Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Salvie-, sennep- og løkmarinerte kyllinglår stekt i ovnen med ovnsbakte potetbåter og aspargesbønner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I dag blir det rett og slett grønnsakssuppe. Etter all helgekosen blir det deilg med en litt lett middag. :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arepas. Fyllet var kylling og avocado hurtig varmet opp i panne med yoghurt naturell, madras curry og chili.

Samboer fikk texas-style grillet kylling med bbq ris & boenner. Og litt mais til.

Endret av GodsChild
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Suppe på kraft av røkt svineknoke, med pinnekjøtt og dampemør (rester fra søndag), byggryn, erter/linser og diverse grønnsaker.

(Ikke særlig vårlig :fnise:, men vi prøver å rydde litt i kjøleskap og fryser. )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ovnsbakt kylling marinert i bl.a lime og timian. Stekt ris m/ okra, paprika, loek, hvitloek og div ferske urter og krydder i ved siden av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ludovie

Først marokkansk grønn ertesuppe som var til overs fra i går. Deretter en terrine av kyllingconfit, kalkunkraft, syltet grønn pepper og en blanding av olivenolje og kyllingfett, med cornichons og grønne salatblader til. Deretter stekt brosme, ovnsbakte bittesmå amandinepoteter med timian, stekt squash og purre, og saus av sjalottløk, pastis, hvitvin, fiskekraft, crème fraîche, smør, reker og frisk basilikum. Sitronterte til dessert, og deretter ost, samt kvedekompott fra fryseren.

Endret av Ludovie
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Først marokkansk grønn ertesuppe som var til overs fra i går. Deretter en terrine av kyllingconfit, kalkunkraft, syltet grønn pepper og en blanding av olivenolje og kyllingfett, med cornichons og grønne salatblader til. Deretter stekt brosme, ovnsbakte bittesmå amandinepoteter med timian, stekt squash og purre, og saus av sjalottløk, pastis, hvitvin, fiskekraft, crème fraîche, smør, reker og frisk basilikum. Sitronterte til dessert, og deretter ost, samt kvedekompott fra fryseren.

Litt av en tirsdagsmiddag! :tommelsmil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Ludovie
Litt av en tirsdagsmiddag! :tommelsmil:

Haha, takk! :) Når man har bra ting i kjøleskap og fryser er det veldig lett å tilberede mange retter, selv på en tirsdagskveld! :tommelsmil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt hjemmelagde kjøttkaker, brun saus, kokte poteter, agurksalat, brokoli og rødkål til middag i dag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg er alene hjemme, og da er det som kjent viktig å kose seg. :nigo:

Forrett: Diverse spekemat (San Daniele-skinke, fennikelsalami og en annen salamitype), kalamataoliven og miniplommetomater.

Hovedrett: Bryst av Stangekylling stekt i ovn med smør og hvitløk under skinnet, jordskokkpuré og sautert spinat.

Ost: Gruyère, Brie de Meaux og pæresyltetøy.

Dessert: Kaffe og italiensk hasselnøttsjokolade (egentlig nesten en mellomting mellom nougat og sjokolade).

Leitz riesling å drikke til (unntatt til desserten, da :fnise:).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er alene hjemme, og da er det som kjent viktig å kose seg. :nigo:

Forrett: Diverse spekemat (San Daniele-skinke, fennikelsalami og en annen salamitype), kalamataoliven og miniplommetomater.

Hovedrett: Bryst av Stangekylling stekt i ovn med smør og hvitløk under skinnet, jordskokkpuré og sautert spinat.

Ost: Gruyère, Brie de Meaux og pæresyltetøy.

Dessert: Kaffe og italiensk hasselnøttsjokolade (egentlig nesten en mellomting mellom nougat og sjokolade).

Leitz riesling å drikke til (unntatt til desserten, da :fnise:).

Oj den va fin middag Nilma :gjeiper: kooooselig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...