Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest O-Ren Ishii
fyttirakkern O-Ren og Nilma! og jeg som var fornøyd med min Boeuf bourguignon (med kalv!) :dåne:

Engangsforeteelse :fnise: Eller hvordan det nå skrives.... :sjenert:

Men det ble velig bra! Og det er jeg sikker på at Boeuf'en din ble også. :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Valgets kval!

Det blir enten:

*Ovnsgratinert kylling

*Kylling med tacosaus over og ost på toppen som koser seg i ovnen

*Chicken tikka.

Blir nok enten nr. 2 eller 3....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Eurydike

I dag blir det coq au vin av økologiske frittflyvende kalkunvinger. :fnise: Tilbehør puré av mandelpoteter, sellerirot og pastinakk, og muligens også en helt enkel grønn salat.

Til dessert vurderer jeg å lage butterdeigsepleterter, muligens med fyll av mandelmasse, og med vaniljeis til. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ertesuppe basert på en røkt svineknoke og en rest av fenalår. Lukter nydelig, så jeg er skrubbsulten enda det er flere timer til middag :ler:.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Frekk gjest
Valgets kval!

Det blir enten:

*Ovnsgratinert kylling

*Kylling med tacosaus over og ost på toppen som koser seg i ovnen

*Chicken tikka.

Blir nok enten nr. 2 eller 3....

Vil ha oppskrift på kylling med tacosaus og ost på toppen. :sikle:

Hva bruker du som tilbehør?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil ha oppskrift på kylling med tacosaus og ost på toppen. :sikle:

Hva bruker du som tilbehør?

nå var det ikke meg du spurte, men jeg syns det er godt med guacamole, fullkornsris og en salat med tomat, mais og agurk til :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Frekk gjest
nå var det ikke meg du spurte, men jeg syns det er godt med guacamole, fullkornsris og en salat med tomat, mais og agurk til :)

Takk.Det hørtes godt ut.

Du vet ikke tilfeldigvis hvordan man lager kyllingen også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk.Det hørtes godt ut.

Du vet ikke tilfeldigvis hvordan man lager kyllingen også?

det spørs jo hvordan kylling du skal bruke. jeg pleier å bruke kyllingfileter jeg da. bruner de i pannen og så legger jeg de i ovnen med ost over. når osten har smeltet er kyllingfiletene som regel klare :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

fyttirakkern O-Ren og Nilma! og jeg som var fornøyd med min Boeuf bourguignon (med kalv!) :dåne:
:fnise: Boeuf bourguignon av kalv høres jo slett ikke verst ut, da. :sikle:

I dag skal vi ha lammestek med potetskiver stekt i gåsefett, lammesjy med rødvin, honning og timian, sautert rosenkål med bacon og hvitvinsdampet fennikel. Ripasso til.

Sjokolademousse til dessert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Fredag: Tapas

Lørdag: Rester av tapas

Søndag: Laks, risotto og woket rødløk, spinat, sukkererter og små tomater

I dag: Muligens linsesalat med diverse grønnsaker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...