Gjest AnonGangerTo Skrevet 4. november 2015 #35841 Del Skrevet 4. november 2015 (endret) dobbelpost. Endret 4. november 2015 av AnonGangerTo Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 4. november 2015 #35842 Del Skrevet 4. november 2015 Akkurat nå står kjelen og putrer over svak varme. I kveld lages det Scotch Broth. Det er ei (tykk) suppe av lammekjøtt, perlegryn, kålrot, sellerirot, gulrøtter, poteter, og purre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Raindrops Skrevet 4. november 2015 #35843 Del Skrevet 4. november 2015 Taco med karbonadedeig + linser og bønner og hjemmelaga tacokrydder, med salat, agurk, squash, løk og paprika og grove lefser. Merker at jeg med fordel kan bruke mer chili i det krydderet. Hjalp heller ikke at jeg ikke hadde ost, så egentlig var det ganske kjipt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Overrasket Skrevet 4. november 2015 #35844 Del Skrevet 4. november 2015 Akkurat nå står kjelen og putrer over svak varme. I kveld lages det Scotch Broth. Det er ei (tykk) suppe av lammekjøtt, perlegryn, kålrot, sellerirot, gulrøtter, poteter, og purre. Du er ikke tilfeldigvis et talent innen Cullen skink også? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 4. november 2015 #35845 Del Skrevet 4. november 2015 Du er ikke tilfeldigvis et talent innen Cullen skink også?Det vet jeg ikke, men ut ifra oppskrifta tror jeg nok at jeg skulle klare det også. Får ta meg en tur ned til brygga neste gang jeg er hjemme og høre med "gutan" om de har noe røkt hyse. Ser jo veldig godt ut da. Kan i mellomtiden friste med Scotch Broth og Lorne Sausage til frokost Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 4. november 2015 #35846 Del Skrevet 4. november 2015 Akkurat nå står kjelen og putrer over svak varme. I kveld lages det Scotch Broth. Det er ei (tykk) suppe av lammekjøtt, perlegryn, kålrot, sellerirot, gulrøtter, poteter, og purre. Det høres veldig godt ut! Hvilket slags lammekjøtt anbefaler du? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 4. november 2015 #35847 Del Skrevet 4. november 2015 Det høres veldig godt ut! Hvilket slags lammekjøtt anbefaler du?Takk vennen! Jeg bruker lammenakke. Fikk slakteren til å dele den i stykker, og så renskjærte jeg selv stykkene for synlig fett og sener. Hvis du har lammebuljong, så kan du fint bruke "vanlig" lammekjøtt, siden knokene/beina bare er der for smaken sin skyld. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 4. november 2015 #35848 Del Skrevet 4. november 2015 Takk vennen! Jeg bruker lammenakke. Fikk slakteren til å dele den i stykker, og så renskjærte jeg selv stykkene for synlig fett og sener. Hvis du har lammebuljong, så kan du fint bruke "vanlig" lammekjøtt, siden knokene/beina bare er der for smaken sin skyld. Dette må prøves Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Librarian Skrevet 5. november 2015 #35849 Del Skrevet 5. november 2015 I dag blir det en form for laksewok. Må google litt rundt for sausforslag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. november 2015 #35850 Del Skrevet 5. november 2015 Curry med poteter, løk, hvitløk, kikerter, grønne erter, hakkede tomater, kokosmelk, garam masala, ingefær, cayennepepper, karri, og spisskumin. Servert med hjemmebakt naan. Anonymkode: 9ef0b...7b1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Orchideae Skrevet 5. november 2015 #35851 Del Skrevet 5. november 2015 Hvit suppe (blomkålsuppe) og pannekaker. Treåringens ønske. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Overrasket Skrevet 5. november 2015 #35852 Del Skrevet 5. november 2015 Det vet jeg ikke, men ut ifra oppskrifta tror jeg nok at jeg skulle klare det også. Får ta meg en tur ned til brygga neste gang jeg er hjemme og høre med "gutan" om de har noe røkt hyse. Ser jo veldig godt ut da. Kan i mellomtiden friste med Scotch Broth og Lorne Sausage til frokost Meeeeget fristende. Jeg tar med øl (siden de ikke lager så mye vin). Har du prøvd Innis & Gunn ? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 5. november 2015 #35853 Del Skrevet 5. november 2015 Meeeeget fristende. Jeg tar med øl (siden de ikke lager så mye vin). Har du prøvd Innis & Gunn ?Nei, det har jeg ikke. Men så drikker jeg ikke øl heller da. Noe som sikkert er et helligbrøde mtp. at jeg bor i Tyskland. Whiskey derimot drikker jeg gjerne - få gangene jeg drikker alkohol. Det ser ut til at heisaturen vår gjennom Skottland kommer også til å bli en kulinarisk reise! Dette blir bra! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Overrasket Skrevet 5. november 2015 #35854 Del Skrevet 5. november 2015 Nei, det har jeg ikke. Men så drikker jeg ikke øl heller da. Noe som sikkert er et helligbrøde mtp. at jeg bor i Tyskland. Whiskey derimot drikker jeg gjerne - få gangene jeg drikker alkohol. Det ser ut til at heisaturen vår gjennom Skottland kommer også til å bli en kulinarisk reise! Dette blir bra! Det man gjør på landsbygda i Storbritannia er jo å spise, gå lange turer for å kunne ha mer plass til å spise, hevde midtveis på ettermiddagen at man må ta en øl for å samle kreftene, gå litt til og spise mer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 5. november 2015 #35855 Del Skrevet 5. november 2015 Det man gjør på landsbygda i Storbritannia er jo å spise, gå lange turer for å kunne ha mer plass til å spise, hevde midtveis på ettermiddagen at man må ta en øl for å samle kreftene, gå litt til og spise mer. Så vi bør med andre ord bare la bilen stå? Da har vi i såfall løst problemet med venstrekjøring Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hockeyfrue Skrevet 5. november 2015 #35856 Del Skrevet 5. november 2015 Hjemme alene i dag, så i dag blir det Grandiosa med masse Heinz ketchup på Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 6. november 2015 #35857 Del Skrevet 6. november 2015 Ostesmørbrød. Aaaltfor sent på jobb igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. november 2015 #35858 Del Skrevet 6. november 2015 Bakt sei med dampede poteter og aspargesbønnegrateng (med sopp, løk, paprika, hvit saus og parmesan). Anonymkode: 9ef0b...7b1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Librarian Skrevet 6. november 2015 #35859 Del Skrevet 6. november 2015 Helstekt indrefilet av svin sammen med søtpotetstappe og kjøleskapets grønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hockeyfrue Skrevet 6. november 2015 #35860 Del Skrevet 6. november 2015 Taco Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå