet 6. november 2019 11 timer siden, Pjolterbeist skrev: Jeg er sikker på at det ville vært like mye din fortjeneste, vennen min. Hvis du liker fisk, poteter, gulrøtter, ertestuing, og bacon, så liker du boknafisk. Det er litt sånn der nordnorsk komfortmat/trøstemat (selv om jeg synes det er det reneste festmåltidet) - masse kullhydrater, proteiner, og ikke minst fett. Nam nam nam. Ble litt nysgjerrig her. Hvor kommer boknafisk fra? Du snakker om nordnorsk mat, men Boknafjorden ligger jo sør for Sognefjorden! Ble enkel spaghetti bolognese her i dag 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. A. Kula Skrevet 6. november 2019 #45439 Del Skrevet 6. november 2019 (endret) dobbelpost Endret 6. november 2019 av Dr. A. Kula Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 6. november 2019 #45440 Del Skrevet 6. november 2019 I dag ble det grønnsakssuppe med rester av kylling i. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå