Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Koteletter som er lett brunet og deretter stekt i ovnen med stekesjyen og fløte. Ved siden av blir det poteter, gulrøtter og surkål. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I går var det oster (gikk litt bananas på Mathallen...), masse tilbehør, nybakt focaccia og vin etter at mini hadde lagt seg.

I dag tror jeg det blir fiskegrateng, rett fra frysedisken :ler:

Endret av Pingting
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ovnsbakt panert torsk med salat av hjertesalat, gul paprika, tomat, rødløk, mais og soltørket tomat. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I dag skal jeg i st.hans besøk med rømmegrøt og spekemat. Forhåpentligvis noe mer i tillegg, blir fort uggen om jeg skal ete meg mett på smellfeit graut med masse sukker, og supersalt spekemat.. 



Anonymous poster hash: c622e...ad2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I forigårs ble det Giuvetsi, igår Lamb Kleftiko, og idag tror jeg det blir Stifado....

 

Elsker det greske kjøkken :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest hockeyfrue

Vi står midt i flytting, så i dag bestiller vi nok bare en pizza. Tipper det blir med sopp, marinert biffkjøtt, paprika og masse rømmedressing :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hos oss blir det currypølser fra Vidsøe gård med søtpotetmos og løksky - takk til Adam´s matkasse for nydelig middag 3 dager i uka :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Sankthans-menyen ble:

 

- Helstekt indrefilet. To typer kryddersmør (estragon/dijonsennep/armagnac og portvin/timian/gorgonzola). Ovnsstekte nypotetbåter. Ovnstørkede gule og røde småtomater. Grillet hjertesalat. Pato portugisisk rødvin.

- Brownie, vaniljeis og frisk ananas marinert i vanilje, stjerneanis og lime.



Anonymous poster hash: 82747...8e6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Wok med reker, fullkornseggenudler og soyasaus



Anonymous poster hash: c622e...ad2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...