Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Indrefilet av svin med grønnsaker i sweet and sour. Grove nudler og soyasaus til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kikertcurry med sukkererter, paprika, gulrot, servert med ris. 



Anonymous poster hash: c622e...ad2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag tror jeg det blir purre- og chevreterter. Røkt laks og eple/ruccola/valnøttsalat ved siden av

Endret av Pingting
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Stekt halloumi med salat, ovnsbakte poteter og hjemmelaget rømmedressing

Anonymous poster hash: b3386...b7c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Steker pølser og grønnsaker i en stekepanne, legger det i en ildfast form med potetmos over og ost på toppen.

Grei måte å bruke opp rester...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Strimlet svinekjøtt med grønnsaker og lemongrass woksaus og quinoa til.



Anonymous poster hash: 189b5...4fb
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelagde sliders med cheddar, løkringer, tomat, rødløk, hjertesalat, BBQ-saus og potetbåter. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpte noe ferdig marinert kyllinggreier på Rema til grillen (filet i grillbakke).

Stekte løk, sopp og paprika til. Servert med makaroni og kesam.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Biff med blåmuggost, ovnsbakt tomat og grønne bønner, med rødløk og salat ved siden av. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Tynne, tynne kyllingfileter stekt med masse hvitløk, sitron og persille, servert med en lun potetsalat med aspargesbønner, purre og hviløk/chili- vinagrette. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En ferdigpose lapskausblanding med oppkutta grillpølser i. Enkelt og godt.

 

Har du smakt med oppkuttet vossakorv oppi? Nam nam :)

Anonymous poster hash: 189b5...4fb

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Har du smakt med oppkuttet vossakorv oppi? Nam nam :)

Anonymous poster hash: 189b5...4fb

 

 

Nei, det har jeg ikke. Regner med det er en salt smak på det? Liker veldig godt røkt svineknoke oppi, men det tar for lang tid når jeg ikke gidder :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiskeform bestående av stekt sopp og purre, kokt torsk, blandet med hvit saus med rikelig estragon, toppet med potetmos, bakt i ovnen til mosen får en fin skorpe. Servert med dampet rosenkål, brokkoli og blomkål. 



Anonymous poster hash: c622e...ad2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...