Lilith Skrevet 15. februar 2010 #21 Del Skrevet 15. februar 2010 Nei, det gjør jeg faktisk aldri! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aurela Skrevet 16. februar 2010 #22 Del Skrevet 16. februar 2010 (endret) Kun browniesrøre.. Ellers ser jeg ikke gleden av rå bolledeig eller lignende.. Endret 16. februar 2010 av Aurela Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MissStiles Skrevet 16. februar 2010 #23 Del Skrevet 16. februar 2010 Ja av og til. Kommer ann på hva jeg baker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lizzie88 Skrevet 16. februar 2010 #24 Del Skrevet 16. februar 2010 Det gjør jeg aldri . Utenom pepperkakedeig da, men det er det eneste... Synes det smaker fælt jeg! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anaconda Skrevet 16. februar 2010 #25 Del Skrevet 16. februar 2010 (endret) Jeg synes ikke dette er spesielt godt, særlig ikke bolledeig etc., kanskje fordi jeg hadde en litt ubehagelig opplevelse med det da jeg var yngre. Altså; Det er ingen myte at man kan få vondt i magen av deig! Sjololadekake-deig/røre er forresten litt godt Endret 16. februar 2010 av Anaconda Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 16. februar 2010 #26 Del Skrevet 16. februar 2010 JA, det er så godt! Men aldri gjærdeig eller vafle-/pannekake-røre. Før pleide jeg å lage en halv porsjon ekstra når jeg lagde sjokoladekakerøre, også helte jeg røre oppi en kopp som jeg drakk av, evt brukte skje, mens kaka sto i ovnen, syntes som regel det var halve gleden. Det er ikke så ekstremt nå lenger, men smaker som regel fremdeles, men da mest fra slikkepotten og restene i bollen som er igjen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sofie777 Skrevet 16. februar 2010 #27 Del Skrevet 16. februar 2010 Smaker på røren, men kun etter at jeg har helt mesteparten i formen. Godt å slikke bollen. Mange ganger jeg ikke er så nøye med slikkepotten slik at jeg kan slikke i meg mye etterpå. Så blir jeg så "full" at jeg ikke orker å spise kaken senere... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LukaFrost Skrevet 17. februar 2010 #28 Del Skrevet 17. februar 2010 Jeg smaker alltid på kakedeigen. Sjokoladekakedeig er jo bare kjempegodt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 17. februar 2010 #29 Del Skrevet 17. februar 2010 Røren er mye bedre enn ferdig kake synes jeg. Dropper å spise den stekt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pingting Skrevet 17. februar 2010 #30 Del Skrevet 17. februar 2010 Men jeg smaker, ja. Tror noe av det beste jeg vet er mørdeig som ikke er stekt.. Signert! Var en stund jeg omtrent ikke fikk lov til å lage kake med mørdigsbunn hjemme uten nøye oppsyn av mamma - det skjedde jo så mange ganger at bunnen ble alt for tynn Ellers synes jeg at pepperkakedeig er mye bedre enn vanlige pepperkaker, og sjokoladekakedeig må jo være det beste i verden? Gomler litt på bolledeigen og jeg, det med å rape gjær kjenner jeg igjen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Diamant1 Skrevet 24. februar 2010 #31 Del Skrevet 24. februar 2010 Husker og at jeg tok en øse oppi røra og drakk røre for å få i meg mest mulig! Hahaha, det gjorde jeg også med vaffelrøra som lita Jeg elsker deig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 24. februar 2010 #32 Del Skrevet 24. februar 2010 Hehe, jeg var helt vill etter gjærdeig da jeg var liten. T.o.m. pizzadeig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kisskissbangbang Skrevet 25. februar 2010 #33 Del Skrevet 25. februar 2010 (endret) Jeg eeelsker muffinsrøre. Kunne lett spist opp alt fra bollen med en skje. Ellers er jo sjokoladekakerøre en sikker vinner. Er ofte svært lite nøye med slikkepotten, sånn at det tilfeldigvis ligger igjen et godt lag røre i bollen. Og man skal jo ikke kaste mat, har jeg lært ... Endret 25. februar 2010 av kisskissbangbang Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjesten Skrevet 25. februar 2010 #34 Del Skrevet 25. februar 2010 Smake ja... Jeg pleier å lage brownies bare for å spise deiligen jeg.. Steker ikke i det hele tatt :sjener: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Murder Skrevet 26. februar 2010 #35 Del Skrevet 26. februar 2010 Jeg synes faktisk røra som regel er bedre enn det ferdige produktet Har ofte vært fristet til å lage deig kun for å munche deigen, og kaker pleier på mystisk vis å bli hakket mindre enn det oppskriften tilsier :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå