BareBea Skrevet 3. desember 2009 #1 Del Skrevet 3. desember 2009 ja, hva baker dere? Har dere noen klassikere som er blitt favoritter?Selv kjøper jeg ferdig pepperkakedeig til å lage ett stort hjerte til kjøkkenvindu og resten til småkaker. Ellers har det blitt sandkaker og peppernøtter og hvite kakemenn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
BareBea Skrevet 3. desember 2009 Forfatter #2 Del Skrevet 3. desember 2009 ja, hva baker dere? Har dere noen klassikere som er blitt favoritter?Selv kjøper jeg ferdig pepperkakedeig til å lage ett stort hjerte til kjøkkenvindu og resten til småkaker. Ellers har det blitt sandkaker og peppernøtter og hvite kakemenn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest *smak* Skrevet 3. desember 2009 #3 Del Skrevet 3. desember 2009 Har bakt pepperkaker, serinakaker, berlinerkranser og sandnøtter. Nå gjenstår bare kakemenn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kanutten Skrevet 3. desember 2009 #4 Del Skrevet 3. desember 2009 Jeg har bakt flatbrød, tykklemse, risboller, finske pinner, pepperkaker, colakjeks, sjakkruter, sara bernard og lagd konfekt. Har igjen å lage kokkosmakroner og delfiakake. Jeg lager dobbel porson av alt og deler med mamma, hun gjør det samme og deler med meg. Mamma lager krumkaker, smultringer, sandkaker, sirupsnipper, og en annen sort kokosmakroner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pomeline Skrevet 3. desember 2009 #5 Del Skrevet 3. desember 2009 Ingenting! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
The Kitten Skrevet 3. desember 2009 #6 Del Skrevet 3. desember 2009 Havreflarn Risboller Tyske skiver Colakaker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MissStiles Skrevet 4. desember 2009 #7 Del Skrevet 4. desember 2009 Berlinerkranser Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mia83 Skrevet 4. desember 2009 #8 Del Skrevet 4. desember 2009 Risboller Pepperkaker Krumkaker I tillegg lager vi marsipanfigurer og kransekakestenger (av ferdig kransekakemasse) Har også lyst til å prøve meg på tyske skiver og hvite kakemenn i år. Får se hvor god tid jeg får i julestria Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. desember 2009 #9 Del Skrevet 4. desember 2009 Pepperkaker, men det er mest fordi det er koselig å gjøre med tanteungene. Noen ganger hvite kakemenn i stedet, av samme grunn. Kongelige nøttekaker, etter oppskrift fra Arkanas Arkadiatråd, veldig godt i fjor. Sarah Bernhard er årets testprosjekt, har aldri smakt, men ser så godt ut Serinakaker. Kransekakestenger. Russiske kyss (marengser med nøtter og sjokoladebiter) Mor lager også noen typer. Jeg liker å bake, men vi er ikke småkakemennesker, så det holder å lage noen få sorter i ikke så store porsjoner. Og så blir det mintkonfekt, kokuskuler (ganske likt det noen kaller negerboller, men uten havregryn, av og til også risboller, og alltid et eller annet prøveprosjekt, som i år blir sjokoladetrøfler med forskjellige smakstilsetninger som sitruslikør, cognac, kaffe og mint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Nissemor_* Skrevet 4. desember 2009 #10 Del Skrevet 4. desember 2009 Pepperkaker Kakemenn (hvite) Kransekakestenger Kokosmakroner Marsipankonfekt av ymse slag (dvs marsipan, smeltet sjokolade, nøtter, gele osv som vi lager til ulike typer konfekt) Skulle gjerne hatt krumkakejern og laget krumkaker (m multekrem selvsagt), så det står på årets ønskeliste. Vi lager bare litt av hver sort. Spiser bare litt i juledagene og baker mest for kosen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 4. desember 2009 #11 Del Skrevet 4. desember 2009 Vi baker minimalt av de tørre "kjedelige" kakene - for det går det ikke så mye av.. Med dette lager vi til jul: pepperkaker (kun for at barna sin del..) mammas fantastiske sjokoladerullekake kransekakestenger marsipankake gulrotkake så får jeg krumkaker.. Jeg har også kjøpt sjokoladehavreflarn. Vår erfaring er at det går minst av de tørre kakene - og mer av annet.. Men alt i alt - lite kaker i julen for det er så mye god mat :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
øyenstikker Skrevet 4. desember 2009 #12 Del Skrevet 4. desember 2009 Jeg må bake alt selv fra bunnen av, siden jeg har gluten og melkeallergi. Dette pleier jeg og bake. pepperkaker Kolakaker Sjakkruter Potetmeltopper Krumkaker kransekaker brente mandler marsipankonfekt med sjokolade jeg baker ingefærnøtter til å ha i advent også.-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bonafide Skrevet 4. desember 2009 #13 Del Skrevet 4. desember 2009 pepperkaker og alt annet godt som jeg kommer over! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Poppzy Skrevet 4. desember 2009 #14 Del Skrevet 4. desember 2009 Jeg har bakt flatbrød, tykklemse, risboller, finske pinner, pepperkaker, colakjeks, sjakkruter, sara bernard og lagd konfekt. Har igjen å lage kokkosmakroner og delfiakake. Jeg lager dobbel porson av alt og deler med mamma, hun gjør det samme og deler med meg. Mamma lager krumkaker, smultringer, sandkaker, sirupsnipper, og en annen sort kokosmakroner. Jøss.. må si jeg er imponert for det var mye. Klarer dere å spise opp alt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Poppzy Skrevet 4. desember 2009 #15 Del Skrevet 4. desember 2009 Jeg baker ikke så mye nå. Bakte mer før i tiden. Har liksom ikke tålmodighet lengre. Det blir kokosmakroner, delfiakake, berlinerkranser og kranskekakebiter. Mamma lager kromkaker som jeg får for de får jeg ikke til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kanutten Skrevet 4. desember 2009 #16 Del Skrevet 4. desember 2009 (endret) Jøss.. må si jeg er imponert for det var mye. Klarer dere å spise opp alt? Vi spiser det ikke bare i jula, men også i førjulstiden når vi får besøk, og så har vi en del selskap i romjula. Derfor er det ikke noe problem å få spist opp alt. Mannen og sønnen er dessuten helt tullete etter julabakst, så det er ingen fare for at noe blir igjen i boksene. Endret 5. desember 2009 av Maye Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bloodless Skrevet 4. desember 2009 #17 Del Skrevet 4. desember 2009 (endret) Ikke en skit! Drar hjem til mamma og spiser opp det hun har laget. Endret 4. desember 2009 av Bloodless Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 4. desember 2009 #18 Del Skrevet 4. desember 2009 I år skal jeg bake lussekatter (til Lucia-dagen), shortbread, brune pinner/kolakaker, pepperkaker (+ pepperkakehus), kokosmakroner, kransekake og havreflarn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Marte_* Skrevet 5. desember 2009 #19 Del Skrevet 5. desember 2009 Jeg har bakt flatbrød, tykklemse, risboller, finske pinner, pepperkaker, colakjeks, sjakkruter, sara bernard og lagd konfekt. Har igjen å lage kokkosmakroner og delfiakake. Jeg lager dobbel porson av alt og deler med mamma, hun gjør det samme og deler med meg. Mamma lager krumkaker, smultringer, sandkaker, sirupsnipper, og en annen sort kokosmakroner. Jeg slutter aldri å forundre meg over hvor mange idioter det er mulig å samle på ett og samme forum. Men du tar kaka. Er helt imponert av hva folk orker, jeg .. Jeg tenkte jeg skulle bake pepperkaker og krumkaker iår - så skal jeg kjøpe en stor, deilig marsipankake. Orker ikke ha masse småkaker liggende i bokser, for det blir bare til at jeg går og småspiser hver dag og da blir humøret mitt elendig etterpå Skal ha noen få kaker slik at det holder til gjestene julaften .. da får det være nok. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kanutten Skrevet 5. desember 2009 #20 Del Skrevet 5. desember 2009 Pepperkaker, men det er mest fordi det er koselig å gjøre med tanteungene. Noen ganger hvite kakemenn i stedet, av samme grunn. Kongelige nøttekaker, etter oppskrift fra Arkanas Arkadiatråd, veldig godt i fjor. Sarah Bernhard er årets testprosjekt, har aldri smakt, men ser så godt ut Serinakaker. Kransekakestenger. Russiske kyss (marengser med nøtter og sjokoladebiter) Mor lager også noen typer. Jeg liker å bake, men vi er ikke småkakemennesker, så det holder å lage noen få sorter i ikke så store porsjoner. Og så blir det mintkonfekt, kokuskuler (ganske likt det noen kaller negerboller, men uten havregryn, av og til også risboller, og alltid et eller annet prøveprosjekt, som i år blir sjokoladetrøfler med forskjellige smakstilsetninger som sitruslikør, cognac, kaffe og mint. Jeg synes de russiske kyssene hørtes gode ut. Er det mulig å få oppskrift? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå