Gå til innhold

Middagstråd - alle typer.


Rachel

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Middagen i dag ble lettsaltet torsk og grønnsakslapskaus (= poteter og rotgrønnsaker kokt sammen, med litt smør og mye hakket bladpersille rørt i tilslutt).

Endret av Eurydike
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lapskaus på boks med flatbrød til. Synes faktisk det er kjempegodt om man tar oppi litt ekstra grønnsaker selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

Karrigryte med okse- og lammekjøtt, masse løk og hvitløk, sitron og (perverst nok ;) ) rosiner. Serveres med basmatiris og peanøtter.

Det ble masse saus til overs, så den frøs jeg ned. I dag skal jeg servere den med lammekoteletter og mangochutney, og eller samme tilbehør som sist.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det et lite prøveprosjekt: Fersk lyrfilet marinert i en blanding av sitronsaft, olivenolje, hvitløk, spisskummen, chili/parikapulver og safran - foliebakt i ovnen.

Tilbehør: Bulgurpilaff med grønne erter, feta, dill, bladpersille og ristede pinjekjerner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...