Edie Skrevet 25. mars 2019 #42761 Del Skrevet 25. mars 2019 Ryddet for avsporinger. Edie, adm. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kveldshimmel Skrevet 25. mars 2019 #42762 Del Skrevet 25. mars 2019 Pølseform med potetmos og ost på toppen. Ble en kroneis til dessert. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 25. mars 2019 #42763 Del Skrevet 25. mars 2019 Kjøttpai ... fordi jeg fortjener det 😄 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thildamor Skrevet 26. mars 2019 #42764 Del Skrevet 26. mars 2019 I dag (og i morgen, ja kanskje torsdag også) blir det norsk, tradisjonell husmannskost fra Gudbrandsdalen, Gudbrandsdal kål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sorbus Skrevet 26. mars 2019 #42765 Del Skrevet 26. mars 2019 2 timer siden, Thildamor skrev: I dag (og i morgen, ja kanskje torsdag også) blir det norsk, tradisjonell husmannskost fra Gudbrandsdalen, Gudbrandsdal kål. Nå må du utdype, jeg elsker tradisjonell husmannskost og min familie er fra Gudbrandsdalen så du har min fulle oppmerksomhet Middagen i dag er ikke så spennende, bare noe brødmat. Men middagen i går dere, den går inn i mine historiebøker Karrikoteletter. Helt vanlige svinekoteletter stekt i panne. Hadde på ett eple i små terninger som var blandet med ost og 2 ts karri og hadde på et lokk til osten var smeltet, servert med rotmos. Herlighet så godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. Ops Skrevet 26. mars 2019 #42766 Del Skrevet 26. mars 2019 Lager noe gryterett i dag tenker jeg. Viltgryte med salat og ris. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 26. mars 2019 #42767 Del Skrevet 26. mars 2019 Kjøttkaker, poteter, ertestuing, tyttebærsyltetøy og brunsaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. Ops Skrevet 26. mars 2019 #42768 Del Skrevet 26. mars 2019 1 time siden, Catalina Culès skrev: Kjøttkaker, poteter, ertestuing, tyttebærsyltetøy og brunsaus. Oi! Kan vi komme på middag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thildamor Skrevet 26. mars 2019 #42769 Del Skrevet 26. mars 2019 2 timer siden, Sorbus skrev: Nå må du utdype, jeg elsker tradisjonell husmannskost og min familie er fra Gudbrandsdalen så du har min fulle oppmerksomhet Middagen i dag er ikke så spennende, bare noe brødmat. Men middagen i går dere, den går inn i mine historiebøker Karrikoteletter. Helt vanlige svinekoteletter stekt i panne. Hadde på ett eple i små terninger som var blandet med ost og 2 ts karri og hadde på et lokk til osten var smeltet, servert med rotmos. Herlighet så godt. Det er nesten som gul ertesuppe. 1 kg salt flesk og kjøtt250 g hel byggryn250 g gule erter2 store gulrøtter18 skrelte poteter6 liter vann Jeg bruker også kålrot og løk i.Poteter kokes med hele, det saltet kjøttet kokes også helt. Når det er ferdig, så taes potetene og kjøttet opp. Du spiser suppa for seg. Kjøtt og poteter spises sammen, gjerne med kålrotstappe om du liker det. Erter og gryn må ligge i vann over natta før du koker kjøttet, gryn og erter først. Så legger du i grønnsakene litt seinere. Jeg lar det stå å småputre hele dagen. Retten smaker egentlig best andre dagen. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 26. mars 2019 #42770 Del Skrevet 26. mars 2019 22 minutter siden, The R. S skrev: Oi! Kan vi komme på middag? "Vi" inkluderer meg, håper jeg?! 2 minutter siden, Thildamor skrev: Det er nesten som gul ertesuppe. 1 kg salt flesk og kjøtt250 g hel byggryn250 g gule erter2 store gulrøtter18 skrelte poteter6 liter vann Jeg bruker også kålrot og løk i.Poteter kokes med hele, det saltet kjøttet kokes også helt. Når det er ferdig, så taes potetene og kjøttet opp. Du spiser suppa for seg. Kjøtt og poteter spises sammen, gjerne med kålrotstappe om du liker det. Erter og gryn må ligge i vann over natta før du koker kjøttet, gryn og erter først. Så legger du i grønnsakene litt seinere. Jeg lar det stå å småputre hele dagen. Retten smaker egentlig best andre dagen. Høres helt fabelaktig ut. 😀 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thildamor Skrevet 26. mars 2019 #42771 Del Skrevet 26. mars 2019 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: "Vi" inkluderer meg, håper jeg?! Høres helt fabelaktig ut. 😀 Det er såååå godt!!! Du må prøve det!! Når du har kutta opp grønnsakene så er jobben som så godt som gjort. Det kan også fryses ned. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rullerusk Skrevet 26. mars 2019 #42772 Del Skrevet 26. mars 2019 Hjemmelaget lasagne med raspet søtpotet og squash i sausen, med focaccia og reddiksalat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 26. mars 2019 #42773 Del Skrevet 26. mars 2019 11 minutter siden, Thildamor skrev: Det er såååå godt!!! Du må prøve det!! Når du har kutta opp grønnsakene så er jobben som så godt som gjort. Det kan også fryses ned. Ja. Noe lignende vokste jeg opp med hos begge bestemødre. Fantastisk mat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sorbus Skrevet 26. mars 2019 #42774 Del Skrevet 26. mars 2019 21 minutter siden, Thildamor skrev: Det er nesten som gul ertesuppe. 1 kg salt flesk og kjøtt250 g hel byggryn250 g gule erter2 store gulrøtter18 skrelte poteter6 liter vann Jeg bruker også kålrot og løk i.Poteter kokes med hele, det saltet kjøttet kokes også helt. Når det er ferdig, så taes potetene og kjøttet opp. Du spiser suppa for seg. Kjøtt og poteter spises sammen, gjerne med kålrotstappe om du liker det. Erter og gryn må ligge i vann over natta før du koker kjøttet, gryn og erter først. Så legger du i grønnsakene litt seinere. Jeg lar det stå å småputre hele dagen. Retten smaker egentlig best andre dagen. Det høres utrolig godt ut, gleder meg til å prøve Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thildamor Skrevet 26. mars 2019 #42775 Del Skrevet 26. mars 2019 5 minutter siden, Sorbus skrev: Det høres utrolig godt ut, gleder meg til å prøve Du trenger ikke å lage så stor porsjon som i oppskrifta om dere ikke er mange. For det blir mye mat!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 26. mars 2019 #42776 Del Skrevet 26. mars 2019 (endret) Steinbitkarbonader (jada, har det ofte) med gulrotstuing, råraspet gulrot, poteter og mye smeltet smør. Ja, og remulade. Endret 26. mars 2019 av Jerry Lee 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 26. mars 2019 #42777 Del Skrevet 26. mars 2019 36 minutter siden, Thildamor skrev: Du trenger ikke å lage så stor porsjon som i oppskrifta om dere ikke er mange. For det blir mye mat!! Joda....man trenger lage stor porsjon. For som du sjøl sa...det kan fryses. Veldig bra. 😀 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Puff Skrevet 26. mars 2019 #42778 Del Skrevet 26. mars 2019 Pasta blandet med pesto, stekt kylling, bacon, rødløk og ruccola. Ristet skive med aioli til. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 26. mars 2019 #42779 Del Skrevet 26. mars 2019 Stekte pølser, lompe og potetsalat med rå løk. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sorbus Skrevet 26. mars 2019 #42780 Del Skrevet 26. mars 2019 3 timer siden, Jerry Lee skrev: Joda....man trenger lage stor porsjon. For som du sjøl sa...det kan fryses. Veldig bra. 😀 Kan ikke gjøre annet enn å si meg enig 👌 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå