Muskath Skrevet 6. november 2019 #45441 Del Skrevet 6. november 2019 26 minutter siden, Dr. A. Kula said: Ble litt nysgjerrig her. Hvor kommer boknafisk fra? Du snakker om nordnorsk mat, men Boknafjorden ligger jo sør for Sognefjorden! Ble enkel spaghetti bolognese her i dag Boknafisk har ikke noe med Boknafjorden å gjøre. Bokna betyr «halvtørr», fisken er lett tørket, er tørr utenpå og fuktig inni. Nydelig mat, bokna torsk iallfall! Har også hørt om bokna sild, men ikke smakt det. Boknafisk minner litt om klippfisk, synes jeg. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dr. A. Kula Skrevet 6. november 2019 #45442 Del Skrevet 6. november 2019 3 minutter siden, Muskath skrev: Boknafisk har ikke noe med Boknafjorden å gjøre. Bokna betyr «halvtørr», fisken er lett tørket, er tørr utenpå og fuktig inni. Nydelig mat, bokna torsk iallfall! Har også hørt om bokna sild, men ikke smakt det. Boknafisk minner litt om klippfisk, synes jeg. Takk for oppklaring. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
n0vember Skrevet 6. november 2019 #45443 Del Skrevet 6. november 2019 Kyllingtaco. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 7. november 2019 #45444 Del Skrevet 7. november 2019 17 timer siden, MarianneE skrev: Skal lage moussaka i dag. Rester i dag tenker jeg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrankDrebin Skrevet 7. november 2019 #45445 Del Skrevet 7. november 2019 I dag blir det langwienere i brød (som varmes litt i ovn først) med sennep, ketchup, rekesalat og sprøstekt løk. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. november 2019 #45446 Del Skrevet 7. november 2019 2 minutter siden, FrankDrebin skrev: I dag blir det langwienere i brød (som varmes litt i ovn først) med sennep, ketchup, rekesalat og sprøstekt løk. Spis pent og lenge. God mat. Forøvrig hyggelig å se deg her igjen. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrankDrebin Skrevet 7. november 2019 #45447 Del Skrevet 7. november 2019 Akkurat nå, Jerry Lee skrev: Spis pent og lenge. God mat. Forøvrig hyggelig å se deg her igjen. Hvor pent det blir vet jeg ikke, men skal ta meg god tid og nyte. Takker, hyggelig å være tilbake. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. november 2019 #45448 Del Skrevet 7. november 2019 1 minutt siden, FrankDrebin skrev: Hvor pent det blir vet jeg ikke, men skal ta meg god tid og nyte. Takker, hyggelig å være tilbake. Var i grunn nyte jeg mente, ja. 😀 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrankDrebin Skrevet 7. november 2019 #45449 Del Skrevet 7. november 2019 2 minutter siden, Jerry Lee skrev: Var i grunn nyte jeg mente, ja. 😀 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. november 2019 #45450 Del Skrevet 7. november 2019 1 minutt siden, FrankDrebin skrev: Har du en preferanse når det gjelder Wiener? Sjøl foretrekker jeg Finsbråtens. Dernest Gilde. Leiv Vidar er god men ikke verdt prisen. Syns jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrankDrebin Skrevet 7. november 2019 #45451 Del Skrevet 7. november 2019 4 minutter siden, Jerry Lee skrev: Har du en preferanse når det gjelder Wiener? Sjøl foretrekker jeg Finsbråtens. Dernest Gilde. Leiv Vidar er god men ikke verdt prisen. Syns jeg. Jeg foretrekker Finsbråten jeg også, så det er det det faller på som regel. Gilde er en fin erstatning om Finsbråten ikke er tilgjengelig. Er enig i at Leiv Vidar koster mer enn det smaker, har jeg lyst til å betale så det svir for pølser tar jeg heller turen til Strøm-Larsen. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. november 2019 #45452 Del Skrevet 7. november 2019 1 minutt siden, FrankDrebin skrev: Jeg foretrekker Finsbråten jeg også, så det er det det faller på som regel. Gilde er en fin erstatning om Finsbråten ikke er tilgjengelig. Er enig i at Leiv Vidar koster mer enn det smaker, har jeg lyst til å betale så det svir for pølser tar jeg heller turen til Strøm-Larsen. Ser man det....så enige vi er, da... 😉 Kos deg, Frank. 😀 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FrankDrebin Skrevet 7. november 2019 #45453 Del Skrevet 7. november 2019 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: Ser man det....så enige vi er, da... 😉 Kos deg, Frank. 😀 Ja, vi pølsekjennere vet hva vi liker. Takker, god middag! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. november 2019 #45454 Del Skrevet 7. november 2019 6 minutter siden, FrankDrebin skrev: Ja, vi pølsekjennere vet hva vi liker. Takker, god middag! Nettopp. Takk for det. ☺ 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 7. november 2019 #45455 Del Skrevet 7. november 2019 Jeg har hjemmelaget pasta, og det tenker jeg å lage til middag med kjøttboller fra Sverige. Fikk to store pakker, og skjønner godt at de er berømte flere steder i verden, for de er gode! Så har jeg hjemmelaget brun saus til, for jeg syns brun saus er godt til pasta! Noen ganger koker jeg makaroni og spiser kun med brun saus og stekt champignon. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 7. november 2019 #45456 Del Skrevet 7. november 2019 Denne, med poteter og grønnsaker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. november 2019 #45457 Del Skrevet 7. november 2019 (endret) 40 minutter siden, SoWhat? skrev: Jeg har hjemmelaget pasta, og det tenker jeg å lage til middag med kjøttboller fra Sverige. Fikk to store pakker, og skjønner godt at de er berømte flere steder i verden, for de er gode! Så har jeg hjemmelaget brun saus til, for jeg syns brun saus er godt til pasta! Noen ganger koker jeg makaroni og spiser kun med brun saus og stekt champignon. Det var da fristende! 😀 Har rota litt i tørr-og hermetikklager...og i fryser'n. Så jeg pønsker på Pose- mexicansk gryte. Med kjøttdeig, selvsagt. Sprites opp med stekt bacon i terninger, chilibønner, kidneybønner, erter. Salt, pepper og Chili Explosion. Ja, og et par litt slitne restepoteter i terninger og baconfettet. Endret 7. november 2019 av Jerry Lee 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. november 2019 #45458 Del Skrevet 7. november 2019 7 minutter siden, Luna Llena skrev: Denne, med poteter og grønnsaker Oj. Er den ny? Aldri sett før. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 7. november 2019 #45459 Del Skrevet 7. november 2019 15 minutter siden, SoWhat? skrev: Jeg har hjemmelaget pasta, og det tenker jeg å lage til middag med kjøttboller fra Sverige. Fikk to store pakker, og skjønner godt at de er berømte flere steder i verden, for de er gode! Så har jeg hjemmelaget brun saus til, for jeg syns brun saus er godt til pasta! Noen ganger koker jeg makaroni og spiser kun med brun saus og stekt champignon. Svenske kjøttboller er kjent pga Ikea. 😀 Komboen din høres god ut. 😀 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 7. november 2019 #45460 Del Skrevet 7. november 2019 3 minutter siden, Jerry Lee skrev: Oj. Er den ny? Aldri sett før. Ja, den er ny , samme opplegget med kjøttkaker også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå