Gå til innhold

Veien blir til mens vi går...


hegejenta30

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Da er jeg hjemme igjen fra bytur og ultralyd.

Kan jo begynne med å skuffe dere som har tippet... Vi fikk ikke vite kjønn :(

Men når det er sagt så skal vi tilbake den 13.desember.

Damen som gjennomførte ultralyden fikk nemlig så dårlige bilder at hun syntes det var vanskelig (eller omtrent umulig) å få tatt de målene hun skulle. Så ville jeg skulle komme tilbake når jeg var litt lenger på vei.

Men vi fikk sett at det var et hjerte som slo, to armer og to bein, en ryggrad, nesetipp, munn, hake, øyne - så alt ser bra ut.

Hun fikk tatt tverrsnittet på hodet, og la tallene inn i en slags utregner, og ifølge det programmet så er jeg 18+1 i dag og termin er 3.mai.

Det ble dårlig med shopping da som mannen hadde ønsket - også vi som håpet å kunne shoppe litt på Nordby (svinesund) og på Outlet på vestby til helga når vi skal sørover... Får se om vi finner noe nøytralt i steden da... Eller se etter utstyr som vi må ha; som f.eks bæresele, sengetøy, stelleveske osv.

Men fikk klippet håret - noe som ikke var gjort siden før bryllupet vårt i sommer - så det var sårt etterlengtet. SAmt at jeg fikk kjøpt garn til "spaceinvadors" lue som mannen ønsker seg.

Endret av hegejenta30
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønte det var noe da jeg så den nye datoen i signaturen din.. Jaja, enda en UL er jo ikke bare dumt da.. ;) Var hun hyggelig da? Du skulle jo kjefte om hun ikke var det! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hun var veldig hyggelig, nesten nervøs og stresset når hun ikke fikk til å se alt hun skulle.

Og var diplomatisk og sa det skyldtes noen skygger her og der... Hun kunne jo sagt det rett ut at det skyldes at jeg har noen kilo for mye.

Men håper noen uker til med vekst på mini hjelper så hun får sett mer neste gang jeg er innom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra at alt er fint med babyen! En ul til er jo bare gøy. :) Frisør er ikke noe som blir prioritert ofte her heller. :sjenert: Får liksom aldri helt tid, selv om jeg har masse tid. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare tull at det skyldes at du har noen kilo for mye, det er i så fall utstyret det er noe tull med! Jeg har MANGE kilo for mye, også på magen, og likevel fikk overlegen på Riksen tatt utvendig ultralyd nå på fredag, da jeg var 11+5. Ingen problemer med å se noe, og jordmoren min sier at det blir enklere å se jo større babyen er. Så da er det i så fall utstyret som gjør det vanskelig! *basta-bom*

Skjønner at det er kjipt å ikke få se kjønnet når dere hadde gledet dere til det. Men det er jo godt å vite at den er frisk&fin inni der, og så krysser vi fingrene for at dere får vite litt mer når dere skal tilbake. Blir fin førjulsoverraskelse, det! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempestas å se at alt står bra til!

Og ultralyd er jo gøy - så krysser fingrene for at de får sett det de skal den 13.desember (lucia dagen).

Godt å høre at det ikke er mageflesket som har skylden ene og alene. Så takk til deg Dalemore for støttende ord!

Mannen satt helt stille og stirret fascinert på skjement og hørte damen sa at her er sånn og slik men skjønte ikke så mye av det. Tror det fortsatt er litt uvirkelig for han at vi klarte å lage en baby. Tror rett og slett han ble litt satt ut av å se et bittelite menneske i sort/hvitt på skjermen inne på undersøkelsesrommet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner meg igjen på skuffelsen å ikke få vite kjønn, så der er vi i samme båt. Vi håper på å få vite det når vi skal på 3D ul 7desember, det må jo bli en lykkedag :)

Håper 13.desember blir deres lykkedag :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi får krysse fingrene for det Milla!

Jeg er for nysgjerrig til å ikke vite kjønnet... Syns det er så lite kjønnsnøytrale klær å finne. Altså helt kjønnsnøytrale. Jeg syns på en måte at for mye mørkeblått blir veldig gutt, det samme med for mye grønt. Rødt kan bli for jentete. Mulig det er meg det er noe feil med som tenker sånn...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

åååå.... det klør i puppene! Blir nesten småsprø her jeg sitter på jobben! Har klødd sånn siden jeg stod opp i dag!

Er vel bare noen melkekjertler som ypper seg... Jeg vurderer å kjøpe meg ammeinnlegg i ull nå som det er så kaldt ute. Men kanskje liten vits å begynne med det før melka faktisk har kommet?

Begynner å bli lei kulde jeg... Det er bra når vi så vidt har begynt på vinteren! Her har det vært mellom -10 og -20 i litt over en uke nå. Og det er ikke meldt noe mildere vær i dagene som kommer... Vet iallfall om ei som skal kjøpe seg ullstrømpebukse og ulltrøye!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har vel vært kaldt lenger enn som så? :sukk:

Jeg kan anbefale ullundertøyet fra Cubus. Det er myyye billigere enn på sportsbutikker o.l., og veldig behagelig på! Jeg går med ullsingleter og stilongs derfra hver dag nå, det er helt uaktuelt å gå ut uten! ;) Det er litt tynnere, så det er ikke noe problem å ha under vanlig tøy. Føles ikke som ull, så det blir ikke for varmt å ha på innendørs heller :)

Æsj, nå begynte mine pupper også å klø. Skulle aldri ha lest her! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:ler:

Smittsom puppe-kløe via cyberspace!

:fnise:

Er vel noe som vi må leve med framover!

Takker for tipset om ull-tøy på Cubus! Må sjekke det ut en av de nærmeste dagene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:opplyser: Men husk, 100% ull er det beste. Superundertøy er laget for å trene og svette i, ikke for å holde varmen mens man holder seg i ro. Ullentusiasten på jobb hadde vært stolt av meg dersom han hadde lest dette. :fnise:

Uææh, puppekløe hadde jeg i forrige uke. Ikke akkurat så sjarmerende å sitte på jobb med hånda nedi BHen. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke akkurat :ler:

Når det gjelder å holde varmen er det kun 100% ull som gjelder ja! Jeg er glad ulla har blitt snillere siden vi var små... Da klødde det ofte noe helt forferdelig!

Nå er det meste i merino-ull og det klør jo ikke i det hele tatt! Det er bare godt å ha på!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hurra for ull! Jeg har vært på cubus og hamstra varme klær, for nå er det jammen KALDT, altså! Må jo passe på så spirene våre ikke fryser... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...