Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

1 minutt siden, Catalina Culès skrev:

Det vet jeg ikke, aldri prøvd.

Ok.

Takk for svarene.   😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

3 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Det vet jeg ikke, aldri prøvd. Tror de blir harde av det...

Å. Javel... Da prøver jeg ovn...om jeg skal prøve.   😊

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna
Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Å. Javel... Da prøver jeg ovn...om jeg skal prøve.   😊

Ja, men er de for lenge i ovnen og for høy temperatur, blir de og harde, så de må passes på :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Catalina Culès skrev:

Ja, men er de for lenge i ovnen og for høy temperatur, blir de og harde, så de må passes på :)

Ja, det er logisk. Tusen takk.   ☺

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det Toro-pose.   Mexicansk gryte.   Med kjøttdeig, selvsagt.  Sprites opp med strimlet stekt storfekjøtt, restesaus og - poteter fra i går og en boks brune bønner. Rører også inn en real skje tyttebærsyltetøy.

Ferske baguetter med smør på siden.

PS.  Må ha i en gul løk, også.

Endret av Jerry Lee
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

15 timer siden, Jerry Lee skrev:

I dag blir det Toro-pose.   Mexicansk gryte.   Med kjøttdeig, selvsagt.  Sprites opp med strimlet stekt storfekjøtt, restesaus og - poteter fra i går og en boks brune bønner. Rører også inn en real skje tyttebærsyltetøy.

Ferske baguetter med smør på siden.

PS.  Må ha i en gul løk, også.

:spise: Mmm. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna

I dag blir det bare noe pasta greier. 

Ble makaroni, kjøttdeig og tomatsaus (glass)

Endret av AthenaRavenLuna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 18.3.2019 den 12.51, MarianneE skrev:

Pølse og makaroniform

Rester av dette. Vafler til kvelds. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må også spise opp rester av gryta fra i går. Ikke så mye så jeg steker et stykke flesk og koker et par poteter til å ha ved siden av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

On 3/19/2019 at 4:13 PM, Jerry Lee said:

Alltid lurt på dette med pitabrød. Aldri spist det.   Skal det varmes i feks. ovn først?

Hvis jeg har frosne pitabrød pleier jeg å varme dem i brødristeren. Det går fort og det blir bra.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Smekket sammen en enkel hjemmelaget pizza i dag med ekstra jalapenos og chilisaus som dressing :sinna:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, Brunhilde skrev:

Hvis jeg har frosne pitabrød pleier jeg å varme dem i brødristeren. Det går fort og det blir bra.

 

Takk for tips.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Nattmat"middag" :

Fiskepinner, raspet gulrot og remulade på brød med meierismør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AthenaRavenLuna

Løvtynne skiver av biff, med stekt sjampinjong, cherrytomater, ruccola salat og fløtegratinerte poteter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grønnkål, rødbet, søtpotet, cherrytomat, fetaost bakt i ovn sammen med kyllingbryst. Mmmmm

Anonymkode: f00cc...85b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...