Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fredagspizza! Tynn bunn bakt med både fint og grovt mel, hjemmelaget tomatsaus, oliven, rødløk, hjemmelaget basilikumpesto og masse bøffelmozzarella. Når den er ferdigstekt får den prosciutto og noen basilikumblader på toppen. Rødvin i glasset, og helgen kan begynne. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lapskaus fra varmdisken på Meny. Tyttebærsyltetøy og Korni flatbrød.

(Tjuvsmaker litt nå som den er fersk og varm enda...   :nigo:)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag skal jeg lage kjøttboller og tzatziki, har bulgur til.

Anonymkode: a10de...5a7

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 19.3.2019 den 16.16, Jerry Lee skrev:

Ok.   ☺    Hva med i panne eller på grill som med hamburgerbrød?  Bør bli greit det, og?!

Vi pleier å varme de på grillen om sommeren ja, funker fint! Synes de frosne fra Hatting er best. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enchiladas.

I morgen blir det løvbiff med tilbehør. Og sjokoladefondant med vaniljeis. Gleder meg!! :biggrin:

Anonymkode: a0357...b6b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

6 timer siden, Meadow skrev:

Vi pleier å varme de på grillen om sommeren ja, funker fint! Synes de frosne fra Hatting er best. 

Takk.   😀

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kveldsmat"middag" :

Siste (litt store) slant lapskaus, oppvarmet, med Korni flatbrød. Iskald melk.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beklager denne:

 

Forretten blir kamskjell med eple- og fikenkompott, marinerte grønnsaker og eplesmørsaus.

Hovedretten blir andebryst med pastinakkpure, eplekompott og portvinsaus.

Desserten blir konfektkake som smelter på tunga. 

 

Jeg skal nok få det bra. 😉

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

51 minutter siden, MarianneE said:

Beklager denne:

 

Forretten blir kamskjell med eple- og fikenkompott, marinerte grønnsaker og eplesmørsaus.

Hovedretten blir andebryst med pastinakkpure, eplekompott og portvinsaus.

Desserten blir konfektkake som smelter på tunga. 

 

Jeg skal nok få det bra. 😉

Høres ut som en drøm. Nyt det til fulle :)

Her tenker jeg det blir kyllingvinger med råkostsalatat, båtpoteter, løkringer og en liten hvitløkbaguett. Det kan også bli så enkelt som en ferdigpizza fra fryseboksen. Jeg får se hva som frister mest når ettermiddagen kommer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Planen for kveldens middag er skatevinge, rødbetpuré og brunet smør med kapers.

Til dessert har jeg tenkt å lage tarte Tatin, altså karamellisert epleterte.

Anonymkode: ad006...80d

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna

Fant noen kyllingvinger i frysen, blir det men vet ikke tilbehør enda.

Blir bare noe pomfri og en salat + dressing til.

Endret av AthenaRavenLuna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag har jeg kjøpt fiskekaker fra delikatesseforretningen her. Kjøpte de billigste gulrøttene på Rema fordi de er gode til mos! Så har jeg litt reker og hvit saus og poteter. Skikkelig norsk. Og godt! 

Jeg har litt smeltet smør over. Ugh. Ikke så sunt, men gulrotmos må ha smeltet smør over seg. Yammi  😄

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

6 timer siden, MarianneE skrev:

Beklager denne:

 

Forretten blir kamskjell med eple- og fikenkompott, marinerte grønnsaker og eplesmørsaus.

Hovedretten blir andebryst med pastinakkpure, eplekompott og portvinsaus.

Desserten blir konfektkake som smelter på tunga. 

 

Jeg skal nok få det bra. 😉

Hørtes godt ut. Akulle ønske jeg hadde råd til å spise sånn.

Anonymkode: 7b02c...bd3

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, AnonymBruker skrev:

Hørtes godt ut. Akulle ønske jeg hadde råd til å spise sånn.

Anonymkode: 7b02c...bd3

Det skulle jeg og ønske jeg hadde. Det er bursdagfest for to venninner og middag ute, ikke no dagligdags. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...